Οι μηχανές φαίνονται παρακάτω:

Τα links για τις μηχανές είναι εδώ κι εδώ. Ενώ οι τιμές τους είναι $7.00 και $4.00, αντίστοιχα.
Ας δούμε αναλυτικά:
BIG ROC NEW

Είναι αυτή που απεικονίζεται στην 1η φωτογραφία. Η κατασκευή της είναι από μέταλλο και το βάρος είναι 45 gr. Είναι τύπου πεταλούδας όπως φαίνεται παρακάτω.

Η κεφαλή της είναι κάπως έτσι:

Ενώ όλο το κορμί της:

Χαρακτηριστικό της ελάττωμα είναι ο τζόγος που έχουν τα 2 μέρη που κλίνουν το ξυράφι με αποτέλεσμα να καταντάει εκνευριστικό όσο την έχεις ανοικτή. Αποτελεί πολύ ωραίο δώρο για τον γυιο μου......ως κουδουνίστρα! :lachtot
Επίσης, δεν δίνει μεγάλη κούρμπα στη λεπίδα.
An Nuo

Είναι η κυρία της 2ης φωτογραφίας στα εισαγωγικά. Το υλικό κατασκευής είναι πλαστικό(!!! :eek ) και το βάρος της μόλις 31 gr. Είναι κι αυτή τύπου πεταλούδας.

Ολόσωμη:

Έχει και αυτή τον χαρακτηριστικό τζόγο, αλλά και δεν λυγίζει καλά την λεπίδα. Η συγκεκριμμένη μάλλον θα γίνει μπρελοκ για τα κλειδιά!
Δοκιμή
Η δοκιμή έγινε με Arko και face lathering με πινέλο Omega 80080, ενώ χρησιμοποιήθηκε λεπίδα Astor.
Και οι 2 μηχανές ήταν ιδιαίτερα επιθετικές λόγω της χαμηλής καμπυλότητας που δίνουν στην λεπίδα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα: η Big Roc μου ισοπέδωσε σπυράκι ακμής!!! Ξύρισα το μισό πρόσωπο με την μια και το άλλο μισό με την άλλη. Μετά το πρώτο πέρασμα ήμουν λες και βγήκα από κρεοπωλείο.....ως σφαχτό και όχι ως πελάτης.
Από το τσούξιμο που μου κάνανε δεν τόλμησα καν να προσπαθήσω για 2ο χέρι. Δυο μέρες μετά κι ακόμα αναρώνω!!
Δεν τις συστήνω σε ΚΑΝΕΝΑΝ να τις αγοράσει, εκτός και αν θέλουν τα κουτάκια για την μεταφορά άλλων μηχανών. Σίγουρα θα χρησιμοποιήσω το πρώτο.
Επίσης, ζητάω την κατανόηση σας για τις κακές φωτογραφίες. Κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξω μηχανή! :hmpf