Αγοράζοντας το dr Harris pink milk (αφου ειχα διαβάσει καλές κριτικές για το προϊόν ) ,ένιωσα μια απογοήτευση δοκιμάζοντας το ,περιμένοντας ενα δροσιστικό balsam με άρωμα τριαντάφυλλο .Δυστυχώς όμως το άρωμα του ειναι σαν baby oil κάτι σαν παραφινέλαιο και αισθάνθηκα σαν να βάζω λάδι στο πρόσωπο μου.Απο ενυδάτωση τα παει καλύτερα αρκετα καλό μπορώ να πώ, αλλα απο μυρωδιά ειναι :thumbsdown .
Σε ξένο forum διάβασα οτι το pink milk έχει αλλάξει σε σχέση με το original, :doh ,και είδα τις ίδιες απόψεις με την δική μου,οι πιο πολλοί το βρίσκουν αρκετα πιο παχυρευστό σε σχέση με το αρχικό και με άρωμα τεχνητό σαν baby oil καμία σχέση με τριαντάφυλλο ,αντίθετα το dr Harris pink εξακολουθεί να παραμενει το ίδιο απο οτι λένε.
Dr Harris pink milk
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Επικοινωνία:
ΟΚ, εδώ επιβεβαιώνεται ότι το παραδοσιακό ξύρισμα είναι προσωπική υπόθεση.Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ και το θεωρώ από τα καλύτερα AS, βεβαία το έχω δοκιμάσει πριν περίπου ένα χρόνο, ελπίζω να μην έχει αλλάξει κάτι στην σύνθεση. Από την άλλη είναι άοσμο balm, δεν προσφέρει συγκινήσεις, πρέπει απλά να κάνει καλά την δουλειά του. Πάντως είναι oily όπως είπες.
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
-
- Νήπιο
- 13
- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 7 times
Δεν έχει αλλάξει τον τελευταίο χρόνο έχει πάνω απο 3 χρόνια τουλάχιστον.Έχοντας δοκιμάσει και το pink πιστεύεις οτι είναι κοντά στήν Taylor rose cream σαν άρωμα (γιατί κάτι τέτοιο περίμενα αγοράζοντας το milk)
και εαν στήν ενυδάτωση ειναι σχετικά καλό.
Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν . :hellas
και εαν στήν ενυδάτωση ειναι σχετικά καλό.
Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν . :hellas
θωμάς
To Pink After Shave είναι αρκετά δυνατό σε μυρωδιά και πολύ κοντά στην Rose ToBS. Τα είχα και τα δύο και ταίριαζαν.
Το Pink After Shave Milk είναι πολύ ελαφρύτερο σε μυρωδιά.
Το Pink After Shave Milk είναι πολύ ελαφρύτερο σε μυρωδιά.
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
:mad λουκουμι.... :mad
:megagrin .οΟ(μιαμ)
:megagrin .οΟ(μιαμ)

-
- Νήπιο
- 13
- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 7 times
Αναθεώρηση απόψεων .τελικα το milk λειτουργεί πολύ καλά στο δέρμα ,προστασία και ενυδάτωση για πολλές ώρες ,και τελικά το άρωμα του αρχίζω να το συμπαθώ , η αλήθεια ειναι οτι δεν ειναι πολύ έντονο και δεν διαρκεί πολύ ( για κάποιους αυτο ειναι θετικό ),επίσης χρειάζεται να ανακινήσεις το μπουκάλι πρώτου το χρησιμοποιήσεις κάτι που δεν έκανα στην αρχή .
θωμάς
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Επικοινωνία:
όλα τα αραιά balm ανακίνηση πάντα..
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
or
Grow A Beard