Στεγνωμα Φαλτσέτας με το σεσουάρ

Άβαταρ μέλους
Δορυφέρων
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 46 times
Been thanked: 148 times

Μου είπε οτι και με την αλλοιφή του εμπορίου δυσκολα θα επανέλθει η λάμα και μου εδωσε ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΙΦΗ
Και αυτη του εμποριου ειναι απλα δεν βρισκεις κατι τετοια ευκολα
Μπορει να μην ερχεται στην Ελλαδα καν
Ρωτα τον και για λιπαντικα,για μικροδουλειες ξερουν (εχουν στοκ)
Εμεις παλευουμε με σπρευ κλπ ενω αυτοι εχουν μερικα αριστα προϊοντα.
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»

Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Dimitris Traditional
Νήπιο
Νήπιο
13
Been thanked: 10 times

ΘΑΥΜΑ Η ΑΛΛΟΙΦΗ ΠΑΙΔΙΑ

Με ελάχιστη ποσότητα σε 1 βαμβακάκι ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΑΜΕΣΩΣ και χωρισ κανενα κόπο. Ενα πέρασμα να απλωθεί και αμέσως ένα πέρασμα να τη σκουπίσεις και όλα καλα και καθαρα. Αμεσωσ το βαμβάκι που το καθάριζα εγινε μαύρο και η λάμα ξαναγυάλισε...ΘΑΥΜΑ . Μπραβο στον φίλοι μου το Ρολογά

Δορυφέρων ξέρω οτι αυτοί έχουν κατι ειδικά λαδια και λιπαντικά ομως ΠΟΛΥ ΨΙΛΑ . Επειδή λόγω σκοποβολής με τα πιστόλια ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΑΔΙΑ πες μου για ποια ακριβώς δουλειά το θές πάνω στη λάμα (ή κ αλλού) και να σου πώ τι ακριβώς θες και τι χρειάζεται
Άβαταρ μέλους
boltsis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 366 times
Been thanked: 320 times

Μπράβο φίλε μου , χαίρομαι που έγινε η δουλειά σου.Και με απλή κρέμα να το έκανες θα γινόταν πιστεύω η δουλειά σου.Κάτι παρόμοιο είχα ρίξει και σε ένα δικό μου και μονο με τη κρέμα MAAS!

Αυτό το όπλο που έχεις γίνεται να το δανειστώ για 1-2 μέρες :bigsmilie?
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Άβαταρ μέλους
Δορυφέρων
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 46 times
Been thanked: 148 times

Dimitris Traditional έγραψε:πες μου για ποια ακριβώς δουλειά το θές πάνω στη λάμα (ή κ αλλού) και να σου πώ τι ακριβώς θες και τι χρειάζεται
Ευχαριστω πολυ φιλε
Χαριν συζητησης απλως το ανεφερα
Λογω καποιων προβληματων δεν μπορω να ξυριστω με shavette ουτε με straight razor
Γιαυτο και δεν υπαρχουν αυτα στο blog μου,ειναι ενας τομεας που δεν ασχολουμαι σκοπιμως
Αν παρατηρησες δεν μιλαω για στοπαρισματα,μοιρες,μαρκες,μοντελα κλπ
Πως να το κανουμε αλλο η θεωρια (διαβαζω) κι αλλο η πραξη (ξυριζομαι) και σε αυτον τον τομεα της ζωης.
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»

Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Dimitris Traditional
Νήπιο
Νήπιο
13

Boltsis , είσαι σίγουρος οτι σου φτάνουν ΜΟΝΟ 2 μερες ????? :devil

Δοτυφέρων , εχεις απολυτο δίκιο , αν και νομίζω οτι (από προσωπική εμπειρία) φαντάζει πιό δύσκολο απο ότι πραγματικά είναι. Ακομα και η εμπειρία έρχεται σχετικα ευκολα και σχετικα γρηγορα. Απο κει που δεν τα καταφερνεις καθολου ούτε στο απλό στροπάρισμα , ξαφνικά και σε πολύ γρήγορο ρυθμό βρισκεσαι να μπορείς ακόμα και να ακονίσεις με το δικό σου τρόπο και μεθοδο. Δεν θα κάνω βέβαια τον έξυπνο , εσύ ξέρεις καλύτερα και ρυθμίζεις τις επιλογές σου σύμφωνα με τις ανάγκες σου , το χρόνο σου , τις προτεραιότητές σου , τις τάσεις σου , τις προτιμησεις σου και τις απολεύσεις σου. Παρεμπιπτόντως πολύ μ΄αρέσει το safety razor στη φωτό σου . Με αυτό ξυρίζεσαι?? Το έχω βρεί κάπου στo internet και ειναι απο αυτα τα safety που μ αρεσουν πολυ. Θέλω λίγο τη γνώμη σου. : Εδω και μήνες που ξεκίνησα το straight razor ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ πολυλέπιδα εκτρώματα , ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΑΨΑ ΝΑ ΕΚΤΙΜΩ TO SAFETY RAZOR. Θεωρώ μάλιστα οτι το ξύρισμα που δίνει είναι αντίστοιχο του straight.Το πρόβλημα που θέλω τη γνώμη σου είναι το εξής . Εγω κάνω πολλά ταξείδια και πολλές φορές πολύ μακρυνά (Βραζιλία , ΗΠΑ , Απω Ανατολή) τα οποία απαιτούν την πολύημερη παραμονή μου σε ξενοδοχέια αλλά και ταξείδια που απαιτούν πολύωρα ταξείδια και 2-3 πολύωρες αναμονες ανταποκρίσεων πτήσεων σε αεροδρόμια καπου στον κόσμο . Αυτό καθιστά πολύ δύσκολο το να κουβαλάω μαζί μου ολόκληρα συστ'ηματα ξυρίσματος , λουριά κτλ που απιτεί το straight razor. Και μην ξεχνας οτι οταν πας καπου για αρκετες μερες δεν παιρνεις μονο το λεπίδι , πρεπει να τα παρεις όλα. Το να μην ξυριστείς ΔΕΝ ειναι λύση οταν πας καπου καποιες μέρες για δουλειές και επαγγελματικά ραντεβου. Το να ξαναχρησιμοποιήσω Mach 3 , fusion κτλ κτλ κτλ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΝ ΘΕΜΑ διότι συνηθησα το δέρμα κ τα γένια μου στο straight , οποτε αυτόυ του είδους τα "πολυλέπιδα" κάνουν ζημιά με Ingrown hair , θα μου γαμ....ν το δέρμα και θα ξαναχρειαστει να "ξαναστρωσω" ακόμα και με τα ελαχιτότατα ξυρίσματα με αυτά. Η μόνη λύση που σκέυτομαι είναι το safety razor που δίνει την ελευθερία του πολύλέπιδου αλλά και το "μότο" του straight , χωρις να χρειαστεί να "ξαναστρώσεις" το πρόσωπό σου όταν με το καλό επιστρέψεις σπίτι σου στο αγαπημένο σου straight... Διδαξον καμέ Ω Αρχων !!!!

Ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
iogi
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
15
Has thanked: 24921 times
Been thanked: 7867 times

Αν θέλεις να παραμείνεις στον χώρο των straights μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο από τα Artist Club της Feather (θα πρότεινα αυτό), αν δεν σε "ενοχλεί" η τιμή. Ή κάποιο Kai ίσως...
Γιάννης
Dimitris Traditional
Νήπιο
Νήπιο
13

Γιάννη μου μάλλον δεν με κατάλαβες.

Εχω ήδη 2 (ολόϊδια) Straight Razors Dovo Bismasck τα οποία και χρησιμοποιώ , στροπάρω , περιποιούμαι και ακονίζω και ΔΕΝ σκοπέυω να εγκαταλείψω . Και επειδή είμαι Ttraditional δεν μ αρέσουν οι λεπίδες τύποθ σαββέτας , feather κτλ. , ουτε θελω να αλλάξω τρόπο ξυρίσματος.

Απλά ρώτησα τον Δορυφέροντα , ο οποίος απ΄ό,τι μπορώ να αντιληφθω ξυρίζεται με safety και εχει αντίστοιχη εμπειρία safety razor , αν θα μπορόυσα στα μακρυνά ταξείδια μου που είναι δυσκολο να κουβαλάω τα συνεργα του straight να χρησιμοποιώ safety , χωρις να χρειαστεί να "ξαναστρωσω" το πρόσωπό μου οταν επιστρεψω σπίτι μου και στο straight μου (οπως θα χριεαζόταν αν ξυριζόμουν π.χ με ενα Mach 3 εστω και 1 μόνο φορά).

Πάντως σ΄ευχαριστώ πολύ :thnx
Άβαταρ μέλους
iogi
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
15
Has thanked: 24921 times
Been thanked: 7867 times

Δημήτρη, εννοούσα μόνο για τα ταξίδια, όχι να κάνεις απιστίες στα κανονικά straight... :cool4
Γιάννης
Dimitris Traditional
Νήπιο
Νήπιο
13

Sorry ρε φιλε .... εχεις ΔΙΚΙΟ , ΔΕΝ το ειχα σκευτεί ετσι... ΠΟΝΤΙΟΣ γάρ , το γονίδιο παραμένει ακόμα και μετά τη θεραπεία :dance . Και για να μην παρεξηγηθώ ΕΙΜΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΟΝΤΙΟΣ και το καυχόμαι.....
Άβαταρ μέλους
y.v
Δημοτικό
Δημοτικό
13
Has thanked: 927 times
Been thanked: 1832 times

Kι εγώ το ίδιο θα πρότεινα με τον Γιάννη...
Το Feather Artist Club SS (ειδικά με τις λεπιδες Feather Professional SUPER) είναι ένα εξαιρετικό ξυράφι (για ταξίδια και όχι μόνο) και καμία απολύτως σχέση δεν έχει με τις σαβέττες.
Γιάννης B.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικά για τα straight razors”