Κοιτα, παλιοτερα ειχε ενα χασαπικο, νομιζω υπαρχει ακομη, αλλα να εισαι σιγουρος οτι δεν εννοω αυτο! χεχε Ναι τα Hondos Center εννοω. Κανε μια check list με προϊοντα που θα δεις να μιλαμε εδω και παρτην μαζι σου. Πχ η Kolynos μυριζει παραξενα και ειναι θεμα βιτσιου, αλλα δινει πρωτοκλασσατο αφρο. Η Prosar αντιθετα ειναι λιγοτερο αντιληπτη, το αρωμα δλδ ειναι αντικειμενικα πιο καλο αν και τιποτε το ιδιαιτερο και δινει και αυτη μια πολυ καλη κρεμα. Ο Γιαννης ανεφερε το Proraso, το σαπουνι ειναι οντως πολυ καλο για τα 2,80 του και σιγουρτα μια καλη και οικονομικη λυση. Αν βρεις το ASL της ιδιας μπορεις να τζουριασεις απο εκει για να δεις πως ειναι το αρωμα (το σαπουνι εχει μια "ταινια ασφαλειας" του κωλου, την οποια δεν ξερω αν μπορεις να την τραβηξεις χωρις να σε παρει κανεις πρεφα.. Καντο.. Στα τετοια σου, Ελληνας εισαι.. χαχαχα)
Τωρα για να ερθουμε στο αντικειμενο με το οποιο ασχολειται αυτο το ποστ.. Οπως ειπα μακρια απο Wilkinson και Gillette. Προσωπικη μου αποψη, αλλα με Wilkinson την πατησε καποιος εδω μεσα, παρα τις προειδοποιησεις μου! (

Γιαννακη, χαχα) Οι Astor ειναι καλες, οσο δεν θα πετυχεις καμμια "δευτεριατικη". Ξερω κοσμο εδω στη Γερμανια που θεωρει τις κιτρινες BiC ακομη καλυτερες! Και σκεψου εδω η ποικιλια ειναι ασυγκριτα μεγαλυτερη, λογω και των πολλων γερμανικων διαδικτυακων καταστηματων που προσφερουν μεγαλη γκαμα προϊοντων και σε λογικες τιμες, οχι οπως μερικα καγκουρομαγαζα στην Ελλαδα.. Μιας και εισαι σε μερος μικρο... Ισως να πας καμμια βολτα σε κανενα παλιουτσικο μπακαλικο ή ψιλικατζιδικο και να ρωτησεις, οχι μονο για ξυραφακια, αλλα και για κρεμες ή σαπουνια ξυρισματος κλπ (μακρια απο Σπλεντιτ! χαχα). Ποτε δεν ξερεις τι θησαυρους μπορει να κρυβει ενα τετοιο μαγαζακι, ξεχασμενο απο ανθρωπους και θεο..
Περα απο τις προτασεις μου/μας, ισχυει ενας σιδηρος κανονας (eiserner Regel στα γερμανικα, δεν ξερω πως να το πω στα ελληνικα.. χαχα) στο αθλημα μας.
ΔΟΚΙΜΑΣΕ, ΔΟΚΙΜΑΣΕ, ΔΟΚΙΜΑΣΕ!
Οπως ηδη εχει πολλακις αναφερθει, κατι που λειτουργει στη μουσουδα μου δεν πρεπει αυτοματα να λειτουργει και στη δικια σου! Ή αντιστροφα!