Online shops του εξωτερικού - Αγγλική Γλώσσα
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Θα ηθελα να αναρτησω τη σελιδα του Maksim εδω. Δεν το κατεχω πολυ το αθλημα με τα straight αφου δεν τα χρησιμοποιω, το παραδεχομαι, αλλα ρωτησα και εμαθα οτι εχει απο τις καλυτερες γιαπωνεζικες πετρες που μπορει να βρει κανεις. Για οποιον ενδιαφερεται, σιγουρα αξιζει.

-
- Νήπιο
- 13
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Θα ηθελα να ρωτησω οσους εχουν κανει αγορα απο το connaughtshaving.Ποσο χρονικο διαστημα κανει απο την παραγγελια μεχρι την παραλαβη των προιοντων?Εχει 10 μερες απο τοτε που τα παρηγγειλα και ακομα δεν ηρθαν.Μηπως φτανουν με απλη αλληλογραφια και μου τα σφιξε κανενας?
Δημήτρης
Carpe diem, quam minimum credula postero
Carpe diem, quam minimum credula postero
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Εισαι στην Ελλαδα, 4 μερες πριν τα Χριστουγεννα... Μην αγχωνεσαι.. Για την ωρα!

- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
Λόγω εποχής οι 10 ημέρες δεν είναι πολλές. Τo connaught αν δεν επιλέξεις διαφορετικά στέλνει με απλό ταχυδρομείο. Το σενάριο κλοπής δεν είναι και καθημερινό στα ταχυδρομεία, εκτός αν στην πολυκατοικία σου έχεις τέτοια κρούσματα. Σε αυτή την περίπτωση ζήτα πάντα συστημένο. Εγώ που μένω σε μονοκατοικία τοσα χρόνια δεν έχω χάσει ποτέ τίποτα. Μια παραγγελία από το amazon όμως έκανε 20 ημέρες.
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29609 times
- Been thanked: 29875 times
Εγώ παρήγγειλα τέλος Νοέμβρη, ημέρα Πέμπτη και παρέλαβα την Τρίτη με απλό ταχυδρομείο, για να έχεις μια εικόνα, αλλά και εγώ φαντάζομαι ότι λόγω του όγκου των ημερών μπορεί να αργήσει λίγο.
Και για να είμαστε και δίκαιοι, η καθυστέρηση δεν οφείλεται πάντα στα ΕΛΤΑ, τις περισσότερες φορές σε εμένα τουλάχιστον οφειλόταν στα ταχυδρομεία του εξωτερικού.
Πάντως το συγκεκριμένο κατάστημα είναι αξιόπιστο, καθώτι το τιμούν αρκετά μέλη, οπότε μην ανησυχείς.
Και για να είμαστε και δίκαιοι, η καθυστέρηση δεν οφείλεται πάντα στα ΕΛΤΑ, τις περισσότερες φορές σε εμένα τουλάχιστον οφειλόταν στα ταχυδρομεία του εξωτερικού.
Πάντως το συγκεκριμένο κατάστημα είναι αξιόπιστο, καθώτι το τιμούν αρκετά μέλη, οπότε μην ανησυχείς.
- Loizos
- Νήπιο
- 13
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 10 times
Εγώ παρήγγειλα στις 13/12 (μία μέρα μετά τον Αλέξη) από το ίδιο κατάστημα και δεν έχουν έρθει ακόμα. Θα ήθελα να έρθουν μέχρι αύριο γιατί Σάββατο πρωί φεύγω για Κύπρο για 10 μέρες και δεν θέλω να είναι το πακέτο εκτεθιμένο. Βέβαια δεν έχω απαίτηση να βγει ο ταχυδρόμος με το μηχανάκι στο δρόμο με τέτοια βροχή και αέρα.
-
- Δημοτικό
- 13
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 9 times
Και εγώ παρήγγειλα 12/12 και το πακέτο έγινε dispatched μετά από 5 ώρες... Αν και συνήθως από τετοια sites δεν αργούν τέτοιες μέρες γίνεται ο χαμός του χαμού οπότε έιναι λογικό να υπάρξει κάποια καθυστέρηση αλλα μην σε ανυσηχεί αυτό καθόλου!! Θα σου έρθει το πακέτο.... :cool3 :cool3
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
Παρατήρησα (αν δεν κάνω λάθος) ότι το connaught δεν έχει καθόλου πινέλα ασβού. Γνωρίζει κανείς πως προέκυψε αυτό;
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
or
Grow A Beard
- ElNavajero
- Γυμνάσιο
- 15
- Has thanked: 611 times
- Been thanked: 989 times
^^Απλά γιατί ποτέ δεν είχε φέρει.