Διευκρίνηση για την merkur 34c
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Παιδιά καλημέρα.Δεν ξέρω αν είναι η κατάλληλη ενότητα για αυτό που θέλω να σας δείξω, αν οχι ας το μεταφέρουν οι συντονιστές του φόρουμ.Βασικά θέλω τη γνώμη των πεπειραμένων συμφορουμιτών για ενα θεματάκι που ανακάλυψα μετά το πέμπτο ξύρισμα με την 34c hd (τώρα είμαι στο όγδοο).Στο πλύσιμο της, παρατήρησα οτι στη πλαινη πλευρά της κεφαλής έχει δύο μικρά σημαδάκια τα οποία σίγουρα ηταν απο τότε που την άνοιξα απο το κουτί της αλλά δεν τα είχα προσέξει...Τέλος πάντων, δεν είναι κάτι το τραγικό, πρέπει να πέσει το μάτι σου εκεί για να το δείς.Απλά αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν μελλοντικά υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει πρόβλημα ,και αν πρέπει να προσέξω κάτι.....ή απλώς είναι ενα μικρό κατασκευαστικό ελλατωματάκι ανάξιο προσοχής και η μηχανή δεν μασάει?? Παραθέτω και τη φωτό την οποία τράβηξα με το ζοομ στο τέρμα για να φανούν τα σημαδάκια οσο γίνεται καλύτερα.

Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
-
NavalArchitect
Κλασική περίπτωση κακού ποιοτικού ελέγχου της Μερκούρ. Η επιχρωμίωση στα συγκεκριμένα μοντέλα έχει φτάσει να είναι στο ελάχιστο, οπότε καλό είναι να προσέχεις περεταίρω φθορά. Το καλοκαίρι του '10 ο Πωλ στο Connaught είχε βγάλει ένα κάρο μοντέλα της Merkur (41, 42, 15, 11, 34, κλπ.) με πολύ καλή έκπτωση ως 'seconds' τα οποία είχαν 'ελαττώματα' πολύ μικρότερα από αυτό που εικονίζεται εδώ.
Κατά συνέπεια, κι αν θέλουμε να είμαστε ψείρες, το συγκεκριμένο είναι ένα που τεχνικά θα μπορούσες ακόμη και τώρα να το επιστρέψεις (αν το είχες πάρει από μαγαζί με το άριστο σέρβις του προαναφερομένου) και να λάβεις ένα νέο.
Practically speaking, δεν είναι κάτι ανησυχητικό και αν το σκουπίζεις μ'ένα microfibre cloth στο συγκεκριμένο σημείο κάθε φορά μετά το ξύρισμα, θα σου δώσει πολλά χρόνια απροβλημάτιστης χρήσης.
Κατά συνέπεια, κι αν θέλουμε να είμαστε ψείρες, το συγκεκριμένο είναι ένα που τεχνικά θα μπορούσες ακόμη και τώρα να το επιστρέψεις (αν το είχες πάρει από μαγαζί με το άριστο σέρβις του προαναφερομένου) και να λάβεις ένα νέο.
Practically speaking, δεν είναι κάτι ανησυχητικό και αν το σκουπίζεις μ'ένα microfibre cloth στο συγκεκριμένο σημείο κάθε φορά μετά το ξύρισμα, θα σου δώσει πολλά χρόνια απροβλημάτιστης χρήσης.
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 17
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
Δεν υπάρχει πρόβλημα είναι επιφανειακό.Μην είσαστε μυστήριοι και ψυχαναγκαστικοί. Απολαύστε τα πράγματα. Εσύ θα έχεις πεθάνει όταν βγάλει πρόβλημα. Το πολύ πολύ να σε σιχτιρίσει ο κληρονόμος. :megagrin
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 13
Κωνσταντίνε καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντησή σου.Όντως το merkur 34c το αγόρασα απο το Connaught shaving .Ξέρεις είμαι "ψείρας"με τα πράγματα μου και εννοείται πως δεν θα ήθελα τέτοια φαινόμενα.Θα ήθελα να κάνω μια προσπάθεια για αλλαγή αλλά δεν μου έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο (επιστροφή προιόντος) και δεν ξέρω πως να το χειριστώ.Επίσης και τα Αγγλικά μου δεν είναι καλά( οταν στέλνω mail σε καταστήματα κάνω μετάφραση στο google και συμπληρώνω με οτι θυμάμαι) Τι να πώ, σε μένα βρήκε να τύχει που δεν έχω και σκοπό να πάρω και 3-4 μηχανές :ranting2 :ranting2 :rainy :rainy :banghead
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- Δορυφέρων
- Εξειδίκευση

- 15
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 148 times
Θελει προσοχη (γενικα μιλαω) σε "ευκαιριες"
Οταν πηρα μια EJ ναι μεν ηταν σε χαμηλη τιμη,προσφορα αλλα τελικα ειδα ειχε προβλημα φινιρισματος
Δεν την ειχαν γυαλισει σωστα και ειχε μια ακμη,ηταν σαν γρεζακι που λεμε
Εαν πηγαινα να ξυριστω θα μου χαραζε το μαγουλο !
:eek
Το τι καντηλι εριξα δεν περιγραφεται
Εγω πες παλι καλα εχω τις γνωσεις και την επανεφερα,εαν ηταν καποιος που δεν ηξερε τι θα γινοταν;
Θα μου πεις δεν την γυρισες πισω;
Εαν σκεφτεις το θεμα μεταφορικα συν την αναμονη ειπα δεν αξιζει
Εγραψα mail κεραυνο και απο τοτε δεν ξαναπαιρνω απο αυτον.
Οταν πηρα μια EJ ναι μεν ηταν σε χαμηλη τιμη,προσφορα αλλα τελικα ειδα ειχε προβλημα φινιρισματος
Δεν την ειχαν γυαλισει σωστα και ειχε μια ακμη,ηταν σαν γρεζακι που λεμε
Εαν πηγαινα να ξυριστω θα μου χαραζε το μαγουλο !
:eek
Το τι καντηλι εριξα δεν περιγραφεται
Εγω πες παλι καλα εχω τις γνωσεις και την επανεφερα,εαν ηταν καποιος που δεν ηξερε τι θα γινοταν;
Θα μου πεις δεν την γυρισες πισω;
Εαν σκεφτεις το θεμα μεταφορικα συν την αναμονη ειπα δεν αξιζει
Εγραψα mail κεραυνο και απο τοτε δεν ξαναπαιρνω απο αυτον.
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Antonis
- Διαχειριστής

- 14
- Has thanked: 30182 times
- Been thanked: 30619 times
Άρη και εγώ θα συμφωνήσω με τα παιδιά. Δεν είναι και κάτι τραγικό ούτε ανησυχητικό. Ούτε θεωρώ, με βάση αυτό που βλέπω, ότι θα έχεις κάποιο πρόβλημα μελλοντικό. Όπως λέει και ο Απόστολος, απόλαυσε το εργαλείο και τα ξυρίσματά σου. Τουλάχιστον εγώ αυτό θα έκανα. Και πίστεψέ με, δεν θα είναι το μοναδικό σου εργαλείο τα επόμενα χρόνια.
Αν παρόλα αυτά εξακολουθείς να θέλεις αλλαγή, ο Paul είναι εξαιρετικός και νομίζω και εγώ ότι δεν θα έχεις πρόβλημα να συνεννοηθείς μαζί του.
Αν παρόλα αυτά εξακολουθείς να θέλεις αλλαγή, ο Paul είναι εξαιρετικός και νομίζω και εγώ ότι δεν θα έχεις πρόβλημα να συνεννοηθείς μαζί του.
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 13
Παιδιά με καθησυχάσατε....Δεν το ξέρετε? Αυτά όλα συμβαίνουν σε αυτούς που είναι "ψείρες" με τα πράγματα τους και κοιτάζουν την λεπτομέρεια (άγραφος νόμος :megagrin )Εγώ πάντως του έστειλα ενα mail παραθέτοντας του το πρόβλημα,όπως και οτι έθεσα το θέμα στο φόρουμ μας, του ζητάω να μου πει αν θα έχω πρόβλημα στο μέλλον(τη γνώμη του ) κλπ κλπ χωρίς να του ζητάω άμεσα αλλαγή, για να δώ τι θα μου απαντήσει και βλέπουμε. Το θέμα είνα γμτ οτι και να μην βγάλει πρόβλημα τα επόμενα 20 - 30 χρόνια (ζωή νάχουμε :megagrin) και να πάρω 1-2 ακόμη μηχανές, το μάτι μου εκεί θα πέφτει :shok (εκτός και αν το συνηθήσω :bigsmilie )
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- Δορυφέρων
- Εξειδίκευση

- 15
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 148 times
Ειναι και θεμα πολιτικης του καταστηματος
Ειχα περει μια DE απο Γερμανια,η συσκευασια ηταν φοβερη ελα ομως που ειχε ελαττωμα
Η βιδα που παει επανω στη κεφαλη δεν ηταν ισια,δεν ειχε κολληθει ας το πουμε καθετα
Τωρα να πω την αληθεια για την λαβη της την ηθελα μιας και η κεφαλη ηταν Closed Comb
Ομως εβγαλα φωτο και την εστειλα,του ειπα οντως ποιος ηταν και ο λογος αγορας και του επιστησα την προσοχη για το μελλον για αλλο πελατη.
Μου εστειλε 2 mail απολογητικα και επεμενε με δικη του χρεωση αν μου στειλει αλλη
Του ειπα οχι,επεμενε,του λεω να πληρωσω εγω τα μεταφορικα,ξανα οχι
Μαλιστα με ρωτησε αν θελω την ιδια ή καποιο αλλο μοντελο
Μετα απο μερες μια καινουργια ιδια DE εφθασε στα χερια μου
Νοιωθω υποχρεωμενος σε αυτο το καταστημα.
Ειχα περει μια DE απο Γερμανια,η συσκευασια ηταν φοβερη ελα ομως που ειχε ελαττωμα
Η βιδα που παει επανω στη κεφαλη δεν ηταν ισια,δεν ειχε κολληθει ας το πουμε καθετα
Τωρα να πω την αληθεια για την λαβη της την ηθελα μιας και η κεφαλη ηταν Closed Comb
Ομως εβγαλα φωτο και την εστειλα,του ειπα οντως ποιος ηταν και ο λογος αγορας και του επιστησα την προσοχη για το μελλον για αλλο πελατη.
Μου εστειλε 2 mail απολογητικα και επεμενε με δικη του χρεωση αν μου στειλει αλλη
Του ειπα οχι,επεμενε,του λεω να πληρωσω εγω τα μεταφορικα,ξανα οχι
Μαλιστα με ρωτησε αν θελω την ιδια ή καποιο αλλο μοντελο
Μετα απο μερες μια καινουργια ιδια DE εφθασε στα χερια μου
Νοιωθω υποχρεωμενος σε αυτο το καταστημα.
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 13
Φίλε Δορυφέρων δεν μας λές ποιο είναι αυτό το κατάστημα να το έχουμε υπόψη??Πάντα προτιμώ τα καταστήματα με καλή μεταπωλητική πολιτική και σεβασμό στον πελάτη....
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........