Γνωρίζει κάποιος απο που μπορουμε να αγοράσουμε το SCS savory rose aftershave milk,μεσω Ίντερνετ ( φαντάζομαι στην Ελλάδα δεν υπάρχει ) :hystericalbs1 ,και εαν κάποιος το έχει δοκιμασει;
Πάντως δεν βρήκα κάποιο e-shop να το πουλάει . Μόνο κάποια reviews καλά απο αμερικάνικα site.
SCS savory rose aftershave απο που;
- Fotakas
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 1363 times
- Been thanked: 4912 times
Απ' ότι λέγεται δεν υπάρχει σε ευρωπαϊκά e-shops. Μόνο στο site. Αλλά ως γνωστόν δεν μπορείς να παραγγείλεις τίποτα αλκοολούχο απο την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Για αυτό πρέπει να κοιτάξεις λεπομερώς τα συστατικά του.
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
(Ο.Ε.)
- Fotakas
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 1363 times
- Been thanked: 4912 times
Που το άκουσες το προϊόν και θες να το πάρεις?
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
(Ο.Ε.)
(Ο.Ε.)
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29396 times
- Been thanked: 29551 times
Υπάρχει και η δυνατότητα να "νοικιάσεις" μια διεύθυνση στην Αμερική, να το στείλουν από το e-shop στην διεύθυνση αυτή και αυτοί σε εσένα. Κάτι τέτοιο εννοώ. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει και ούτε έχω να σου προτείνω κάποια σελίδα, το link είναι τυχαίο για να καταλάβεις τι εννοώ. Είναι βέβαια λύση μόνο στην περίπτωση που θέλεις κάτι οπωσδήποτε από US.
Η πιό καλή λύση είναι να βρεις έναν 'συνεταίρο΄ από το Β&Β, που μπορεί να σου στείλει κάτι το οποίο να χρειάζεσαι αλλά να μην μπορείς να παραγγείλεις ο ίδιος.
Ο πιό καλός τρόπος για αυτό είναι να βρεις κάποιον μέσω αγγελίας, δηλαδή για παράδειγμα εγώ την πλειοψηφία από όσους έχω γνωρίσει τους ξέρω από αγγελίες που έβαλαν και αγόρασα από αυτούς.
Ο πιό καλός τρόπος για αυτό είναι να βρεις κάποιον μέσω αγγελίας, δηλαδή για παράδειγμα εγώ την πλειοψηφία από όσους έχω γνωρίσει τους ξέρω από αγγελίες που έβαλαν και αγόρασα από αυτούς.
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
Tommy πάρε το Dr Harris. Το είχα και ήταν μια χαρά. Δεν νομίζω ότι αξίζει να μπλέξεις. Γνώμη μου.
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)