Να ξεκινήσω λέγοντας οτι πριν να το παραγγείλω προβληματιζόμουν για το αν θα μου κάτσει καλά η λαβή στο χέρι, και αμφιταλαντευόμουν μήπως έπαιρνα κάποιο άλλο. Πόσο λάθος θα έκανα......Το πινέλο πιστεύω εχει την ιδανικότερη λαβή για bowl lathering. Δεν υπάρχει περίπτωση να βολεύει σε κάποιον η λαβή του omega No 49 & 48 και να μην βολευτεί με αυτή του Polo 8.
Tο πινέλο χαίρεσαι να το βλέπεις , να το πιάνεις στα χέρια σου και να του χαιδεύεις τον θύσανο. Η ποιότητα σε ολο της το μεγαλείο! Στιβαρό με εργονομικότατη λαβή και πάρα πολύ πυκνό θύσανο
Η λαβή "σκαλώνει" στο χείλος οποιουδήποτε μπόλ με αποτέλεσμα να μην πέφτει το πινέλο μέσα στο μπόλ και να πασαλείβεται με τους αφρούς. Φαινόμενο που μου συμβαίνει με άλλα πινέλα (ακόμη και με το 49) σε μεγάλα scutlle.
Για τον θύσανο τι να πει κανείς? Ενα βελούδινο γάντι στο πρόσωπο σου. Πραγματικά είμαι καλλυμένος 100% με την ποιότητα best και δεν θέλω τίποτε παραπάνω. Η τρίχα είνα απίστευτα λεπτή και μαλακή.
Στην δημιουργία αφρού και σε κρέμες αλλά και σε σαπούνια δεν εχει κανένα πρόβλημα. Με το MDC που χρησιμοποίησα για το rewiew διέπρεψε. Φόρτωσε πανεύκολα και δημιούργησε ποιοτικότατο αφρό πολύ γρήγορα.
Η αίσθηση στο πρόσωπο είναι μαγική. Πασαλείβω το αφρό και δεν θέλω να σταματήσω. Το δουλεύω και με κυκλικές κινήσεις αλλά και με κινήσεις βαψίματος χωρίς κανένα πρόβλημα.Θέλω να πω οτι κάλλιστα το χρησιμοποιείς και για face lathering. Δεν κρατάει καθόλου τον αφρό στα "σπλάχνα" του και τον βγάζει χωρίς να τον "καταπίνει" όπως συμβαίνει με άλλα πινέλα. Φανταστική αίσθηση!
Δυο φωτό απο το πρώτο πέρασμα...
και μια απο το δεύτερο πέρασμα..
Τρίτo πέρασμα δεν χρειάστηκε ελέω merkur progress....
Και αυτό που απέμεινε στο πινέλο μετά τα δυο περάσματα...(στο μπόλ είχε και άλλο αφρό...)
Σίγουρα είναι ενα ακριβό πινέλο αλλά σε αποζημιώνει με το παραπάνω...
Μετά απο αυτό το review πιστεύω να μην σας άνοιξα την όρεξη και με "κυνηγάτε" μετά... :bigsmilie
Υ.Γ Μετά την αναβάθμιση του Αντώνη αλλά και τις διαθέσεις του, δεν με έπαιρνε για άλλες αναβολές για τα review που του υποσχέθηκα... :megagrin