Ξυριζεστε με straight razor?
Εγω θα ήθελα κάθε μέρα αλλά δυστυχώς (προς το παρών) ερεθιζομαι πολυ το δέρμα μου...
Χαρης
Πόσο συχνά
- Iasonas
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 830 times
- Been thanked: 2604 times
Εγω συνηθως ανα δυο με τρεις μερες, αλλα μερικες φορες αφηνω μεγαλυτερο κενο για να ειναι πιο απολαυστικο το ξυρισμα
Το Ιασονας με Ο
- hero
- Γυμνάσιο
- 14
- Has thanked: 73 times
- Been thanked: 249 times
Μπορει για εναν μηνα μερα παρα μερα μπορει και ενα μηνα καθολου μονο με DE .
Νίκος
"Αδύνατο να μάθεις τα φρονήματα, τη σκέψη, την ψυχή του κάθε ανθρώπου προτού πάρει στα χέρια του εξουσία." Σοφοκλης
"Αδύνατο να μάθεις τα φρονήματα, τη σκέψη, την ψυχή του κάθε ανθρώπου προτού πάρει στα χέρια του εξουσία." Σοφοκλης
-
- Νήπιο
- 12
- Been thanked: 2 times
γι αυτον τον λόγο ανέφερα την φράση προσ το παρών....
απλά ήθελα να δω και σε πιο έμπειρους τι γίνεται...
απλά ήθελα να δω και σε πιο έμπειρους τι γίνεται...
Σε πιό έμπειρους γίνεται το πιό ωραίο και απολαυστικό ξύρισμα που μπορεί κανείς να κάνει. Μετά από αυτό, σχεδόν κανείς δε γυρίζει πίσω στα safety razors (εκτός κι αν έχουν θέμα με έλλειψη χρόνου το πρωί, κλπ.)
Μόνη εξαίρεση το Feather SS το οποίο είναι τόσο καλό σαν straight που μερικοί (βεβαίως βεβαίως) έχουν αρχίσει να αφήνουν τα παραδοσιακά ξυράφια τους για χάρη του.
Μόνη εξαίρεση το Feather SS το οποίο είναι τόσο καλό σαν straight που μερικοί (βεβαίως βεβαίως) έχουν αρχίσει να αφήνουν τα παραδοσιακά ξυράφια τους για χάρη του.
- ch2700
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 672 times
- Been thanked: 1639 times
Καθε μερα. Ο Κωσταντινος ως πρυτανης τοποθετηθηκε ορθα και περιεκτικα.
Nikos
Robert Williams 8/8, Robert Williams "Purist",Koyei 13/16, C.Mayers & Son 13/16, Friodur 5/8, T.R.Cadman "Bengall", Dubl duck "Special No 1" 6/8, Kropp 13/16, Dovo Best Quality 5/8
Robert Williams 8/8, Robert Williams "Purist",Koyei 13/16, C.Mayers & Son 13/16, Friodur 5/8, T.R.Cadman "Bengall", Dubl duck "Special No 1" 6/8, Kropp 13/16, Dovo Best Quality 5/8
- boltsis
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 366 times
- Been thanked: 320 times
Εγώ ξυρίζομαι κάθε 5-6 ημέρες και κάνω εναλλαγές συνεχώς φαλτσέτας με DE.Περσσότερο το ευχαριστιέμαι με τη φαλτσέτα αλλά και τα DE μου προσφέρουν ευχάριστα, γρήγορα και πρακτικά ξυρίσματα!
Μια παρατήρηση, ερεθισμοί σε φαλτσέτα σημαίνουν λάθος γωνία η πολύ πίεση!
Μια παρατήρηση, ερεθισμοί σε φαλτσέτα σημαίνουν λάθος γωνία η πολύ πίεση!
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
Μέσο όρο μια εβδομάδα το δίμηνο.
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)