Stranger Things
-
Gian_Arg
- Δημοτικό

- 2
- Has thanked: 5475 times
- Been thanked: 3121 times
Το Σαββατοκύριακο που πέρασε είδα και τα τελευταία επεισόδια του πέμπτου κύκλου του Stranger Things! Θα το χαρακτήριζα ως ένα εφηβικό sci-fi θρίλερ! Δεν ήταν αυτό όμως που μου τράβηξε το ενδιαφέρον, ούτε αυτό που με κράτησε να την δω όλη τελικά! Αυτό που σου κάνει κλικ σε αυτή την σειρά είναι η νοσταλγία μια άλλης εποχής, η εκπληκτική μουσική των 80's και τα παιδικά χρόνια που δεν θα εκτιμηθούν ποτέ από τις γενιές του σήμερα! Έχετε δει εσείς την σειρά? Αν ναι ποια η γνώμη σας? Και αν όχι θα το κάνατε?
- andreas
- Διαχειριστής

- 17
- Has thanked: 11843 times
- Been thanked: 12234 times
- Επικοινωνία:
Έχω δει τις πρώτες δύο ή τρεις σεζόν.
Η πρώτη και ίσως η δεύτερη ήταν αρκετά καλές. Για κάποιο λόγο όμως ξενέρωσα μετά και απλά σταμάτησα να την παρακολουθώ.
Παίζει πολύ με την νοσταλγία και είναι κάτι που "πουλάει" αυτό το διάστημα.
Ίσως αργότερα θα καταπιαστώ μαζί της ξανά.
Για τώρα παρακολουθώ Fallout με το οποίο αν και του έχουν λίγο αλλάξει τα φώτα ακόμα βλέπεται.
Η πρώτη και ίσως η δεύτερη ήταν αρκετά καλές. Για κάποιο λόγο όμως ξενέρωσα μετά και απλά σταμάτησα να την παρακολουθώ.
Παίζει πολύ με την νοσταλγία και είναι κάτι που "πουλάει" αυτό το διάστημα.
Ίσως αργότερα θα καταπιαστώ μαζί της ξανά.
Για τώρα παρακολουθώ Fallout με το οποίο αν και του έχουν λίγο αλλάξει τα φώτα ακόμα βλέπεται.
ἐξ ὄνυχος τὸν λέοντα
- Knight_77
- Νήπιο

- Has thanked: 222 times
- Been thanked: 405 times
Τα ίδια και εγώ.
Είδα τις δύο πρώτες σεζόν και τη παράτησα.
Ίσως να τη ξαναπιάσω αλλά αυτο το καιρό έχω κολλήσει με το Sopranos και το A Knight of The Seven Kingdoms.
Είδα τις δύο πρώτες σεζόν και τη παράτησα.
Ίσως να τη ξαναπιάσω αλλά αυτο το καιρό έχω κολλήσει με το Sopranos και το A Knight of The Seven Kingdoms.
Τwo sides of life...Two sides of a shaving blade