Ξύρισμα με κλασσικό πράσινο σαπούνι ελαιόλαδου
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Φίλε Μιχάλη(τώρα βρήκα το όνομα σου :megagrin )Σε ευχαριστώ και εγώ,και χαίρομαι ιδιαίτερα που καταπιάνεσαι και με άλλα πράγματα(έχουμε και εμείς κεραλοιφή στο σπίτι :megagrin ).Κάπως έτσι ξεκίνησαν οι πιο πολλοί να φτιάχνουν σαπούνι...Και εγω είχα ξηροδερμία στα χέρια (στις παλάμες) σε μεγάλο ποσοστό και μπαστρωνόμουν συνέχεια με αλοιφές ολη μέρα....Μόνο το καλοκαίρι ήμουν καλά.Ετσι άρχισα να διαβάζω για τα χειροποίητα σαπούνια και για ανθρώπους που είχαν δερματικά προβλήματα και θεραπεύτηκαν.Έτσι πήρα και εγώ την απόφαση να ξεκινήσω.Μετά απο την αγορά του εξοπλισμού και διάβασμα (πολύ διάβασμα) ξεκίνησα και ολα πηγαν καλά.Η ξηροδερμία ως δια μαγείας εξαφανίστηκε...Εχω υποσχεθεί και στα παιδιά μια πλήρης παρουσίαση των σαπουνιών που έχω φτιάξει μέχρι τώρα με φωτογραφίες, σχόλια κλπ κλπ, αλλά με το καλό απο Οκτώβριο...Αλήθεια επειδή στα χόμπι σου είδα ψάρεμα εννοείς ψάρεμα ψάρεμα, η ψαροντούφεκο (γιατί εγώ είμαι του υποβρύχιου αν και παλιότερα ψάρευα κιόλας....) :megagrin
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- ΠΙΤΣΜΑΝ
- Νήπιο
- 13
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 6 times
Φιλε Αρη εννοω ψαροντουφεκο και κανονικο.τωρα βεβαια ξεκινησε και το κυνηγι οποτε εχω μοιρασει λιγο τον ελευθερο χρονο μου και στα δυο! :megagrin
ΜΕΓΑ ΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΡΑΤΟΣ!
ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΕΙ!
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ@@@ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΠΕΙ!
ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΕΙ!
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ@@@ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΠΕΙ!
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Σωστός φίλε Μιχάλη!! Αν είμασταν κοντά θα βουτούσαμε και μαζί.... :megagrin
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........