Merkur Futur
- Thanos
- Νήπιο

- 14
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 7 times
Στα πρώτα μου ξυρίσματα ήμουν λίγο ψαρωμένος. Ξεκίνησα στο 1 προς όλες τις κατευθύνσεις. Ηταν υπερβολικά απαλή για τα γούστα μου και έτσι ξεκίνησα να ανεβάζω "ταχύτητες" τουλάχιστον όσο αφορά το πέρασμα με τη φορά των τριχών.
Σήμερα με τη φορά των τριχών και στο κάθετο το χρησιμοποιώ στο 3,5 ενώ στό κόντρα, για ψυχολογικούς και μόνο λόγους στο 2. Κανένα απολύτων πρόβλημα. Σε λίγες μέρες θα τα ανβάσω κατά 0,5 και θα σας πω....
Σήμερα με τη φορά των τριχών και στο κάθετο το χρησιμοποιώ στο 3,5 ενώ στό κόντρα, για ψυχολογικούς και μόνο λόγους στο 2. Κανένα απολύτων πρόβλημα. Σε λίγες μέρες θα τα ανβάσω κατά 0,5 και θα σας πω....
- boltsis
- Εξειδίκευση

- 14
- Has thanked: 366 times
- Been thanked: 320 times
Αυτό εννοώ και εγώ Thanos , στη 1 σκάλα είναι πολύ απαλό και ακίνδυνο συνάμα!Εντάξει δε λέω να κάνεις και σούζες αλλά είναι ενδείκνυται και για αρχάριο, αυτό εννούσα πριν!
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
-
Alexis_3
- Δημοτικό

- 14
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 9 times
Η μηχανή είναι η ΚΟΡΥΦΗ!!! Μόλις έκανα ένα απίστευτα άνετο ξύρισμα με την μηχανή στο 1! Σε αυτήν την σκάλα είναι ένα τσικ παραπάνω από την 34c σε θέμα επιθετικότητας... Την συνιστώ ανεπιφύλακτα σε αρχάριους στην σκάλα 1... Η αλλαγή της λεπίδας είναι πολύ απλή και ασφαλής!! Οι ρυθμίσεις με στεγνά χέρια είναι πολύ εύκολες στην αλλαγή...
Δεν εμφανίσα κανένα ερεθισμό με την μηχανή έκανα ένα απίστευτα απαλό ξύρισμα... Το μόνο ίσως αρνητικό που μπορώ να τις προσθέσω είναι ότι όντως ίσως είναι λίγο γλιστερή αλλα αν την κρατάς σωστά και πάλι δεν έχεις κανένα πρόβλημα...
Εδώ και ένα μισάωρο έχω αφαιρέσει την λεπίδα την έχω καθαρίσει από τα υπολοίματα σαπουνιού και την γυάλισα με ένα πανί από μικροίνες... Την βλέπω και την καμαρώνω... :banana :banana
Δεν εμφανίσα κανένα ερεθισμό με την μηχανή έκανα ένα απίστευτα απαλό ξύρισμα... Το μόνο ίσως αρνητικό που μπορώ να τις προσθέσω είναι ότι όντως ίσως είναι λίγο γλιστερή αλλα αν την κρατάς σωστά και πάλι δεν έχεις κανένα πρόβλημα...
Εδώ και ένα μισάωρο έχω αφαιρέσει την λεπίδα την έχω καθαρίσει από τα υπολοίματα σαπουνιού και την γυάλισα με ένα πανί από μικροίνες... Την βλέπω και την καμαρώνω... :banana :banana
- stelakis1914
- Λύκειο

- 14
- Has thanked: 597 times
- Been thanked: 496 times
Να την χαίρεσαι Αλέξη και να δίνεις κίνητρο και σε όχι τόσο έμπειρους χρήστες να την αγοράσουν!
-
Alexis_3
- Δημοτικό

- 14
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 9 times
Ευχαριστώ πολύ παιδιά να στε καλά... Φυσικά δίνω κίνητρο στους νέους χρήστες γιατί και εγώ εντάξει θεωρούμαι αρχάριος και μου έδωσε ένα καταπληκτικό ξύρισμα... Χαίρε Futur!!! :megagrin :megagrin
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία: