• Razor: Blackland - Blackbird SB machined
• Blade: Personna GEM Platinum Diamond Glide (2)
• Brush: Simpson Trafalgar T2 synthetic
• Prep: Papoutsanis Glycerine Soap
• Soap: Ethos Apple Bourbon Bay Rum / Sample
• Post-shave: Thayers Facial Toner Witch Hazel Cucumber
2η δοκιμή σήμερα για την Personna PDG .
Συνήθως ξυρίζομαι κάθε 2 μέρες με 2 περάσματα. Όμως, το προηγούμενο ξύρισμα με τη συγκεκριμένη λεπίδα ήταν τόσο βαθύ, που με ανάγκασε να αφήσω μία ακόμη μέρα να περάσει.
Σήμερα, λοιπόν, η Blackbird σε γένια 3 ημερών καθάρισε σχεδόν τα πάντα με ένα μόνο πέρασμα! Το 2ο πέρασμα ήταν για την απόλαυση και το BBS!
Η λεπίδα, έχοντας την κορυφαία υποστήριξη και προστασία από το Ethos, απλά γλιστρούσε στο δέρμα, κάνοντας το πρόσωπο "γυαλί".
Κατά τη γνώμη μου, ο Shane πολύ δίκαια την επέλεξε και την προτείνει ως λεπίδα για τις μηχανές του!
Η δική μου αίσθηση είναι ότι στην Blackbird κερδίζει κατά κράτος την Personna Comfort Coated.
Η μάχη με τη Feather έχει σίγουρα ενδιαφέρον στο τελικό αποτέλεσμα, αλλά στην αίσθηση κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος προτιμώ ξεκάθαρα τη νέα PDG!
Όσο για το σαπούνι, το δείγμα –δώρο του Κωστή (qsplan)– άφησε μια post-shave αίσθηση που απλά δεν περιγράφεται!
Αν και είχα σκοπό να κλείσω με το πρόσφατο DIY μου, το Pinaud Clubman Bay Rum “On The Rocks”, τελικά δεν ήθελα να αλλοιώσω με τίποτα αυτή την υπέροχη αίσθηση που μου άφησε το Ethos στο πρόσωπο.
Έτσι, προτίμησα την ήπια, καθαρή δροσιά του Thayers!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον
@qsplan ! Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!