Merkur Futur
- boltsis
- Εξειδίκευση

- 14
- Has thanked: 366 times
- Been thanked: 320 times
Πιστεύω Στέφανε πως στις χαμηλές σκάλες είναι ακίνδυνη, μου θύμιζε τη merkur 34c.Τώρα όσο ανεβάζεις σκάλες γίνεται επικίνδυνη σαφώς.Κατε με πάντα..
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Ηλίας
-
Alexis_3
- Δημοτικό

- 14
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 9 times
Αχχχχχ Valobra.... Θέλω τρελά να το δοκιμάσω αλλα δεν το έχω πάρει ακόμα... ίσως το βάλω σε αυτήν την παραγγελεία... Προς το παρόν στν λίστα σίγουρα είναι ένα ΑΟS Pre shave oil sandalwood για τον λαιμό κυρίως για λίγο extra lubrication μερικές λεπίδες και μια ενυδατική... Λογικά θα μπεί και το valobra! :megagrin
- Thanos
- Νήπιο

- 14
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 7 times
H futur είναι σαν μία ferrari... μπορεί να σου προσφέρει απίστευτες συγκινήσεις. Μιά λάθος κίνηση όμως μπορεί να φέρει τη καταστροφή!!!
Χρειάζεται να της προσφέρεις τον σεβασμό που της αξίζει. Γιατί πράγματι σ'αυτό το κόσμημα αξίζει σεβασμός!!!
Από τότε που την απέκτησα (πριν δύο βδομάδες περίπου) δεν έχω ξυριστεί με κάτι άλλο εκτός από αυτή...
Η εμπειρία μου στο κλασσικό ξύρισμα συνοψίζεται ουσιαστικά σε 8 μήνες με μία 23C. Ευτυχώς που δεν ήταν η πρώτη μου DE μηχανή... δε θα ήξερα πώς να της συμπερφερθώ.
Ευχαριστώ για τις ευχές!!!!
Χρειάζεται να της προσφέρεις τον σεβασμό που της αξίζει. Γιατί πράγματι σ'αυτό το κόσμημα αξίζει σεβασμός!!!
Από τότε που την απέκτησα (πριν δύο βδομάδες περίπου) δεν έχω ξυριστεί με κάτι άλλο εκτός από αυτή...
Η εμπειρία μου στο κλασσικό ξύρισμα συνοψίζεται ουσιαστικά σε 8 μήνες με μία 23C. Ευτυχώς που δεν ήταν η πρώτη μου DE μηχανή... δε θα ήξερα πώς να της συμπερφερθώ.
Ευχαριστώ για τις ευχές!!!!
- boltsis
- Εξειδίκευση

- 14
Συμφωνώ με τη Ferrari αλλά σου φαίνεται επικίνδυνη όταν τη χειρίζεσαι στη πρώτη-δεύτερη ταχύτητα?Για πες μας τη γνώμη σου και συ αν θέλεις ώστε να έχουμε μια ολοκληρωμένη άποψη!
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Ηλίας
Ηλίας
- Δημήτρης
- Εξειδίκευση

- 15
- Has thanked: 156 times
- Been thanked: 197 times
Ηλία μια Ferrari με δευτέρα, αν είναι βρεγμένος ο δρόμος (βλ. κακή προετοιμασία) και πατήσεις λίγο παραπάνω το γκάζι (βλ. παραπάνω πίεση) μπορεί να μη σε σκοτώσει, αλλά τη ζημιά της θα την κάνει!

- boltsis
- Εξειδίκευση

- 14
Σίγουρα Δημήτρη , συμφωνώ μαζί σου , απλά και με τη Fatboy που ξυρίστηκα στη σκάλα 3 μου φάνηκε γελοίο το ξύρισμα όπως και με τη Futur!'Ισως είμαι και μαθημένος απο τις φαλτσέτες και έχω αυτήν την εντύπωση.
Ηλίας
Ηλίας
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Οκ, η fatboy δεν κανει για σενα, ευχαριστως την αναλαμβανω εγω! :megagrin

- boltsis
- Εξειδίκευση

- 14
Άσε Στέφανε μετά ανέβαινα ταχύτητες και το εργαλείο γαμ@ύσε κυριολεκτικά!Δεν έχω προλάβει να σας γράψω γι αυτό, είμαι στο μαγαζί και μια καθαρίζω και μια κάθομαι και γράφω σε εσάς τα ρεμάλια.
Είχα τραβήξει και βίντεο αλλά κατα περίεργο τρόπο σβήστηκε , δε μπορώ να το βρώ :xp1 !
Είχα τραβήξει και βίντεο αλλά κατα περίεργο τρόπο σβήστηκε , δε μπορώ να το βρώ :xp1 !
Ηλίας
Ηλίας