Σκάκι

fusarium
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
3
Has thanked: 9594 times
Been thanked: 8667 times

Παρών και εγώ! Το σκάκι είναι υπέροχο, ακόμα και για μένα που είμαι σταθερά στο επίπεδο του αρχάριου...

είναι πρόβλημα που δύσκολα λύνεται, το να βρεις κάποιον με διάθεση και παραπλήσια ωράρια για να παίζεις παρτίδες, καλά - χρυσά τα βιβλία και το ιντερνετ αλλά σαν τη δια ζώσης παρτίδα - αλληλεπίδραση κλπ δεν έχει.
Gian_Arg
Δημοτικό
Δημοτικό
2
Has thanked: 5664 times
Been thanked: 3243 times

Δυστυχώς αν και θαυμάζω αυτούς που παίζουν σκάκι και με τον τρόπο που σκέφτονται εγώ με το ζόρι ξέρω τις κινήσεις! Και αυτές τις έμαθα στον υπολογιστή που μου έδειχνε που μπορώ να μετακινηθώ!
Άβαταρ μέλους
donP
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
14
Has thanked: 646 times
Been thanked: 816 times

Παρομοίως και εγώ, αιωνίως αρχάριος!
Οι μοναδικές μου, τα τελευταία χρόνια, παρτίδες και νίκες, αυτές εναντίον...των παιδιών μου... 8)

Προσπαθώ όσο το δυνατόν συχνότερα να παίζω μαζί τους, ελπίζοντας πως σχετικά σύντομα θα με ξεπεράσουν...
Νηπίοισιν ου λόγος, αλλά ξυμφορή γίνεται διδάσκαλος.
Δημόκριτος
Άβαταρ μέλους
andreas
Διαχειριστής
Διαχειριστής
17
Has thanked: 12031 times
Been thanked: 12441 times
Επικοινωνία:

Ο πατέρας μου παλιά θυμάμαι προσπάθησε να με κάνει να παίξουμε όταν ήμουν ακόμα σε αρκετά μικρή ηλικία.
Τότε δυστυχώς για τον πατέρα μου το σκάκι δεν με τράβηξε. Τώρα που το θυμάμαι και σας διαβάζω κατάλαβα ότι έψαχνε έναν αντίπαλο.
Για "κακή" του τύχη δεν βρήκε έναν σε εμένα. Αν και το έμαθα όσες φορές και να παίξαμε δεν με κέρδισε το σκάκι.
Τώρα έριξα στα πεταχτά την ιδέα στα παιδιά μου αλλά και τα δύο αρνήθηκαν κατηγορηματικά.

Ώρες ώρες έχω την εντύπωση πως κάποιοι πατεράδες είναι καταδικασμένοι για απογοήτευση και τα παιδιά τους για μια μάταιη αναζήτηση αναγνώρισης.

Εγώ έμεινα στο σκάκι μόνο με τον πατέρα μου που πολύ σύντομα σταμάτησαν. Έκτοτε έπαιξα μόνο λίγες "παρτίδες" στον υπολογιστή. Που δεν είχαν ποτέ την ίδια "γεύση".
ἐξ ὄνυχος τὸν λέοντα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα”