Παιδιά αν σε ολόκληρη την μηχανή υπάρχει αυτό το προβληματάκι που φαίνεται στην φωτογραφία, ποσο επηρεάζει την κατάσταση και την μετέπειτα ζωή και συντήρηση της μηχανής??? Θα χειροτερέψει ? θα μείνει στάσιμο? Υπάρχει θέμα η είναι ανάξιο λόγου??
Έχει φύγει η επικάλυψη αν καταλαβα καλά Άρη; Σκέφτεσαι να την αγοράσεις από κάπου; Φαινεται πολύ καλή, αλλά δεν ξέρω αν θα γίνει ''ντόμινο'' μετά στην επικάλυψη...κάποιος θα μας διαφωτίσει λογικα!
Δημήτρη σκεφτόμουν να την χτυπήσω,είναι απο δημοπρασία βέβαια με οτι συνεπάγεται...η μηχανή είναι τέλεια σε όλα εκτός απο αυτό που φαίνεται στην φωτογραφία, είναι το μοναδικό πρόβλημα....
χαρακτηριστικά αναφέρει..."Only flaw is a very very small spot of brassing on the edge of one door, even hard to see it is so minimal"
Για μένα χτύπα την, είναι κούκλα! Κι εγώ όταν μπορέσω θελω να πάρω καμιά παλιά Gillette, αλλά σε χαμηλή τιμή και να τη συντηρήσω μιας κι έχω και αυτό το μικρόβιο!
Εστειλα διευκρινιστικό mail για τα εξοδα αποστολής αλλά και να εξακριβώσω και κάτι ακόμη επειδή εκτός απο το σημαδάκι η μηχανή είναι σαν να βγήκε τώρα απο εργοστάσιο παραγωγής...Και έλαβα την εξής απάντηση. "It is restored."........ :cry