καλημερα επειδη ακομα δεν εχω πεσει επανω στην συγεκρημενη πληροφορια θα ηθελα να μου πει καποιος αν γνωριζει τι συμαινουν τα νουμερα που γραφουν τα ξυραφια πχ
VINTAGE ORIGINAL FILARMONICA DOBLE TEMPLE #13 STRAIGHT RAZOR
τι συμαινει αυτο το #13 ?
ευχαριστω προκαταβολικα
φανταζομαι οτι μπορει να ειναι το μηκος τις λαμας . ελπιζω να ειναι κατι αλο
ερωτηση σχετικα με τα νουμερα που γραφουν τα ξυραφια επανω
- boltsis
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 366 times
- Been thanked: 320 times
Φίλε μου απο ότι γνωρίζω το συγκεκριμένο νούμερο αφορά ίσως το μοντέλο της συγκεκριμένης εταιρίας, δε νομίζω να υποδεικνύει κάτι όσον αφορά κάτι το μέγεθος του ξυραφιού!Όπως το Friodur που έχω γράφει 78 1/2 , πιστεύω είναι καθαρά σειρές που μερικές φορές προσδιορίζουν την ηλικία τους!
Προσοχή με τα filarmonica για τυχον απομιμήσεις, κάποια είναι φτιαγμένα με καλύτερο μέταλλο και ίσως τα πιο καινούργια να υστερούν σε κάτι.Αυτά θέλουν μελέτη και στα ξένα forum θα βρεις αυτές τις πληροφορίες ώστε να ξέρεις τι ακριβώς θα πάρεις.Επίσης κάποια μέλη εδώ ίσως σου δώσουν κάποιες απαντήσεις για τη συγκεκριμένη εταιρία μιας και με ενδιαφέρει και μενα το θέμα κάποια στιγμή!
Αν θες να ρωτήσεις κάτι άλλο όσον αφορά τα νούμερα πές μου να σε κατατοπίσω όσο μπορώ.
Προσοχή με τα filarmonica για τυχον απομιμήσεις, κάποια είναι φτιαγμένα με καλύτερο μέταλλο και ίσως τα πιο καινούργια να υστερούν σε κάτι.Αυτά θέλουν μελέτη και στα ξένα forum θα βρεις αυτές τις πληροφορίες ώστε να ξέρεις τι ακριβώς θα πάρεις.Επίσης κάποια μέλη εδώ ίσως σου δώσουν κάποιες απαντήσεις για τη συγκεκριμένη εταιρία μιας και με ενδιαφέρει και μενα το θέμα κάποια στιγμή!
Αν θες να ρωτήσεις κάτι άλλο όσον αφορά τα νούμερα πές μου να σε κατατοπίσω όσο μπορώ.
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
- modguru
- Νήπιο
- 13
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 7 times
- Επικοινωνία:
βασικά προσπαθώ να συγκεντρώσω πληροφορίες για να καταλήξω στην αγορά ενός ξυραφιού που με την σωστή συντήρηση να μου κρατήσει αρκετά για να μην πω και για τα βαθεια μου γεράματα ..
- hero
- Γυμνάσιο
- 14
- Has thanked: 73 times
- Been thanked: 249 times
Φιλε μου δυστυχως θα σε απογοητευσω εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο παντα θα σε τρωει οτι το αλλο
που δεν πηρες θα ηταν καλυτερο απο αυτο που αγορασες , ετσι την εχουμε πατησει ολοι μας :bigsmilie
Τωρα για ξυραφι πρεπει να ξεκαθαρισεις καποια πραγματα και αυτο ειναι δυσκολο , μεγεθος- σχημα-τυπος
καθε παραμετρος ανατρεπει καποια αλλα .Επισης για να εχεις ετοιμοπολεμο ξυραφι χρειαζεσαι και αλλα πραγματα δερμα - πετρες -παστες .
Γνωμη μου ειναι να βρεις καποιο καλο καινουργιο ετοιμο για ξυρισμα ,η αγορα μεταχειρισμενου θελει γνωση και λαβε υπ΄οψιν σου οτι τα καλα μεταχειρισμενα ειναι ακριβα γιατι ειναι και παλια και επισης τα καλα φευγουν μεσω των εξιδικευμενων φορουμ , οχι οτι δεν μπορεις να βρεις και αλλου αλλα θα μπορεσεις να το αναγνωρισεις ? Παραδειγμα εαν εβλεπες την συλλογη του Γιαννη ή του Κωνσταντινου και επρεπε να διαλεξεις ενα με ποιο κριτηριο θα το διαλεγες ?
Οτι θελεις εδω ειμαστε .
που δεν πηρες θα ηταν καλυτερο απο αυτο που αγορασες , ετσι την εχουμε πατησει ολοι μας :bigsmilie
Τωρα για ξυραφι πρεπει να ξεκαθαρισεις καποια πραγματα και αυτο ειναι δυσκολο , μεγεθος- σχημα-τυπος
καθε παραμετρος ανατρεπει καποια αλλα .Επισης για να εχεις ετοιμοπολεμο ξυραφι χρειαζεσαι και αλλα πραγματα δερμα - πετρες -παστες .
Γνωμη μου ειναι να βρεις καποιο καλο καινουργιο ετοιμο για ξυρισμα ,η αγορα μεταχειρισμενου θελει γνωση και λαβε υπ΄οψιν σου οτι τα καλα μεταχειρισμενα ειναι ακριβα γιατι ειναι και παλια και επισης τα καλα φευγουν μεσω των εξιδικευμενων φορουμ , οχι οτι δεν μπορεις να βρεις και αλλου αλλα θα μπορεσεις να το αναγνωρισεις ? Παραδειγμα εαν εβλεπες την συλλογη του Γιαννη ή του Κωνσταντινου και επρεπε να διαλεξεις ενα με ποιο κριτηριο θα το διαλεγες ?
Οτι θελεις εδω ειμαστε .
Νίκος
"Αδύνατο να μάθεις τα φρονήματα, τη σκέψη, την ψυχή του κάθε ανθρώπου προτού πάρει στα χέρια του εξουσία." Σοφοκλης
"Αδύνατο να μάθεις τα φρονήματα, τη σκέψη, την ψυχή του κάθε ανθρώπου προτού πάρει στα χέρια του εξουσία." Σοφοκλης