Άτομο, δυναμικό, σοβαρό με ηγετική προσωπικότητα.
Για την στελέχωση του διαχειριστικού τμήματος του φόρουμ μας.
Η δουλειά είναι το όνειρο του κάθε εργαζόμενου. ο εργαζόμενος μπορεί να ασχοληθεί με αυτήν όποτε, όπου και όσο θέλει χωρίς ιδιαίτερες δεσμεύσεις.
Ο μισθός είναι το ακριβός αντίθετο αυτού, 0 € την ώρα. Αλλά έχει κύρος!
Όσοι ενδιαφερόμενοι, παρακαλώ επικοινωνήστε μέσω πμ με εμένα. Θα λάβω σοβαρά υπόψιν όλες τις αιτήσεις!
Αν δεν υπάρξουν ενδιαφερόμενοι, το 2026 (λίγο πιο πολύ από το μισό του) θα είναι ο τελευταίος χρόνος λειτουργίας του Men's Only GR.
Με εκτίμηση,
Ανδρέας
Ζητείται...
- andreas
- Διαχειριστής

- 17
- Has thanked: 11876 times
- Been thanked: 12329 times
- Επικοινωνία:
ἐξ ὄνυχος τὸν λέοντα
- andreas
- Διαχειριστής

- 17
- Επικοινωνία:
Δεν είδα ενδιαφέρον...
Que sera, sera...
Que sera, sera...
ἐξ ὄνυχος τὸν λέοντα
- andreas
- Διαχειριστής

- 17
- Επικοινωνία:
Κύριοι αποφάσισα να αναλάβω την διαχείριση του φόρουμ μέχρι να βρεθεί κατάλληλος αντικαταστάτης.
Μέχρι τότε θα με ανεχθείτε. Όσοι δεν θα μπορέσετε λόγο του χαρακτήρα μου ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων.
Τα μέλη@Antonis και @Vavous μετακομίζουν από τις ομάδες Διαχειριστές/Συντονιστές (αντιστοίχως) στην ομάδα των επίτιμων μελών.
Τους ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας για την συνεισφορά τους στο φόρουμ.
Είναι πάντα ευπρόσδεκτοι (εννοείται) κι αν ποτέ θελήσουν ξανά να συνεισφέρουν στον ίδιο βαθμό η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή.
Με εκτίμηση,
Ανδρέας.
Μέχρι τότε θα με ανεχθείτε. Όσοι δεν θα μπορέσετε λόγο του χαρακτήρα μου ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων.
Τα μέλη@Antonis και @Vavous μετακομίζουν από τις ομάδες Διαχειριστές/Συντονιστές (αντιστοίχως) στην ομάδα των επίτιμων μελών.
Τους ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας για την συνεισφορά τους στο φόρουμ.
Είναι πάντα ευπρόσδεκτοι (εννοείται) κι αν ποτέ θελήσουν ξανά να συνεισφέρουν στον ίδιο βαθμό η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή.
Με εκτίμηση,
Ανδρέας.
ἐξ ὄνυχος τὸν λέοντα