Μαζι και ο υποφαινομενος.. Απλα με τζατιζει προσωπικα, δεν εχω αλλο προβλημα.. NO PAIN NO GAIN! 
χαχαχα

Μαζι και ο υποφαινομενος.. Απλα με τζατιζει προσωπικα, δεν εχω αλλο προβλημα.. NO PAIN NO GAIN! 

Κοίτα σ αυτο που λές και συνφωνώ και διαφωνώ! Βασικά η σκέψη σου έχει λογική αυτό είναι σίγουρο, αλλα δεν μου ευχεσαι δηλαδή να κανω ένα αναίμακτο πρώτο ξύρισμα? και μετά βλέπουμεMoccahead έγραψε:Κοιτα.. Οσο πιο νωρις κοπεις, τοσο καλυτερο. Θα ξερεις οτι κατι πρεπει να αλλαξεις στην τεχνικη σου, στην ταχυτητα ισως αλλα και στη γωνια.

Γιαννακη, χαχα) Οι Astor ειναι καλες, οσο δεν θα πετυχεις καμμια "δευτεριατικη". Ξερω κοσμο εδω στη Γερμανια που θεωρει τις κιτρινες BiC ακομη καλυτερες! Και σκεψου εδω η ποικιλια ειναι ασυγκριτα μεγαλυτερη, λογω και των πολλων γερμανικων διαδικτυακων καταστηματων που προσφερουν μεγαλη γκαμα προϊοντων και σε λογικες τιμες, οχι οπως μερικα καγκουρομαγαζα στην Ελλαδα.. Μιας και εισαι σε μερος μικρο... Ισως να πας καμμια βολτα σε κανενα παλιουτσικο μπακαλικο ή ψιλικατζιδικο και να ρωτησεις, οχι μονο για ξυραφακια, αλλα και για κρεμες ή σαπουνια ξυρισματος κλπ (μακρια απο Σπλεντιτ! χαχα). Ποτε δεν ξερεις τι θησαυρους μπορει να κρυβει ενα τετοιο μαγαζακι, ξεχασμενο απο ανθρωπους και θεο..