Ξέρουμε τίποτα γι' αυτή τη μάρκα? Είναι γερμανική , είναι σχετικά άγνωστη και σε ξένα φόρα πχ 1 και 2 και πέρα από αυτά τίποτε άλλο.
Το δικό μου είναι ίδιο με αυτά. Γράφει badger mix (σημαίνει ότι είναι τρίχες ασβού μόνο αλλά από διαφορετικά σημεία του σώματος του ζώου ή συνδυασμός τριχών ασβού και κάτι άλλου?). δεν έχω δοκιμάσει silvertip ή super για να ξέρω αλλά εμένα προσωπικά μου φαίνεται εξίσου οκ με το pure. Μουλιάζει εύκολα, φορτώνει καλά και μου κάνει ικανοποιητικό bowl lathering.
Εγώ τα είχα βρει προ 4 ετών (νομίζω) μόνο στο κατάστημα ειδών δώρου γνωστών μου, που έκλεισε, προς 25 Ε το καθένα.
Στο λιμάνι τα μόνα διαθέσιμα που βρίσκω είναι αυτά που δημοπρατώ εγω :hellas (το λέω για να μην μπερδευόμαστε)...
Έχει κανείς κάτι παρόμοιο ή περαιτέρω πληροφορίες γι' αυτά?
Πινέλα VP
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29667 times
- Been thanked: 29933 times
Έχω ένα τέτοιο Αλέξη. Είναι pure badger και το είχα αγοράσει από ένα μαγαζί με εξοπλισμό κομμωτηρίων στα 10€. Ήταν το πρώτο μου πινέλο και με συντροφεύει εδώ και 1,5 χρόνο. Το έχω δουλέψει τόσο με κρέμες, όσο και με σκληρά σαπούνια και τα έβγαλε πέρα μια χαρά. Δουλεύει όμως καλύτερα με τις κρέμες. Στο πρόσωπο τσιμπάει παραπάνω από έναν χοίρο και φυσικά πολύ παραπάνω από το EJ super badger που έχω, αλλά αυτό είναι κάτι που έχει να κάνει με την ποιότητα της τρίχας (pure). Για τα λεφτά του είναι αξιοπρεπέστατο και δεν έχει χάσει παρά ελάχιστες τρίχες. Πράγματι η μάρκα του είναι γερμανική, η Victoria Pinsel αλλά δεν είναι και ιδιαίτερα γνωστή απόσο ξέρω στον χώρο μας. Πάντως βγάζει παράγει διαφόρων ειδών πινέλα και θα έλεγα ότι για εισαγωγή στο πξ, στην κατηγορία pure, είναι μια καλή λύση. Δεν νομίζω όμως ότι μπορεί να προσφέρει κάτι παραπάνω.

- Αλέξης
- Γυμνάσιο
- 12
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 190 times
Ευχαριστώ πολύ Αντώνη για τις πληροφορίες.
Άντε να μαζευόμαστε κι άλλοι! Σε ξένα φόρα λίγα υπάρχουν από πληροφορίες και κριτικές. Μπρεί κάποιος να μου εξηγήσει και τι σημαίνει το badger mixed που γράφουν αυτά που έχω εγώ?
Άντε να μαζευόμαστε κι άλλοι! Σε ξένα φόρα λίγα υπάρχουν από πληροφορίες και κριτικές. Μπρεί κάποιος να μου εξηγήσει και τι σημαίνει το badger mixed που γράφουν αυτά που έχω εγώ?
- νικος
- Λύκειο
- 12
- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 241 times
Αλεξη συνηθως το mix σημαινει απο δυο ζωα, πχ ασβος -αγριοχοιρος το πιο συνηθες. Εχω και εγω ενα Victoria ειναι αυτο κατα τα λεγομενα ειναι best, γενικως ειμαι ικανοποιημενος απο αυτο, αλλα δεν εχω μετρο μιας και δεν εχω αλλο ασβο.
Ολα ειναι δρομος