Merkur Futur

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
boltsis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 366 times
Been thanked: 320 times

Πιστεύω Στέφανε πως στις χαμηλές σκάλες είναι ακίνδυνη, μου θύμιζε τη merkur 34c.Τώρα όσο ανεβάζεις σκάλες γίνεται επικίνδυνη σαφώς.Κατε με πάντα..
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Alexis_3
Δημοτικό
Δημοτικό
14
Has thanked: 23 times
Been thanked: 9 times

Με τα τόσο καλά λόγια για τους αρχαρίους αποφάσισα πώς δεν είναι η κατάλληλη στιγμή ακόμα... Θα επενδύσω το κεφάλαιο σε άλλα καλούδια...
Άβαταρ μέλους
Δημήτρης
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
15
Has thanked: 156 times
Been thanked: 197 times

Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις, μηχανή έχεις και μάλιστα καλή, πες μας για τι ψήνεσαι, να σου πουμε! Κανένα Valobra πχ!
Εικόνα
Alexis_3
Δημοτικό
Δημοτικό
14
Has thanked: 23 times
Been thanked: 9 times

Αχχχχχ Valobra.... Θέλω τρελά να το δοκιμάσω αλλα δεν το έχω πάρει ακόμα... ίσως το βάλω σε αυτήν την παραγγελεία... Προς το παρόν στν λίστα σίγουρα είναι ένα ΑΟS Pre shave oil sandalwood για τον λαιμό κυρίως για λίγο extra lubrication μερικές λεπίδες και μια ενυδατική... Λογικά θα μπεί και το valobra! :megagrin
Άβαταρ μέλους
Thanos
Νήπιο
Νήπιο
14
Has thanked: 13 times
Been thanked: 7 times

H futur είναι σαν μία ferrari... μπορεί να σου προσφέρει απίστευτες συγκινήσεις. Μιά λάθος κίνηση όμως μπορεί να φέρει τη καταστροφή!!!
Χρειάζεται να της προσφέρεις τον σεβασμό που της αξίζει. Γιατί πράγματι σ'αυτό το κόσμημα αξίζει σεβασμός!!!
Από τότε που την απέκτησα (πριν δύο βδομάδες περίπου) δεν έχω ξυριστεί με κάτι άλλο εκτός από αυτή...
Η εμπειρία μου στο κλασσικό ξύρισμα συνοψίζεται ουσιαστικά σε 8 μήνες με μία 23C. Ευτυχώς που δεν ήταν η πρώτη μου DE μηχανή... δε θα ήξερα πώς να της συμπερφερθώ.

Ευχαριστώ για τις ευχές!!!!
Άβαταρ μέλους
boltsis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14

Συμφωνώ με τη Ferrari αλλά σου φαίνεται επικίνδυνη όταν τη χειρίζεσαι στη πρώτη-δεύτερη ταχύτητα?Για πες μας τη γνώμη σου και συ αν θέλεις ώστε να έχουμε μια ολοκληρωμένη άποψη!
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Ηλίας
Άβαταρ μέλους
Δημήτρης
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
15
Has thanked: 156 times
Been thanked: 197 times

Ηλία μια Ferrari με δευτέρα, αν είναι βρεγμένος ο δρόμος (βλ. κακή προετοιμασία) και πατήσεις λίγο παραπάνω το γκάζι (βλ. παραπάνω πίεση) μπορεί να μη σε σκοτώσει, αλλά τη ζημιά της θα την κάνει!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
boltsis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14

Σίγουρα Δημήτρη , συμφωνώ μαζί σου , απλά και με τη Fatboy που ξυρίστηκα στη σκάλα 3 μου φάνηκε γελοίο το ξύρισμα όπως και με τη Futur!'Ισως είμαι και μαθημένος απο τις φαλτσέτες και έχω αυτήν την εντύπωση.
Ηλίας
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Οκ, η fatboy δεν κανει για σενα, ευχαριστως την αναλαμβανω εγω! :megagrin
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
boltsis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14

Άσε Στέφανε μετά ανέβαινα ταχύτητες και το εργαλείο γαμ@ύσε κυριολεκτικά!Δεν έχω προλάβει να σας γράψω γι αυτό, είμαι στο μαγαζί και μια καθαρίζω και μια κάθομαι και γράφω σε εσάς τα ρεμάλια.

Είχα τραβήξει και βίντεο αλλά κατα περίεργο τρόπο σβήστηκε , δε μπορώ να το βρώ :xp1 !
Ηλίας
Απάντηση

Επιστροφή στο “Double edge razors”