C & E SΙΕΝΝΑ shaving soap.

Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Μονο Αγγλια και νοτιο Ιρλανδια μπορεις να παραγγειλεις οποτε ξεχνα το.

Η κρεμα ειπαμε εχει αποσυρθει. Τελος. Finito. Basta. Aus!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
xristos_metal
Δημοτικό
Δημοτικό
15
Been thanked: 15 times

Αν ενδιαφερεσαι μπορεις να παρεις. Ειχα ρωτησει παλια. Δεν αγορασα επειδι με τα μεταφορικα που μου ζητουσε ο τυπος για μια σιεννα, επαιρνα το σαπουνι.
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Επικοινωνία:

Κανοντας register εδινε σαν μοναδικες επιλογες χωρας UK και νοτιο Ιρλανδια ειπαμε Χρηστο. Τι διευθυνση θα βαλεις?

Μην κανουμε οπως στο γερμανικο αδερφο φορουμ ενας που χτυπιωταν οτι στο connaught ειχε παραγγειλει και πληρωσει με paypal (το οποιο τωρα δεν δεχονται) και αποδειχτηκε οτι το ειχε κανει τον Ιουλιο του 2009!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
xristos_metal
Δημοτικό
Δημοτικό
15
Been thanked: 15 times

Του εστειλα μαιλ παλια. Αν ενδιαφερεσαι μπορεις να πορεις. Αλλα ειναι 8 λιρες τα μεταφορικα για τη κρεμα. Ετσι μου ειχε πει εμενα. Απο τη στιγμη που πληρωνεις με paypal δεν υπαρχει ο προβλημα. Ο συγκεκριμενος τυπος πουλαει και στο ebay. Οποιος ενδιαφερεται να ξερει οτι αγορασει θα του ερθει εκτος κουτιου, οπως ακριβως φαινεται στη φωτογραφια.
Άβαταρ μέλους
Δορυφέρων
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 46 times
Been thanked: 148 times

Εικόνα

Εικόνα

Περαν απο ενα αρωμα λιγο καλυτερο απο του Nomad και μια καπως ωραια φωτο με αφρο τιποτα αλλο
Ηθελε απο οτι φανηκε αρκετο φορτωμα,αντοχη στο νερο σχετικα καλη
Ωραιο απλωμα στο πρωτο περασμα,οχι πολυ βαθος ομως
Στο 2ο-3ο απλα τιποτα,ο αφρος εμενε στο πινελο στο προσωπο μια ιδεα
Με το ζορι να βγει το ξυρισμα το οποιο φυσικα και δεν ηταν βαθυ
Μονο σαν "σπατουλα" αλλα δεν θελω τετοια εφε
Ουτε καν στο πινελο δεν ηταν ωραιος ο αφρος σαν εμφανιση
Τιποτα το ιδιαιτερο απο αρωμα στο προσωπο και στο πινελο

Ειχα ακουσει αρκετα μα "οπου λαλουν πολλοι κοκκοροι",τσαμπα η ταλαιπωρια και τα εξοδα να το παρω
Ουτε καν για Προετοιμασια προσωπου δεν το θελω
Απογοητευση πληρης,ενα αδιαφορα σαπουνι που ηδη το εχω ξεχασει
Οπως ειναι ξανατυλιχτηκε στο εργοστασιακο του χαρτι και θα παει στις αγγελιες

Αχ βρε Slur οταν διαβασα την αποψη σου ηταν ηδη αργα μα εστω και καθυστερημενα λεω τον καυμο μου.

Εικόνα
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»

Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Επικοινωνία:

Εγω εχθες μολις εκανα με το σαπουνι ενα εκλπηκτικο ξυρισμα.... Και τοοοοσο διαφορετικο νερο δεν εχουμε στη Ροδο, και σιγουρα δεν εχουμε οπως στο Μοναχο! :xp1 Ειναι γεγονος οτι η συμπεριφορα των σαπουνιων διαφερει αναλογα με το νερο. Δοκιμασε να το μαλακωσεις για κανα λεπτο πριν φορτωσεις (γεμισε το μπωλακι με οσο το δυνατον πιο ζεστο νερο - μη φοβασαι δε θα διαλυθει) και φορτωσε λιγο παραπανω το πινελο). Ισως πρεπει να "παιξεις", δλδ να ασχοληθεις με το απλωμα της κρεμας για περισσοτερο απο τα γνωστα 4-5 λεπτα. Εαν το σαπουνι ειναι δυσκολο, ή δεν το ξερω ακομη, παντα δουλευω το πινελο για ενα πενταλεπτο στο προσωπο (οκ, κανω face lathering, δεν το χτυπω σε scuttle!) και μετα για τα επομενα 5-6 λεπτα εχω παντα να κανω κατι αλλο, οποτε θελωντας και μη, το αποτελεσμα ειναι το επιθυμητο!

Να πω οτι ειναι απο τα λιγα σαπουνια που χρησιμοποιω ασβο και οχι γουρουνα, γιατι και με τον ασβο το αποτελεσμα ειναι εξαιρετικο!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Slur
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 35 times
Been thanked: 149 times

Έχω το Sienna Balsam και μου αρέσει πολύ και σαν κρέμα αλλά και σαν άρωμα.
Δοκίμασα λοιπόν σήμερα και το σαπούνι Sienna. Δεν το είχα από την αρχή σε καμία ιδιαίτερη εκτίμηση γιατί είχα ήδη το Nomad και δεν με ικανοποιεί πολύ. Είναι κάπως αδύναμο, ξεραίνεται εύκολα, όταν ξεραθεί στο δέρμα γίνεται σκόνη και το παίρνει ο αέρας.

Επειδή όμως μου αρέσει το άρωμα Sienna πήρα και το σαπούνι.
Αυτά τα σαπούνια (Nomad & Sienna) για να αποδώσουν καλά πρέπει να είναι βουτηγμένα για 5 λεπτά περίπου σε πολύ ζεστό νερό. Μετά κάνουν εύκολα καλό αφρό.
Έτσι και έκανα.

Τώρα αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι δεν έχουν καταφέρει το σαπούνι να μυρίζει όπως το aftershave τους ακριβώς. Ναι το θυμίζει, αλλά είναι πολύ πιο αδύναμο το άρωμα και δεν εκδηλώνεται όπως πρέπει για να σου φέρει την κλασσική ευφορία του αρώματος Sienna. Είναι wannabe Sienna αλλά δεν τα καταφέρνει!
εἶς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἦι
Άβαταρ μέλους
Δορυφέρων
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 46 times
Been thanked: 148 times

Μερακλιδικη η προετοιμασια αλλα δεν ειμαι για τετοια "ταλαιπωρια"
Υπαρχουν και αλλες λυσεις.
:bigsmilie
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»

Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
Νεκρομάντης
Δημοτικό
Δημοτικό
13
Has thanked: 148 times
Been thanked: 41 times

Χθες δοκίμασα και εγώ το σαπούνι sienna... Ας θυμηθούμε τα λόγια του Στέφανου:
Stefanos έγραψε:Τι να πω.. ΜΑΣΤΟΥΡΑΑ!!! Προσκυναω, προσκυναω, προσκυναω στο αρωμα της SIENNA!
Stefanos έγραψε: Θα ελεγα κλασικο, καπως μεσαιωνικο, αρχοντικο, με μυρα και sandalwood..
Από την περιγραφή θα κρατήσω κυρίως έναν χαρακτηρισμό: ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟ!!!
Πιστεύω ότι αυτό τα λέει όλα... Και επειδή είμαι λίγο ψώνιο με την εποχή αυτή και την γοτθική αισθητική, πιστεύω ότι είναι το ωραιότερο άρωμα που έχω μυρίσει ποτέ!!!
Μάλλον με βλέπω να προμηθεύομαι όλη τη σειρά...
Πήρα και το nomad, λίγο που το μύρισα δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε, αλλά θα κρίνω καλύτερα όταν το δοκιμάσω.
Έριξα λίγο ζεστό νερό μέσα στο ξύλινο μπολ, (ίσα να καλύψει την επιφάνεια του σαπουνιού), μετά από 2-3 λεπτά έχυσα το νερό μέσα στο μπολ, και με τον ασβό έκανα μερικές στροφές πάνω στο σαπούνι.
Καλό χτύπημα και είχα την αίσθηση ότι μάλλον έβαλα πολύ νερό και ήταν κάπως αραιός ο αφρός, αλλά το άρωμα ήταν απίστευτο, έκανε πολύ καλή ενυδάτωση και πολύ απαλό ξύρισμα. Οπότε συμπέρανα ότι όταν χρησιμοποιώ το valobra και την κρέμα geo f trumper viollet, μάλλον έκανα πολύ πηχτό τον αφρό και δεν είχα καλή ενυδάτωση. Αυτή τη φορά πρόσεξα λίγο παραπάνω την πίεση στο δεξί μου χέρι και δε είχα καθόλου ερεθισμούς. Μπορεί να μην ήταν το πιο βαθύ ξύρισμα που έχω κάνει με το Dovo, αλλά σίγουρα ήταν το πιο άνετο!!!
Μανώλης

"the blind are leading the blind are leading the blind"
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Επικοινωνία:

To Nomad θα σε αρέσει το καλοκαίρι με την ζέστη.. Μην αγχώνεσαι! :megagrin
Εικόνα