Πάμε για τ'αστέρια: Λεπίδες Astra (ASS, ASP, AKP)

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
dimitris
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 149 times
Been thanked: 1807 times

Ούτε ο Ξένος έχει, ούτε και ο Τσομπαρης. Επίσης έχει εξαφανιστεί από τα περισσότερα μαγαζιά στο δίκτυο.
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
Άβαταρ μέλους
boltsis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 366 times
Been thanked: 320 times

Ωχ ναι στο xeno βλέπω δεν υπάρχει πια, γιατί την αποσύρουνε?Νομίζω εδώ μπορείς να παραγγείλεις!

edit:Λάθος , όταν πήγα να το βάλω στο καλάθι λέει ότι δε είναι διαθέσιμο προιόν!Καλά ρε πούστη μου βρήκα και εγώ μια λεπίδα που να μου ταιριάζει και αποσύρεται, τι γίνεται ρε παιδιά?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boltsis την 19 Ιουν 2012, 11:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Άβαταρ μέλους
Mike
Νήπιο
Νήπιο
13
Been thanked: 2 times

στον ξενο δεν τις ειχε ποτε στην ιστοσελιδα του. ειχε μονο τις superior . απλα τις ειχε στο μαγαζι
Άβαταρ μέλους
dimitris
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 149 times
Been thanked: 1807 times

Πήγα και στον Ξένο (δεν είχε) και στον Τσομπάρη (από όπου πήρα και τα 3 τελευταία κουτάκια).
Από όσο διαβάζω αποσύρθηκαν αλλά όπως έγραψα και σε άλλο θέμα, μπορεί να είναι ράδιο αρβύλα και απλά να υπάρχει έλλειψη στοκ.
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
Άβαταρ μέλους
boltsis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 366 times
Been thanked: 320 times

Εγω που παίρνω για το μαγαζί μου πράγματα πήρα ένα κουτάκι που το είχε παρεπιπτόντως στην ιστοσελίδα του τότε , τώρα το έβγαλε.Σαν μαλ@κας και εγώ δε πήρα 3-4 κουτιά ακόμη να έχω :boeller !
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Άβαταρ μέλους
Mike
Νήπιο
Νήπιο
13
Been thanked: 2 times

Για μενα τα καλυτερα απο ολα ολα... ακομα και απο akp ... να ναι καλα ο ξενος που δεν ειχε akp. το πρωτο περασμα παραλληλα βγαινει μια χαρα σχεδον οπως με ολα τα ξυραφακια.. η διαφορα μου ηρθε στο δευτερο και κοντρα... απλα ηταν σαν να μην ενιωσα τπτ απολυτως. και μαλιστα εκαναν ξυρασμα βαθυτατο χωρις πολλες τοπικες επαναληψεις (το πολυ 2-3 ) . α και δεν ηταν αχρησιμοποιητη η λεπιδα, ειχε 2-3 ξυρισματα.
GIKARADI
Νήπιο
Νήπιο
13
Been thanked: 5 times

Εκτος απο Αstra (μονο αυτες ευρισκα ) τι βρισκει τωρα κανεις στη Θεσσαλονικη ??? Επισης μπορει να βρει κανεις και de razors ???
Άβαταρ μέλους
AlexFocus
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
14
Has thanked: 14057 times
Been thanked: 8954 times

Stefanos έγραψε:Τα προσφατα ξυρισματα με την 34c με σοκαραν. Με το 3ο ξυρισμα η λεπιδα ηταν ηδη "κουρασμενη". Δεν ξερω εαν ηταν "δευτεριατικη" (παρα το οτι δεν με εχει τυχει ουτε μια "δευτεριατικη" Astra ολα αυτα τα χρονια, αποτι μπορω να θυμηθω) η λεπιδα ή εφταιγε καποιος αλλος παραγοντας.. Καποια στιγμη θα δοκιμαστει αλλη ASP μετην μηχανη, και αναλογα με τα αποτελεσματα θα υπαρξει ανακαταταξη της λεπιδας στις αγαπημενες με τη συγκεκριμενη μηχανη.
εγω Στεφο εχω 34c και απο ξυραφακια PERSONNA και ASP .... τιποτε αλλο δεν χρησιμοποιω ..... σχετικα με τις ASP ναι και εγω το εχω παρατηρησει αυτο .... στο 3ο ξυρισμα η αποδοση εχει πεσει σε σχεση με το 1ο ξυρισμα .... τα γενια μου ουτε σκληρα ειναι ουτε πολυ πυκνα .... αλλα ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο τα συγκεκριμενα ξυραφακια ... το δερμα μου τα εχει αποδεχθει με τον καλυτερο τροπο ....
Ford Focus MkII f/l 2008
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Συνηθως με βγαζουν ανετα τα διπλασια ξυρισματα οι ASP...

Ιεραρχικα εχω
1. ΑΚΡ (reference με ολες τις μηχανες)
2. Personna red (μονο τις ιαπωνικες)
3. ASP
4. Personna red (τις κοινες)
5. To χαος (αναλογα με τα κεφια και τη μηχανη!)!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
13
Has thanked: 29295 times
Been thanked: 29401 times

Πρώτη δοκιμή σήμερα της λεπίδας. Τις πήρα γιατί ήθελα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό από τις Personna, όχι γιατί είχα κάποιο θέμα, αλλά για αλλαγή. Φυσικά η χρήση τους περιορίζεται σχεδόν αποκλειστικά για την Mühle, καθώς στις υπόλοιπες έχω καταλήξει στα φτερά.

Το σημερινό ξύρισμα ήταν μεν καλό, χωρίς να δω όμως και τεράστιες διαφορές σε σχέση με τις Personna. Μου έδιναν την αίσθηση ότι ήταν απειροελάχιστα πιο κοφτερές αλλά ταυτόχρονα και λίγο πιο τραχειές. Οκ, πρώτο ξύρισμα ήταν, μπορεί να ήταν και η ιδέα μου. Θα συνεχίσω κάποια ξυρίσματα και θα ενημερώσω.

Η αίσθηση πάντως που μου άφησαν ήταν γενικά καλή, χωρίς να ξεχωρίζει όμως σε κάποιον τομέα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “To ξυραφάκι”