γεια σας
βρήκα αυτήν την σελίδα
http://www.hairizon.com.sg/Japan-Shaving/index.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
βασικά με αρεσουν αυτές η βουρτσες
την ξέρη κανεις αυτην?
Online shops του εξωτερικού - Αγγλική Γλώσσα
Η Hairizon είναι γνωστή, ήταν από τις πρώτες που πουλούσε τα Feather All Stainless όταν πρωτοβγήκαν. Έχει πολύ καλές τιμές, απλά αν επιλέξεις αυτό το δρόμο παίρνεις το ρίσκο του να σταματήσουν το πακέτο στο τελωνείο.
Βέβαια στην δική σου περίπτωση δεν μιλάς για ένα Feather που κάνει 200 Ευρώ, αλλά και πάλι το ρίσκο (έστω και μικρότερο) υπάρχει. Πάντως ξέρω έναν στο TSR κι έναν στο Βέλγιο που είχαν πάρει το Feather από εκεί και το πακέτο δεν σταμάτησε στο τελωνείο καθ'οδόν προς τη χώρα τους. Οπότε όλα είναι πιθανά.
Το μαγαζί καθεαυτό είναι μιά χαρά - παραγγέλνεις άφοβα.
Βέβαια στην δική σου περίπτωση δεν μιλάς για ένα Feather που κάνει 200 Ευρώ, αλλά και πάλι το ρίσκο (έστω και μικρότερο) υπάρχει. Πάντως ξέρω έναν στο TSR κι έναν στο Βέλγιο που είχαν πάρει το Feather από εκεί και το πακέτο δεν σταμάτησε στο τελωνείο καθ'οδόν προς τη χώρα τους. Οπότε όλα είναι πιθανά.
Το μαγαζί καθεαυτό είναι μιά χαρά - παραγγέλνεις άφοβα.
Ναι, εδώ στην Κίνα έχουμε το Remnibi (RMB) ή αλλιώς Chinese Yuan. Αλλά δεν καταλαβαίνω... Τι να παραγγείλω? Το Hairizon είναι Σιγκαπούρη... Τώρα μπερδεύτηκα, για να είμαι ειλικρινής.
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29295 times
- Been thanked: 29401 times
- Νεκρομάντης
- Δημοτικό
- 13
- Has thanked: 148 times
- Been thanked: 41 times
Δεν το βρήκα κάπου αλλού : http://www.gents.co.uk/" onclick="window.open(this.href);return false;
Το ανακάλυψα στην προσπάθειά μου να βρώ το eau de toilet SIENNA της Crabtree & Evelyn...
Έχει πολύ πράμα, και οικονομικά ταχυδρομικά έξοδα! (5,95 €, αγγλία βλέπεις...)
Το site το βλέπεις σε πολλές γλώσσες (και γερμανικά, για το Στέφο :bigsmilie ).
Το ανακάλυψα στην προσπάθειά μου να βρώ το eau de toilet SIENNA της Crabtree & Evelyn...
Έχει πολύ πράμα, και οικονομικά ταχυδρομικά έξοδα! (5,95 €, αγγλία βλέπεις...)
Το site το βλέπεις σε πολλές γλώσσες (και γερμανικά, για το Στέφο :bigsmilie ).
Μανώλης
"the blind are leading the blind are leading the blind"
"the blind are leading the blind are leading the blind"
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
27€? Πάει καλάαααΑ? :dash