Online shops του εξωτερικού - Αγγλική Γλώσσα

Απάντηση
paratairosexthros
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 3384 times
Been thanked: 5292 times

Ευχαριστώ Αντώνη.Απ'οτι κατάλαβα,δεν έχει σημασία αν μιλάμε για την πρώτη παραγγελία ή για την τριακοστή πχ.Και κάτι που μου ήρθε τώρα,στο στέλνει συστημένο το πακέτο ή με απλό ταχυδρομείο?Δηλαδή,είναι σίγουρο οτι θα σου έρθει ή μπορεί πχ να το πάρει άλλος και να μην βρεις άκρη?
Τα πάντα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά.Αλλά,και πάλι,θα είχαν απολύτως την ίδια σημασία.
Άβαταρ μέλους
Πάνος
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 157 times
Been thanked: 426 times

Αν έχεις δώσει παραγγελία ήδη, ίσως δεν πρόσεξες ότι είναι κλειστός μεχρι τις 31/8.
Ταπεινοφροσύνη είναι η ντροπή που νοιώθεις όταν λες στους άλλους πόσο υπέροχος είσαι.
paratairosexthros
Λύκειο
Λύκειο
13

Θα δώσω παραγγελία Πάνο.Αλλά πριν ,θέλω να ξέρω για να μην έχω καμιά δυσάρεστη έκπληξη.
Τα πάντα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά.Αλλά,και πάλι,θα είχαν απολύτως την ίδια σημασία.
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
13
Has thanked: 29291 times
Been thanked: 29400 times

Το αν είναι η 1η ή η 50η παραγγελία δεν έχει σημασία στον χρόνο παράδοσης.

Τώρα κατά την παραγγελία, όταν δεις στο καλάθι σου και αφού του δώσεις χώρα και ταχυδρομικό κώδικα, σου εμφανίζει τους διαθέσιμους τρόπους αποστολής με τα ανάλογα κόστη και αφού επιλέξεις με ποιον τρόπο θες, συνυπολογίζεται το κόστος αποστολής.

Τυχαία έβαλα μια παραγγελία για να το καταλάβεις καλύτερα και οπτικά, και αφού έβαλα Ελλάδα και τκ, μου εμφάνισε ως διαθέσιμους τρόπους αποστολής τους εξής:

Εικόνα

- Στην πρώτη επιλογή έρχεται αεροπορικώς, νομίζω χωρίς tracking number, ως απλό δέμα (χωρίς ειδοποίηση).
- Στην δεύτερη επιλογή έρχεται με την κούριερ DHL, με tracking number και στο φέρνει στο σπίτι.
- Στην τρίτη επιλογή ισχύει ότι στην δεύτερη, με την διαφορά ότι παραλαμβάνεις την επόμενη εργάσιμη από την ημέρα αποστολής του.

Για οποιαδήποτε απορία θα χαρώ να βοηθήσω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antonis την 29 Αύγ 2012, 13:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
16
Has thanked: 1394 times
Been thanked: 653 times
Επικοινωνία:

paratairosexthros έγραψε:Απ'οτι κατάλαβα,δεν έχει σημασία αν μιλάμε για την πρώτη παραγγελία ή για την τριακοστή
όχι καμιά σημασία
paratairosexthros έγραψε:Και κάτι που μου ήρθε τώρα,στο στέλνει συστημένο το πακέτο ή με απλό ταχυδρομείο?Δηλαδή,είναι σίγουρο οτι θα σου έρθει ή μπορεί πχ να το πάρει άλλος και να μην βρεις άκρη?
Συστημένο στέλνει, δεν μπορεί να το παραλάβει κανείς άλλος εκτός απο εσένα, χωρίς ταυτότητα ή εξουσιοδότηση.
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
paratairosexthros
Λύκειο
Λύκειο
13

Αντώνη και Απόστολε,ευχαριστώ πολύ.Καλά,η τρίτη επιλογή είναι για όσους το βιάζονται πολύ,η δεύτερη για όσους θέλουν να είναι σίγουροι για την παραγγελία τους,με την πρώτη αν κατάλαβα καλά προκειμένου να γλιτώσεις 5 ευρώ ταχυδρομικά διακινδυνεύεις την σιγουριά της παραλαβής σου?Ή Απόστολε,και σε αυτήν την περίπτωση στο στέλνει πάλι συστημένο?Τότε γιατί να υπάρχει η διαφορά στην τιμή των δύο πρώτων επιλογών?
Και κάτι ακόμα: ένα VAT που έχει μέσα κακώς νόμισα οτι πρόκειται για φόρο αποστολής,μάλλον για το δικό μας ΦΠΑ πρέπει να πρόκειται..
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
13
Has thanked: 29291 times
Been thanked: 29400 times

wolfy έγραψε:- Στην πρώτη επιλογή έρχεται αεροπορικώς, νομίζω χωρίς tracking number, ως απλό δέμα (χωρίς ειδοποίηση).
Apostolos έγραψε:Συστημένο στέλνει, δεν μπορεί να το παραλάβει κανείς άλλος εκτός απο εσένα, χωρίς ταυτότητα ή εξουσιοδότηση.
Νομίζω τα συστημένα είναι International Signed For, αλλά αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος παιδιά, μην τον πάρω στον λαιμό μου τον άνθρωπο.

EDIT: Ναι, το VAT είναι ο ΦΠΑ (για εντός ΕΕ).
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
16
Has thanked: 1394 times
Been thanked: 653 times
Επικοινωνία:

H πρώτη επιλογή είναι ταχυδρομείο ενώ η δεύτερη dhl courier. Τώρα καλύτερα να τυ στείλεις email γιατί αυτά καμιά φορά αλλάζουν οι και αυτοί μπορεί να κάνουν και κάνα λάθος, μη παρεξηγηθούμε.

Για εμένα η καλύτερη λύση είναι το συστημένο ταχυδρομείο, και τους το γράφω πάντα στις παρατηρήσεις. Τώρα αν βιάζεσαι τα eshop δεν είναι η καλύτερη λύση αλλά τι να κάνεις, δεν έχουμε άλλη επιλογή. Παλιά και εγώ βιαζόμουν, τελικά όσο το συζητάς στο μεταξύ θα είχαν έρθει.
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
paratairosexthros
Λύκειο
Λύκειο
13

Επανέρχομαι ,και σε κάτι λίγο πιο άσχετο-σχετικό.Έχω μπλέξει με την Άλφα τράπεζα ένα μήνα τώρα για να ανοίξω λογαριασμό Paypal.Άλλα μου είπε μια υπάλληλος εκεί,άλλα ο διευθυντής,άλλα ο ταμίας και άλλα κάποιοι φίλοι.Έχω μπερδέψει τα μπούτια μου κοινώς.Υπάρχει κανένα νήμα σχετικό?Ή υπάρχει κανείς διαθέσιμος να βοηθήσει?
Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
Πάνος
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 157 times
Been thanked: 426 times

Paypal λογαριασμό δεν ανοίγεις στην τράπεζα.

Μήπως εννοείς προπληρωμένη κάρτα?
Ταπεινοφροσύνη είναι η ντροπή που νοιώθεις όταν λες στους άλλους πόσο υπέροχος είσαι.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Συλλογές link”