Cella

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
stelakis1914
Λύκειο
Λύκειο
14
Has thanked: 597 times
Been thanked: 496 times

Μιας και διάβασα ότι ο luxe θα φέρει το σαπούνι του μπολ της Cella στην γνωστή συσκευασία θέλω να προσθέσω αυτήν την φωτογραφία που δείχνει το σαπούνι στο μπολ με μια ετικέτα παρόμοια (έχει τον μυστακοφόρο μπάρμπα) με αυτήν που έχει το σαπούνι του κιλού που όπως έχει αναφερθεί είναι καλύτερο. Όποιος γνωρίζει κάτι επ'αυτού ας το αναφέρει.
Εικόνα
NavalArchitect

Η συσκευασία της φωτογραφίας που παρέθεσες Στέλιο είναι μάλλον πολύ παλιά, το Cella τώρα έρχεται σε λίγο διαφορετικό μπωλάκι, πάλι κόκκινο, χωρίς αυτοκόλλητη ετικέτα από πάνω.
Άβαταρ μέλους
stelakis1914
Λύκειο
Λύκειο
14
Has thanked: 597 times
Been thanked: 496 times

Κι εγώ Κωνσταντίνε γνωρίζω την συσκευασία που υπάρχει στην δεύτερη σελίδα αυτού του θέματος. Απλώς στην αναζήτηση μου στο διαδίκτυο έχω δει και αυτήν και μου έχει δημιουργηθεί η απορία.
paratairosexthros
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 3384 times
Been thanked: 5292 times

Αυτό το είδατε?
Νέα συσκευασία από το μπλοκ του κιλού

Οδηγιες ενσωματωσης συνδεσμων εδω.

Φιλικα
Στεφος
Τα πάντα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά.Αλλά,και πάλι,θα είχαν απολύτως την ίδια σημασία.
Άβαταρ μέλους
vanm66
Λύκειο
Λύκειο
15
Has thanked: 231 times
Been thanked: 349 times

Ναι, ο τύπος πήρε τη συσκευασία του κιλού, την έκοψε σε μερίδες και την έβαλε σε βαζάκι από το εμπόριο (όπως πχ από εδώ) και την πουλάει σε μικρότερη τιμή από την κόκκινη συσκευασία.
Το ίδιο κάνει και o Connaught με τα Vitos.
Βαγγέλης
Άβαταρ μέλους
Αλέξης
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
12
Has thanked: 59 times
Been thanked: 190 times

Την τελευταία εβδομάδα δοκιμάζω στα ξυρισματα μου το cella. πολύ ωραίο αρωματικά και έχω καταφέρει να κάνω πολύ πηχτό και ενυδατικό. Όμως, ενώ είναι πολύ καλό σαπούνι στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του, μου σκαλώνει το open comb μου πολύ συχνά (πχ την τελευταία φορά Merkur 41c με Personna). Μήπως κάνω κάτι λάθος με την παρασκευή του αφρού (στο ol spice και στο geo f trumper δεν έχω τέτοιο πρόβλημα)? ή μήπως είναι κάποιος άλλος παράγοντας?
NavalArchitect

Ετσι όπως το περιγράφεις δείχνει πως το μείγμα σαπουνιού-νερού έχει πολύ μικρή αναλογία νερού.

Είτε θα πρέπει να φορτώνεις το πινέλο λιγότερο, είτε να αυξήσεις την ποσότητα νερού, δηλαδή το πινέλο να έχει λίγο περισσότερο νερό..
Άβαταρ μέλους
Iasonas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 830 times
Been thanked: 2604 times

Αλεξη δοκιμασε την ιταλικη μεθοδο που δειχνει ο Κωνσταντινος σε ενα του βιντεο, με τα μαλακα σαπουνια κανει θαυματα!
Το Ιασονας με Ο
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
16
Has thanked: 1394 times
Been thanked: 653 times
Επικοινωνία:

NavalArchitect έγραψε:Ετσι όπως το περιγράφεις δείχνει πως το μείγμα σαπουνιού-νερού έχει πολύ μικρή αναλογία νερού.

Είτε θα πρέπει να φορτώνεις το πινέλο λιγότερο, είτε να αυξήσεις την ποσότητα νερού, δηλαδή το πινέλο να έχει λίγο περισσότερο νερό..
Θα συμφωνήσω...
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
Άβαταρ μέλους
Iasonas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 830 times
Been thanked: 2604 times

Επειδη διαβασα οτι το Cella μετα απο καποιο καιρο "χαλαει" (στην ουσια σκληραινει και χανει το αρωμα του) ηθελα να σας ρωτησω εαν γινεται να το αποθηκευω στο ψυγειο ενδιαμεσα στις χρησεις. Η ψυξη και η αποψυξη λετε να επιδρασουν αρνητικα στην συσταση και τις ιδιοτητες του σαπουνιου;
Το Ιασονας με Ο
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”