Απο τη στιγμη που πιασεις το κουτακι καταλαβαινεις οτι εχεις κατι σπεσιαλ στο χερι σου. Το χαρτονι ειναι σκληρο και το πακετο αρκετα βαρυ.

Οταν ανοιξα το κουτι μου εκανε εντυπωση το εσωτερικο του που ειναι πολυτελες και ομορφο, οπως επισης ενα εξτρα προστατευτικο μαυρο κουτακι μεσα στο οποιο βρισκεται το μπολ με το σαπουνι.

Το μπολ ειναι φτιαγμενο στην Ινδια και ειναι τελειο, εχει πολυ ομορφο χρωμα και το ξυλο ειναι αριστης ποιοτητας. Ειναι εντυπωσιακο και διακριτικο ταυτοχρονα. Το σαπουνι ειναι φτιαγμενο στην Αγγλια και εχει απο πανω ενα προστατευτικο χαρτακι. Μολις το βγαλεις βλεπεις χαραγμενα σχεδιακια πανω του. Η μυρωδια του ειναι ωραια, νεανικη και δροσιστικη και παραπεμπει στο ονομα του, καθως βγαζει κατι απο μεση ανατολη.

Το σαπουνι δε το εχω δοκιμασει ακομη,προς το παρον καθομαι το κοιταω και το μυριζω. Λυπαμαι να το βρεξω :lachtot . Επομενως νεες φωτογραφιες και καλυτερα συμπερασματα θα γραψω κατα τη διαρκεια της χρησης. Το μονο σιγουρο ειναι οτι για 13,30 ευρω με μεταφορικα αξιζει καποιος να αποκτησει ενα c&b σαπουνι οποιοδηποτε και αν ειναι αυτο. Την Επομενη βδομαδα θα εχουμε sienna :bigeek :hystericalbs1 :dash .
Υ.Γ Οι φωτογραφιες ειναι απο κινητο καθως δεν εχω φωτογραφικη. Σιγουρα δεν ειναι και οι καλυτερες αλλα απο το τιποτα κατι ειναι και αυτο.