Τώρα που έχουν αυξηθεί τα σαπούνια, πινέλα και οι μηχανές μου, πολλοί φίλοι που τα βλέπουν ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν το π.ξ. με σχετικά λίγα χρήματα.
Σκέφτομαι λοιπόν να φτιάξω σετάκια με σχετικά φτηνά υλικά, αλλά κολλάω στην μηχανή και στο πινέλο.
Σαπούνι και AS μπορώ να πάρω π.χ. απο τον Χόντο.
Ξέρετε αν υπάρχουν μηχανές σχετικά φτηνές αλλά καλές; Π.χ. Weishi, Wilkinson Sword Safety Razor κτλ.
Απο πινέλο; Ένα Omega για αρχή; Φαντάζομαι ότι είναι καλύτερη επιλογή από τους ασβούς του Χόντου.
Προτιμώ να πάρω όσο περισσότερα υλικά απο την εγχώρια αγορά, παρά να τα παραγγείλω απο εξωτερικό.
Όλες οι προτάσεις ευπρόσδεκτες!
Σετ για "μύηση" στο π.ξ.
- dimitris
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 149 times
- Been thanked: 1807 times
- Δημήτρης
- Εξειδίκευση
- 15
- Has thanked: 156 times
- Been thanked: 181 times
Ένα Omega με 4-5 ευρώ το βρίσκεις άνετα και σε Βερόπουλο πχ, ρίξτου ένα ξεβρώμισμα μόνο μην μας πάθει τίποτα ο υποψήφιος και εξαφανιστεί! Μηχανή δεν ξέρω αν η NPV είναι ιδανική επιλογή για αρχάριο ή θα τον απογοητεύσει, δεν είχα ποτέ μία.

- boltsis
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 366 times
- Been thanked: 320 times
Συμφωνώ με τον Δημήτρη, omega 80097 η κάτι άλλα μικρά που έχει στα Γαλαξίας συπερμάρκετ η κατα παραγγελια omega 98 ή 48!Απο Hondos η NPV wheishi θα μπορούσε να κάνει κάποιος κάποια αρχή, δεν είναι επικίνδυνο ξυράφι.
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Μακρια απο την Wilkinson! Απο την αλλη, απο το λιμανι μπορεις να παρεις την Weishi (αυτη ειναι η "γνησια", οι αλλες απλα ειναι φασόν, και οταν προκειται για φτηνη Weishi με αλλο ονομα, να ξερεις ειναι μηχανη που δεν περασε τον ελεγχο ποιοτητας της Weishi!). Θα την βρεις απο κατω απο 8€ μαζι με μεταφορικα! Επειδη η κεφαλη ειναι 1:1 η Gillette Supersped, εχει τα καλα της και τα κακα της. Ειναι γενικα ΠΟΛΥ ηπια (εμενα δεν με εκατσε καθολου η Superspeed και την εδωσα - τι μαλαξ αλλα τεσπα!) αλλα αυτο παλι για πολλους ειναι στα συν και οχι στα μειον!
Απο σαπουνι, παλι θα βρεις φτηνα σαπουνακια στο λιμανι, αλλα και κρεμες (αν θες σφυρα μου ενα ΠΜ να προτεινω κατι και για τα 2! :megagrin )
Πινελο... Χμ.. Ο,τι και να παρεις, αποπου και να το παρεις, θα συμφωνησω, ΞΕΒΡΩΜΙΣΕ ΤΟ πρωτα!
Απο σαπουνι, παλι θα βρεις φτηνα σαπουνακια στο λιμανι, αλλα και κρεμες (αν θες σφυρα μου ενα ΠΜ να προτεινω κατι και για τα 2! :megagrin )
Πινελο... Χμ.. Ο,τι και να παρεις, αποπου και να το παρεις, θα συμφωνησω, ΞΕΒΡΩΜΙΣΕ ΤΟ πρωτα!

- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
Για εμένα οι ασβοί του Χόντου είναι καλύτερη επιλογή απο τα Omega για αρχάριο..
Την NPV ποτέ δεν την συμπάθησα, καλύτερα Weishi απο λιμάνι...
Την NPV ποτέ δεν την συμπάθησα, καλύτερα Weishi απο λιμάνι...
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
- rhtoras
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 2713 times
- Been thanked: 1756 times
και στο ΔΑΦΝΗ μπορείτε να πάτε και στον Luxe κατα τη γνώμη μου πινέλο ομέγα ή ένα οικονομικό ασβού και μηχανή λυπάμαι που θα το πώ αλλά το φτηνό το κρέας το τρώνε οι σκύλοι..όπερ σημαίνει δώστε κανα 20-25 για καμια μερκούρ από Τσομπάρη παρά 8-10 για npv από χόντο...
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
-
- Νήπιο
- 12
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 9 times
Οι NPV ειναι αξιοπρεπεστατες.απο πινελα εχω δοκιμασει πολλα γουρουνια και φτηνα ασβου, και το καλυτερο που βρηκα ηταν ενα φτηνο γουρουνισιο MAGIC. μετα απο αυτο ενα μεσαιο (8 Ε) της Ωμεγα. σαπουνια , ξυραφακια και κρεμες βρισκεις αφθονα στην ελληνικη αγορα.
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29519 times
- Been thanked: 29731 times
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Εγω παντως ΔΕΝ εχω παρει ΠΜ..