Πάμε για τ'αστέρια: Λεπίδες Astra (ASS, ASP, AKP)

Απάντηση
GIKARADI
Νήπιο
Νήπιο
13
Been thanked: 5 times

Φιλοι μου γεια σας !! Χθες ειχα κατεβει στην Αθηνα κ περασα απο τον Ξενο για πιτ στοπ -αγορα λεπιδων.Ειχε λεπιδες που δεν εχω τεσταρει μεχρι στιγμης .Πηρα λοιπον Αstra Keramik , 2ειδων Derby ,Wilkinson economie,
Eδω βλεπω οτι η κεραμικη της Astra xαιρει μιας εκτιμησης....

Α! και πισω στην Σωκρατους 20 σε κινεζικο ειχε κ rapira!!!

Tελικα στην Ελλαδα κυκλοφορουν αρκετες μαρκες ....
astor,astra rapira,wilkinson ,elios,bolzano,personna,gillette,merkur,dorco , derby, :hellas
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Πρεπει να προσεξεις με τις Rapira απο τον κινεζο!.. Ειναι οι αγαπημενες τους μαϊμουδιτσες..
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Δορυφέρων
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 46 times
Been thanked: 148 times

Τις ΚΡ τις εχω πλεον στα μετοπισθεν,μου θυμιζουν Bolzano σε αλλη εκδοση
Τις SP πλεον τις εχουν υποσκελισει αλλες μα θα επανελθουν για δοκιμες στο προσκηνιο καποια στιγμη.
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»

Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
vanm66
Λύκειο
Λύκειο
14
Has thanked: 231 times
Been thanked: 349 times

Πάντως, για μένα, οι ΑΚΡ είναι από τις κορυφαίες λεπίδες. Ειδικά σε συνδιασμό με την EJ DE89 είναι φανταστικός συνδιασμός: κοφτερές, απαλές και κρατάν πολύ.
Ενώ οι Gillette μου (μηχανές) θέλουν Gillette (προσωπική προτίμηση)
Βαγγέλης
GIKARADI
Νήπιο
Νήπιο
13

Ευτυχως τοτε που δεν πηρα κ rapira απο τον κινεζο !!.
GIKARADI
Νήπιο
Νήπιο
13

Astra kp και κεραμικη και πλατινενια...ενα εχω να πω για το ξυρισμα που εκανα με μια τετοια(για πρωτη φορα) πριν μερικες ωρες... κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ε-ς!!!!!εμεινα :eek !!!! :καλοκοφτερες και σεβονται το προσωπο τοσο που για να κοπω πρεπει να προσπαθησω πολυ με τη σαβετα κριμα που δεν <<φορτωσα>>στοκ απο τον Ξενο που τις πηρα γιατι εδω στη Λαμια δεν τις βρισκεις .
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Τα προσφατα ξυρισματα με την 34c με σοκαραν. Με το 3ο ξυρισμα η λεπιδα ηταν ηδη "κουρασμενη". Δεν ξερω εαν ηταν "δευτεριατικη" (παρα το οτι δεν με εχει τυχει ουτε μια "δευτεριατικη" Astra ολα αυτα τα χρονια, αποτι μπορω να θυμηθω) η λεπιδα ή εφταιγε καποιος αλλος παραγοντας.. Καποια στιγμη θα δοκιμαστει αλλη ASP μετην μηχανη, και αναλογα με τα αποτελεσματα θα υπαρξει ανακαταταξη της λεπιδας στις αγαπημενες με τη συγκεκριμενη μηχανη.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
boltsis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 366 times
Been thanked: 320 times

Εχθές δοκίμασα τις εν λόγω λεπίδες, θα έλεγα οτι είναι πάρα πολύ καλές λεπίδες!Πρώτη φορά με τη merkur 34HD μιας και όταν θέλω να δω μια καινούργια λεπίδα χρησιμοποιώ την εν λόγω μηχανή για να έχω ένα μέτρο σύγκρισης.Η λεπίδα με ξύρισε βαθιά πολύ και ήτανε στο όριο να με ερεθίσει αλλά δε με ερέθισε!Οι Astra SP αν θυμάμαι καλά με την ίδια μηχανή αντιμετώπισα πρόβλημα ερεθισμού, δε τη ξαναδοκίμασα να πω την αλήθεια (κακώς) αλλά θυμάμαι ότι είχα πρόβλημα ερεθισμού.Πάντα έψαχνα μια λεπίδα 1-2 επίπεδα πιο επιθετική απο τα Personna platinum και νομίζω ότι τη βρήκα.Βαθύ ξύρισμα, λίγο άγριο και χωρίς ερεθισμούς που το δικό μου το δέρμα ερεθίζεται εύκολα με άλλες λεπίδες!
Τη συστήνω σε όσους θέλουν κάτι πιο άγριο και βαθύ απο τις personna.
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Άβαταρ μέλους
dimitris
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 149 times
Been thanked: 1807 times

Που τις βρίσκουμε;
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
Άβαταρ μέλους
boltsis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 366 times
Been thanked: 320 times

Εγώ φίλε μου απο τον xeno τα πήρα αλλά φαντάζομαι δεν είναι δύσκολο να τις βρεις και αλλού!
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Απάντηση

Επιστροφή στο “To ξυραφάκι”