Oι κρεμες και τα σαπουνια μου

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
coccolino
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
13
Has thanked: 246 times
Been thanked: 206 times

Κωνσταντίνε να είμαστε και σοβαροί, τα 2-3 λάθη που μπορεί να έγιναν δεν ήταν και τραγωδίες.
Και στην τελική δεν έφτιαχνες documentary για τις διατροφικές συνήθειες του Αυστραλοπίθηκου Robustus στο Discovery Channel, ήσουν άρχοντας φίλε!!!

Συνήθως τέτοια βιντεάκια κουράζουνε, είδα την διάρκεια ότι και τα 2 μαζί ήταν 50 λεπτά και σκέφτηκα αυθόρμητα ΩΧ!!! Αλλά καμμία σχέση, κύλησε πολύ νορμάλ η όλη φάση και πραγματικά το χάρηκα, έμαθα 5 πράγματα και δεν με κούρασε καθόλου. Νομίζω ότι όλοι το χάρηκαν και σ'ιγουρα θα περιμένουμε κι άλλα από εσένα.

Μπράβο ξανά Κωνσταντίνε!!!
Γιώργος

Dovo Best Quality 5/8", Frederick Reynolds 6/8", Frederick Reynolds 13/16", Merkur 15C, Vintage Gillette Eldorado Gold Tech '56
Άβαταρ μέλους
Δημήτρης
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
15
Has thanked: 156 times
Been thanked: 181 times

Όταν πάρω άδεια θα τα απολαύσω τα βιντεάκια, είμαι σίγουρος ότι θα αξίζουν το κάθε λεπτο που θα τους αφιερώσω!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Πάνος
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 157 times
Been thanked: 426 times

Πάντως βλέποντας τα βίντεο του Κωνσταντίνου μια σκέψη περνάει συνεχώς από το μυαλό μου.
Το wet shaving είπαμε είναι πιο οικονομικό είπαμε ε ? :megagrin :megagrin :megagrin
Ταπεινοφροσύνη είναι η ντροπή που νοιώθεις όταν λες στους άλλους πόσο υπέροχος είσαι.
Άβαταρ μέλους
Fotakas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 1363 times
Been thanked: 4912 times

Εγώ σκέφτομαι να βάλω υποθήκη ένα οικοπεδάκι που έχω... :hystericalbs1
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.

(Ο.Ε.)
Άβαταρ μέλους
coccolino
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
13
Has thanked: 246 times
Been thanked: 206 times

Αν κάποιος μείνει με 1 σαπούνι, 1 μαχαίρι και 1 πινέλο είναι πολύ οικονομικό. Αν το κάνει χόμπυ τότε είναι για τα τσιγκέλια!!! :))
Γιώργος

Dovo Best Quality 5/8", Frederick Reynolds 6/8", Frederick Reynolds 13/16", Merkur 15C, Vintage Gillette Eldorado Gold Tech '56
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
13
Has thanked: 29604 times
Been thanked: 29866 times

+1
Άβαταρ μέλους
boltsis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 366 times
Been thanked: 320 times

Κωνσταντίνε μπράβο για τη παρουσίασή σου, τη παρακολούθησα με ενδιαφέρον και μπορώ να πω πως με έπεισες για 2 σαπούνια , το ένα το Truefitt Hill Sandalwood το οποίο βρήκα στο executive shaving για 17£ (πές μου αν αξίζει να τη πάρω απο κει) και ένα άλλο σαπούνι σκωτσέζικο , άρωμα λεβάντας το οποίο αφήνει κάτι στο τέλος το οποίο θέλω να μου πεις ακριβώς την ονομασία του για να τη πάρω!Ελπίζω να μην είναι ακριβή γιατί θα σφιχτώ πολύ για να τη πάρω.
Φαντάζομαι ότι υπάρχει και άλλο βίντεο διότι κόπηκε απότομα το δεύτερο κομμάτι?Θα τα ξαναδώ πάλι πάντως γιατί δε κρατούσα σημειώσεις απο το πρώτο βίντεο, αφού είδα το πρώτο όμως πήρα χαρτί και μολύβι και άρχισα να γράφω.
Ρε πούστη μου συλλογή στις φαλτσέτες, συλλογή στις Gillette και στα DE, συλλογή στα πινέλα , θα κάνω και συλλογή και στα σαπούνια τώρα?
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Άβαταρ μέλους
Νεκρομάντης
Δημοτικό
Δημοτικό
13
Has thanked: 148 times
Been thanked: 41 times

Πάντως η μόνη λύση για να κόψεις τις συλλογές είναι να παντρευτείς (επειγόντως)!!! :lachtot
Εμένα η γυναίκα μου με κρατάει με νύχια και με δόντια για να μην γεμίσω το σπίτι με φαλτσέτες και σαπούνια!!!
Μανώλης

"the blind are leading the blind are leading the blind"
Άβαταρ μέλους
Πάνος
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 157 times
Been thanked: 426 times

Κωνσταντίνε
με ιντριγκάρει πολύ το I Colonialli
αν το έχεις θα ήθελα μια παρουσίαση και μια περιγραφή του αρώματος.

Ηλία , το σαπούνι που αναφέρεσαι , το σκωτσέζικο έιναι το castle forbes λεβάντα
Ταπεινοφροσύνη είναι η ντροπή που νοιώθεις όταν λες στους άλλους πόσο υπέροχος είσαι.
NavalArchitect

Μάγκες,

Το I Coloniali τό'χω Ελλάδα, άρα όχι μαζί μου εδώ. Θα δώσω περιγραφή μόλις μπορέσω...

Το πρώτο που λέει ο Ηλίας (Τ&Η Sandalwood) τό'χω δει στην αρχική ιστοσελίδα της Τ&Η αλλά ακόμη δεν ήταν στον κατάλογο με τα προιόντα υπό πώληση. Εκεί καταλάβαμε ότι είναι νέο προιόν. Ίσως όμως τώρα να είναι διαθέσιμο, πολύ καλό που το βρήκες στο Exec Shaving. Έχω παραγγείλει πολλές φορές από το ES, μιά χαρά μαγαζί είναι και έχουν και πολύ καλή επικοινωνία. Αν ποτέ κολλήσεις με κάτι, στείλτους email και απήυθυνέ το στον "Ally", είναι ο ιδιοκτήτης.

Το δεύτερο που λέει ο Ηλίας είναι μάλλον σωστά η κρέμα Castle Forbes - όπως είπα και στο βίντεο, ανεπιφύλακτα προτεινόμενη, καταπληκτική κρέμα που κρατά πολύ καιρό (αρκεί να βάλεις πολύ λίγη για καλό αφρό) και η οποία δίνει άριστη ενυδάτωση μετά το ξύρισμα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”