-= Κάτι μου βρομάει =-

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
andreas
Διαχειριστής
Διαχειριστής
17
Has thanked: 12339 times
Been thanked: 12777 times
Επικοινωνία:

Χίλια συγνώμη @Algebar Γιάννη ξέχασα να σε κάνω ταγκ.

Κύριοι,

Απαντάτε, γράψτε στο νήμα τις απαντήσεις σας.
Αν θα είναι μέσω πμ θα σας ενημερώνω ανά περίπτωση.
-Γιε μου που πας;
-Μάνα θα πάω στα καράβια.
Άβαταρ μέλους
mgm
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
3
Has thanked: 7756 times
Been thanked: 4980 times

Ανοίγω την πόρτα γρήγορα και αποφασιστικά, ανοίγω την αγκαλιά μου και λέω στον Lancelot:
'Ε λοιπόν αυτό θα έπρεπε να είχε γίνει από χρόνια και για πολύ απλούστερη αφορμή! Αλλά πρέπει να πω ότι είσαι ακριβώς όπως σε είχα στο μυαλό μου" και αγκαλιάζω τον φίλο μου επιτέλους.
How you do anything is how you do Everything.
Γιώργος
Άβαταρ μέλους
Algebar
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
5
Has thanked: 19031 times
Been thanked: 21369 times

Γειά σου αγαπητέ Lancelot, πολύ χαίρομαι που σε γνωρίζω από κοντά μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας και σε ευχαριστώ πολύ για το ταξίδι !!!

Ελπίζω μαζί να καταφέρουμε να λύσουμε το γρίφο των πακέτων και προτείνω να πάμε για φαγητό να συζητήσουμε σχετικά με το μυστήριο σαπούνι και τον αποστολέα και φυσικά τα έξοδα δικά μου για να ανταποδώσω την καλοσύνη σου.

@andreas κανένα πρόβλημα, ήταν προφανές ότι το ξέχασες απλά αναρωτήθηκα μήπως ήταν μέρος του παιχνιδιού.
Γιάννης
Gian_Arg
Δημοτικό
Δημοτικό
2
Has thanked: 5933 times
Been thanked: 3350 times

Αφού έχω μπει στο κατάστημα συστήνομαι στον Lancelot και το δίνω το χέρι για μια ζεστή ανδρική χειραψία! - " Ήρθε η ώρα να βρούμε την άκρη στο μεγάλο μας μυστήριο, του λέω και τον ευχαριστώ για την γενναιοδωρία του στην οποία ευθύνεται που βρίσκομαι εκεί εκείνη την στιγμή!
Άβαταρ μέλους
andreas
Διαχειριστής
Διαχειριστής
17
Has thanked: 12339 times
Been thanked: 12777 times
Επικοινωνία:

Πρώτος έφτασε ο (@mgm) Χαράλαμπος. από πίσω του μπήκε ο (@Algebar) Διονύσης και μετά από λίγο εμφανίστηκε ο (@Gian_Arg) Πέτρος.
Ο (@qsplan) Lancelot εμφανώς χαρούμενος που το σχέδιο του δούλεψε κατά πολύ περισσότερο απ ότι φανταζόταν, τους προσκάλεσε να κάτσουν προσφέροντάς τους κάτι να πιούνε ή και να τσιμπήσουν.
Βγάζοντας ξηρούς καρπούς, φρούτα, αλλαντικά και τυριά από το ψυγείο. Ύστερα από το μπαρ έφερε το καλύτερο του ουίσκι και γέμισε τα ποτήρια τους.

Κι έτσι οι ήρωες μας μαζεμένοι γύρω από ένα μικρό στρογγυλό τραπεζάκι μέσα στο κλειστό πλέον κατάστημα μιας που η ώρα είναι περασμένη (21:18), άρχισαν να συζητάνε και να γνωρίζονται καλύτερα μεταξύ τους περιμένοντας τον τελευταίο της παρέας @stratri1.

---------------------------------------------------------------------
Κύριοι εδώ μπορούν οι χαρακτήρες σας να μιλήσουν και να κάνουν ότι θέλουν ελεύθερα, προσέξτε! οι χαρακτήρες σας όχι εσείς, αυτό είναι κανόνας στο παιχνίδι.
-Γιε μου που πας;
-Μάνα θα πάω στα καράβια.
Άβαταρ μέλους
qsplan
Λύκειο
Λύκειο
4
Has thanked: 10756 times
Been thanked: 8144 times

Κύριοι, δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο με χαροποιησε η αποδοχή της πρόσκλησης και η εμφάνιση σας.

Νομίζω πως ένα ποτηράκι Blair Athol από τη σειρά Flora & Fauna,είναι ότι πρέπει για την περίσταση, μιας και μας θυμίζει τον γνωστό μας άγνωστο και τις δημιουργίες του...

Έτσι θα γίνει ακόμη πιο απολαυστική η αναμονή του τελευταίου κυρίου...
:ty .'. Κώστας .'. ένας vintage έφηβος :thankyou

Heck, Bay Rum was invented to refresh sailors who were pirating ‘round the Caribbean; if that’s not a group that knows how to beat the heat, I’m not sure who is.
Άβαταρ μέλους
stratri1
Δημοτικό
Δημοτικό
12
Has thanked: 1330 times
Been thanked: 924 times

Μπαίνω χωρίς να χτυπήσω. Ρίχνω μια προσεκτική ματιά τριγύρω Μετά κοιτάζω τους άλλους, μαζεμένους, να πίνουν τα ποτηράκια τους.
- Μπα! Εδώ είσαστε; Πότε πήρατε ταξί και με αφήσατε πίσω, στο αεροδρόμιο;
Αχά! Εσύ είσαι ο Lancelot. (Του δίνω το χέρι μου) Που το βρήκες ρε παιδάκι μου αυτό το όνομα; Και να ξέρεις ότι τόσα χρόνια που ψωνίζω από εδώ, περίμενα και κανένα δωράκι. Αλλά δεν πειράζει. Μπορεί αυτό το ταξίδι να με αποζημιώσει. Λοιπόν. Έχεις καμιά καρέκλα και κανένα ποτήρι να μου βάλεις από αυτό που πίνουν και οι άλλοι οι ξεμωραμένοι;
Άβαταρ μέλους
qsplan
Λύκειο
Λύκειο
4
Has thanked: 10756 times
Been thanked: 8144 times

Καλώς τονε κι ας άργησε... Ξεχάστηκες.στο αεροδρόμιο κυνηγώντας μικρούλης???

Κάλιο αργά παρά ποτέ, είσαι εδώ μαζι μας... Το ποτάκι σου...

Όλα τα δώρα του κόσμου πάντως είναι αυτά τα σαπούνια...

Πάντως μου κάνει εντύπωση που τόσο ξαφνικά επανεμφανίστηκε... Και σε στιγμή που είχε περάσει στην λήθη και ξυριστικων μυθολογια...
:ty .'. Κώστας .'. ένας vintage έφηβος :thankyou

Heck, Bay Rum was invented to refresh sailors who were pirating ‘round the Caribbean; if that’s not a group that knows how to beat the heat, I’m not sure who is.
Άβαταρ μέλους
Algebar
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
5
Has thanked: 19031 times
Been thanked: 21369 times

Αφού λοιπόν είμαστε όλοι εδώ νομίζω ότι ήρθε η ώρα Lancelot να μας πεις το σκοπό της συνάντησης καθώς και τι ξέρεις σχετικά με τον Σπλέντιτ και τα μυστήρια πακέτα.
Γιάννης
Gian_Arg
Δημοτικό
Δημοτικό
2
Has thanked: 5933 times
Been thanked: 3350 times

- Εμένα πάντως Κάτι μου βρωμάει!! Δεν είναι όλα όπως φαίνονται! Για να λύσουμε το μεγάλο μας μυστήριο πρέπει να παίξουμε με ανοιχτά χαρτιά κύριοι!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα”