Arko Cool after shave cream

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Δορυφέρων
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
Δημοσιεύσεις: 2519
Εγγραφή: 13 Δεκ 2010, 17:51
13
Has thanked: 46 times
Been thanked: 147 times
Ηλικία: 57

Εικόνα

Εικόνα

Arko Cool after shave cream
Τιμη απο 3.80$ σε σωληναριο των 75ml.

Στην περιγραφη επανω στην συσκευασια θα διαβασετε:
"Apply Arko Cool after shave after each shave or during the day against the drying effects of the wind,cold and the sun"
με πολυ ψιλα γραμματα,με φωτογραφια δεν βγαινουν τα συστατικα.

Kατα το ψαξιμο θα διαβασετε σχολια του στυλ:
"special formula with menthol refreshes and comforts your skin after shaving while the allantoin ingredient heals your skin irritated by shaving. its refreshing, cooling and long lasting perfume lasts even hours after shaving"
ομως εγω δεν συμφωνω αν και μη εμπειρος,η γνωμη μου ειναι εδω.
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»

Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
Δημοσιεύσεις: 9900
Εγγραφή: 14 Ιουν 2010, 10:28
13
Τοποθεσία: [ Mering ]
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1189 times
Ηλικία: 49
Επικοινωνία:

Ειχα χρειαστει πανω απο 10 λεπτα για να μπορεσω να τα διακρινω και στο τελος με πονουσαν τα ματια απιστευτα. Την πηρα για να την βαζω (και αυτο οχι παντα μιας και εχω Eau de Colonge) μετα απο ξυρισμα με το ομοσταυλο σαπουνι.. Την χρησιμοποιησα μια φορα και δεν μπορω να πω οτι με τρελανε. Αλλα δεν με απογοητευσε. Για το 1.70€ που πληρωσα καλο ειναι. Στην χειροτερη περιπτωση κανει και σαν κρεμα για τα χερια...χαχα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Δορυφέρων
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
Δημοσιεύσεις: 2519
Εγγραφή: 13 Δεκ 2010, 17:51
13
Has thanked: 46 times
Been thanked: 147 times
Ηλικία: 57

Εβγαλα φωτο αλλα λεω θα γινω ρεζιλι αν παω να την δημοσιευσω
Αναγκαστικα πηρα μεγεθυντικο φακο για να μπορεσω να τα διαβασω
Περιμενα κι εγω ο ερημος να νοιωσω "cool effect" αμ δε !

:confused

Μακραν καλυτερο αυτο της Nivea ακομη και το Fetih
Παντως δεν αφηνει γλιτσα,εαν δεν ειχε αυτον τον χαρακτηρισμο θα ηταν καλυτερα.
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»

Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
macho
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δημοσιεύσεις: 5173
Εγγραφή: 23 Ιουν 2014, 19:15
9
Has thanked: 16341 times
Been thanked: 17333 times

δοκιμασα την συγκεκριμενη κρεμα σημερα και μπορω να πω οτι για τα λεφτα(1euro/50ml) της ειναι ειναι πολυ καλη.μπορει σαν ποσοτητα να φαινεται λιγη αλλα χρειαζεται πολυ λιγη ποσοτητα μετα το ξυρισμα για να δρασει ικανοποιητικα.δεν παρατηρησα καποιο ειδος''cool effect'', καταπραυνει ομως αμεσα τον οποιο ερεθισμο και ενυδαττωνει καλα το δερμα.
geo
Νήπιο
Νήπιο
Δημοσιεύσεις: 94
Εγγραφή: 11 Σεπ 2010, 09:17
13
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη
Has thanked: 28 times
Been thanked: 39 times

Από άρωμα τι λέει? Μοιάζει με κάποιο? Διαρκεί?
macho
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δημοσιεύσεις: 5173
Εγγραφή: 23 Ιουν 2014, 19:15
9
Has thanked: 16341 times
Been thanked: 17333 times

το αρωμα ειναι ουδετερο αλλα ευχαριστο.εμενα μου θυμιζει σαπουνι-καθαριοτητα.παντως δεν ειναι ασχημο.διαρκεια δεν εχει σαν αρωμα αλλα σαν ιδιοτητες ειναι πολυ καλη κρεμα.vfm.
Άβαταρ μέλους
Roadrunner
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
Δημοσιεύσεις: 1139
Εγγραφή: 22 Οκτ 2014, 10:20
9
Has thanked: 3611 times
Been thanked: 4505 times
Ηλικία: 47

Είχα πάρει αυτή την κρεμούλα πριν ακόμα αγοράσω την Jagger μου, με 1 ευρώ από τα Oggi στη συσκευασία των 50 ml, που είναι σαν μικρό σωληνάριο της αντίστοιχης κρέμας ξυρίσματος -αυτό εδώ, συγκεκριμένα.

Την έχω χρησιμοποιήσει πάρα πολλές φορές σ' αυτό το τετράμηνο και κάτι, αλλά συνήθως ως συμπλήρωμα μετά τη λοσιόν και πιο σπάνια μόνη της. Νομίζω άλλωστε ότι προορίζεται κυρίως γι' αυτόν τον σκοπό, να περιορίσει το όποιο τσούξιμο από το οινόπνευμα και να προσφέρει επιπλέον φροντίδα. Το άρωμά της δεν είναι κι ό,τι καλύτερο (το βρήκα αρκετά, πώς να το πω... χημικό, όχι κάτι τραγικό βέβαια), αλλά από ιδιότητες είναι πολύ καλή. Καταπραΰνει ικανοποιητικά την επιδερμίδα και δεν την αφήνει λιπαρή, ακόμα και το ορατό άσπρο στρώμα που βλέπεις μόλις απλώνεις την κρέμα στο πρόσωπο απορροφάται γρήγορα.

Τη θεωρώ πολύ καλή, λοιπόν, ειδικά στην τιμή που τη βρίσκουμε στην Αθήνα, αλλά κάποια συστατικά της (Dimethicone και διάφορα parabens) ίσως να αποτρέψουν αρκετούς απ' το να τη δοκιμάσουν.
Άβαταρ μέλους
tolis.k
Νήπιο
Νήπιο
Δημοσιεύσεις: 191
Εγγραφή: 25 Νοέμ 2015, 15:14
8
Has thanked: 521 times
Been thanked: 428 times
Ηλικία: 53

Είχα αγοράσει την Arko Cool After Shave Cream και πήρε την σειρά της εδώ και αρκετά ξυρίσματα (μετά την La Roche Posay, XY Homme Anti-Redness Normalizing Balm, κορυφαία, την οποία και θα ξαναπάρω οπωσδήποτε).

Σαφώς και δεν έχει αίσθηση Μενθόλης, αλλά μπορώ να πω ότι είναι μια καλή επιλογή για μετά το ξύρισμα στα 50ml και με κάτι λιγότερο από 5,00 ευρώ.
Απορροφάτε γρήγορα, δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας μαλακώνει το δέρμα, ανακουφίζει και επουλώνει από μικροκοψίματα - τράβηγμα.
Πολύ απαλό άρωμα καθαριότητας που Δεν μένει αμέσως μετά την εφαρμογή, πράγμα που σημαίνει ότι δεν "καπελώνει" το after shave lotion που έχει προηγηθεί.

Δεν θα έλεγα λοιπόν ότι υπολείπεται σε κάτι, αλλά η αναγωγή σε 100ml με κάτι λιγότερο από 10,00 ευρώ μάλλον κάνει λίγο ακριβό αυτό το made in Turkey προϊόν.
He who pays the piper, generally calls the tune. :violin:
ουκ εν τω πολλώ το ευ
Jimbo
Νήπιο
Νήπιο
Δημοσιεύσεις: 266
Εγγραφή: 12 Δεκ 2018, 09:47
5
Has thanked: 1015 times
Been thanked: 1789 times

Καλημέρα!
Επιστρέφω σε αυτό το θέμα, μετά από ένα χρόνο χρήσης την εν λόγω κρέμας.
Απλά, έχω διαφορετική συσκευασία, τη μεγάλη των 100ml.
Η τιμή είναι πάρα, πάρα πολύ καλή, και συγκεκριμένα... €0.75
Μπορείτε να τη βρείτε εδώ
Εκτός από αυτή που έχω, πήρα μόλις και άλλες 2. Δυστυχώς δεν έχει άλλο άρωμα το συγκεκριμένο κατάστημα. Και τώρα που λέμε άρωμα, από ότι βλέπω στο site της κατασκευάστριας εταιρείας που πρότεινε ο @herco , ίσως και να έχουν διαφορετική φόρμουλα,αναλόγως το άρωμα.
site arko
Εδώ να σας πω πως και το hairmaker.gr έχει κάποια προιόντα arko, και μου φαίνεται θα πάρω και το maching after shave από εκεί.

Για την κρέμα... τι να πω.
Αρχικά, την είχα αγοράσει πέρσι το καλοκαίρι, για ταξίδι με αεροπλάνο. Προφανώς ήθελα κάτι μέχρι 100ml, για να μπορώ να το έχω μαζί μου στη χειραποσκευή. Πριν την πάρω, τη δοκίμασα στην Αθήνα. Έπαθα ένα ψιλοσόκ, αλλά δεν έδωσα και μεγάλη σημασία.
Μετά από μερικές μέρες, την πακετάρω, και προσπαθώ να ξυριστώ σε ένα νησί που δεν άφριζε ούτε αφρόλουτρο!
Η κρέμα όμως δεν είχε κανένα πρόβλημα!!! Αν είναι δυνατόν.

Μετά λοιπόν από αρκετές χρήσεις, έχω φάει το μισό περίπου σωληνάριο. Να σας θυμίσω πως με τις κρέμες δε τα πάω τόσο καλά. Προτιμώ σαπούνια. Παρόλα αυτά, έχω δοκιμάσει πολλές, πολλές κρέμες. Δε χρησιμοποιώ πλέον πολλές, μόνο τις αγαπημένες μου. Και αυτή είναι η πρώτη. (Δεύτερη ακολουθεί η ach brito lavender, τρίτη η Cyril Salter και τέταρτη η body shop maca root)

Τη συγκεκριμένη, μου αρέσει να την αφρίζω κατευθείαν πάνω στο πρόσωπο, ενώ έχω βάλει μία ποσότητα πάνω στο πινέλο. Αφρίζει πολύ εύκολα, και παίρνει πολύ νερό για κρέμα. Όχι μόνο παίρνει, βασικά χρειάζεται πολύ νερό. Αν της το δώσεις, έχει πολύ καλό γλίστρημα, ακόμη καλύτερο residual.

Μου αρέσει επίσης πολύ, πως εκτός από το άρωμα, τύπου davidoff cool water(με μια δόση φαντασίας κάπως μοιάζει), όταν τελειώνεις το ξύρισμα και ξεπλένεσαι με νερό, μένει μια μυρωδιά καθαρότητας, καθαρής σαπουνίλας, τύπου MWF για να καταλάβετε. Αυτό μου φαίνεται πολύ περίεργο, και δε γίνεται συχνά σε κρέμες, αλλά μόνο σε σαπούνια. Εδώ να αναφέρω πως δεν έχει την παραμικρή υποψία μενθόλης. Μη σας μπερδέψει το cool και περιμένετε δροσίσματα...

Το τελείως, μα τελείως περίεργο όμως, είναι πως για τόσο φτηνή κρέμα, έχει πολύ τίμιο Post shave!
Δεν αφήνει λιπαρότητα καθόλου, αλλά συνάμα δε μένει στεγνό το πρόσωπο! Ίσα ίσα, είναι καλά ενυδατωμένο.
Αυτή λοιπόν είναι μέχρι στιγμής η αγαπημένη μου κρέμα. Κατά την ταπεινή μου άποψη, κάνει απείρως καλύτερο ξύρισμα από το γνωστό σε όλους μας arko stick.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Pre-, After shave λοσιόν και -κρέμες”