Arko SS stick
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
Αμα είναι να κάνεις face lathering γιατί να το βάλεις σε μπόλ και να μην το χρησιμοποιήσεις σαν stick? :confused
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
- Δορυφέρων
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 148 times
Slur έγραψε:- έτσι έχει συνηθίσει κάποιος επειδή έχει πολλά σαπούνια
- τα στικ τον ξενίζουν.

Με την σειρα: Φορτωμα και 1ο χερι,2ο χερι,3ο χερι με ελαχιστο φορτωμα και σπατουλαριστο,τι περισσεψε ας το πουμε στο τελος
Δεν εχει πολυ πηχτο αφρο αλλα εχει ενυδατωση
Σχετικα καλη η αντοχη στο νερο αν και λιγο φουσκωτος
Δεν ειχα προβλημα με την αντοχη του αν και δεν δειχνει πολυ στιβαρος
Αρωμα που μου θυμιζει νοσοκομειο στην αρχη,δεν περναει στο πινελο ομως καθολου
Δεν ειχα κανεναν ερεθισμο,η λεπιδα αν γλυστρουσε,το ξυρισμα με Open Comb ηταν μια χαρα.
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29585 times
- Been thanked: 29831 times
Είναι από τα σαπούνια σε μορφή stick που είναι ευρέως διαδεδομένα και μου κίνησε το ενδιαφέρον να το δοκιμάσω. Ήρθε λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου να γίνει σήμερα η πρώτη δοκιμή. Και αυτό, όπως και το wilkinson stick, τρίφτηκε και πιέστηκε σε πλαστικό μπολάκι.
Αρωματικά δεν με ενθουσίασε καθόλου. Μυρίζει όπως ένα παλιό κλασικό σαπούνι χεριών, με μικρές νότες λεμονιού, που είναι πολύ ανεπαίσθητες για τα γούστα μου. Θα το προτιμούσα αν μύριζε πιο έντονο λεμόνι, που σαν μυρωδιά με τρελαίνει. Ευτυχώς όμως η απογοήτευση δεν συνεχίστηκε και με τις ιδιότητες του σαπουνιού. Τα πήγε πολύ καλά σε όλους τους τομείς, δεν με παίδεψε καθόλου, ο αφρός ογκώδης και με πολύ καλή καλυπτικότητα, μου προσέφερε ένα πολύ άνετο ξύρισμα.
Για να είμαι ειλικρινής, αυτό που πραγματικά "έριξε" αυτό το σαπούνι, την γενική εικόνα στα μάτια μου είναι το άρωμα και όχι η ποιότητά του. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς την ποιότητα/τιμή είναι εξαιρετικό. Το τοποθετώ μισό κλικ κάτω από το wilkinson, που είναι και αυτό τρομερό, αλλά απέχουν πολύ και τα δυο του από το tabac.
Αρωματικά δεν με ενθουσίασε καθόλου. Μυρίζει όπως ένα παλιό κλασικό σαπούνι χεριών, με μικρές νότες λεμονιού, που είναι πολύ ανεπαίσθητες για τα γούστα μου. Θα το προτιμούσα αν μύριζε πιο έντονο λεμόνι, που σαν μυρωδιά με τρελαίνει. Ευτυχώς όμως η απογοήτευση δεν συνεχίστηκε και με τις ιδιότητες του σαπουνιού. Τα πήγε πολύ καλά σε όλους τους τομείς, δεν με παίδεψε καθόλου, ο αφρός ογκώδης και με πολύ καλή καλυπτικότητα, μου προσέφερε ένα πολύ άνετο ξύρισμα.
Για να είμαι ειλικρινής, αυτό που πραγματικά "έριξε" αυτό το σαπούνι, την γενική εικόνα στα μάτια μου είναι το άρωμα και όχι η ποιότητά του. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς την ποιότητα/τιμή είναι εξαιρετικό. Το τοποθετώ μισό κλικ κάτω από το wilkinson, που είναι και αυτό τρομερό, αλλά απέχουν πολύ και τα δυο του από το tabac.
2 ευροπουλα το εβαλε ο Ξενος http://www.xenos-xenos.gr/index.php?pag ... t&Itemid=1" onclick="window.open(this.href);return false;
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
.οΟ(που κοπανανε το κεφαλι ειπαμε?)

- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
Και από το internet 1,80. Εντάξει καλη τιμή είναι. Στέφανε δεν θα φτάσουν ποτέ τις τιμές των ξένων eshop, δεν πουλάνε και τις ίδιες ποσότητες...
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
or
Grow A Beard
- stelakis1914
- Λύκειο
- 14
- Has thanked: 597 times
- Been thanked: 496 times
Είχα αγοράσει κι εγώ το Arko την προηγούμενη βδομάδα. Χθες με έπιασε η "προκοπή" να το βάλω σε ένα μικρό πήλινο κεσεδάκι γιαουρτιού αφού ακολούθησα την μέθοδο του Στέφανου, κόψιμο σε φέτες δηλαδή και πίεση με τα δάχτυλα. Σήμερα το χρησιμοποίησα. Οι εντυπώσεις μου από το σαπούνι άριστες :dance5 Εντυπωσιακή παραγωγή αφρού με ελάχιστο φόρτωμα. Πολύ καλή ενυδάτωση και η ξυριστική μηχανή κάνει τσουλήθρα! Πρέπει να είναι το καλύτερο σαπούνι σε αυτά τα χρήματα. Και μια φωτογραφία μετά τη σημερινή πρώτη χρήση.

-
- Νήπιο
- 12
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
παιδες ειναι εξερετικο.μια ζωη με προρασι ειμουν τωρα το ξανασκεφτομε... :dance5