Μετά τον Ηλία και τον Κωνσταντίνο, πήρα λίγο θάρρος και είπα να ανεβάσω ένα ξεχασμένο βιντεάκι μου, τραβηγμένο τέλος Νοέμβρη, στο δεύτερο ξύρισμα με την Merkur μου. Από τότε φυσικά έχουν αλλάξει πάρα πολλά πράγματα, με κυριότερα την γνώση που απόκτησα εδώ μέσα διαβάζοντας και την εμπειρία από την συνεχόμενη εξάσκηση. Επειδή το βιντεάκι τραβήχτηκε αρχικά για ιδιωτική χρήση, είναι πολύ κακής ποιότητας, με κάμερα κινητού. Που να φανταζόμουν ο έρμος με εσάς που έμπλεξα πως θα κατέληγα!
Φυσικά θα ήθελα να τονίσω ότι δεν είναι άξια σχολιασμού θέματα τεχνικής, γιατί όπως τόνισα ήταν το δεύτερο, αν θυμάμαι καλά, ξύρισμα με safety razor και έχοντας 2 μήνες ενασχόλησης περίπου με το άθλημα. Για την ασχημόφατσά μου ουδέν σχόλιο! :megagrin
[youtube][/youtube]
Video ξυρίσματα με Double Edge safety razor!
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29315 times
- Been thanked: 29445 times
- Δορυφέρων
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 148 times
Καλη αρχη,με το καλο και στο επομενο !
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Fotakas
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 1363 times
- Been thanked: 4912 times
Μπράβο Αντώνη. Τα άλλα σύνεργα σου τι ήταν?
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
Φώτη μου βάζεις δύσκολα. Αν θυμάμαι καλά χρησιμοποιούσα Maca shaving cream, λεπίδα Merkur, πινέλο pure badger.
- boltsis
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 366 times
- Been thanked: 320 times
Πουλάκια μου που μου ξεβρακωθείκατε όλοι μαζί το Σαββατοκύριακο :bigsmilie !Με έκανες και γέλασα διότι μερικές φορές είχες ένα γ@μάτο χαμόγελο στη κάμερα :lachtot λες και έπαιζες στο Hollywood, φαντάζομαι για μενα τι θα λέγατε απο μεσα σας!
Ωραίος Αντώνη και μπράβο και σε εσένα, ωραίος αφρός, ήρεμος και μου άρεσε που τέντωνες σε πολλά σημεία, εύγε!Το μόνο που δε μου έκατσε καλά αν δε κάνω λάθος είναι ότι σαν να έσκαβες το ξυράφι στο προσωπό σου, βέβαια όπως είπες ήτανε απο τα πρώτα σου ξυρίσματα και πιστεύω να το έχεις βελτιώσει αυτό το σημείο.
Περιμένουμε και άλλα βίντεο απο εσένα και απο τους υπόλοιπους βέβαια.
Ωραίος Αντώνη και μπράβο και σε εσένα, ωραίος αφρός, ήρεμος και μου άρεσε που τέντωνες σε πολλά σημεία, εύγε!Το μόνο που δε μου έκατσε καλά αν δε κάνω λάθος είναι ότι σαν να έσκαβες το ξυράφι στο προσωπό σου, βέβαια όπως είπες ήτανε απο τα πρώτα σου ξυρίσματα και πιστεύω να το έχεις βελτιώσει αυτό το σημείο.
Περιμένουμε και άλλα βίντεο απο εσένα και απο τους υπόλοιπους βέβαια.
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Ηλίας
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
Μπράβο Αντώνη, πολύ καλός! Σε ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας.
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
Σας ευχαριστώ όλους σας. Άντε να παίρνουν σειρά και οι υπόλοιποι!
- boltsis
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 366 times
- Been thanked: 320 times
Ένα βίντεο ακόμη απο τον μαιτρ του είδους του
!Πρώτο ξύρισμα για το 2014 με slant bar αγνώστου ταυτότητος και Edwin Jagger λαβή!
[youtube][/youtube]
Σαπούνι Marlborough Shaving Stick Dr Harris και το πινέλο είναι two band δε το θυμαμαι αλλά είναι μικροσκοπικό!Και γαμώ τα ξυρίσματα τελειώνοντας με Aqua Velva!!

[youtube][/youtube]
Σαπούνι Marlborough Shaving Stick Dr Harris και το πινέλο είναι two band δε το θυμαμαι αλλά είναι μικροσκοπικό!Και γαμώ τα ξυρίσματα τελειώνοντας με Aqua Velva!!
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Ηλίας
Ηλίας