Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα, έχετε να μου προτείνετε κάποιο ποιοτικό πινέλου ασβού?
Κατά προτίμηση με knot 26mm και πάνω και badget εως 150€.
Από αυτά που έχω δει, πιο πολύ με ενδιαφέρουν τα ZENITH 508GF SB Silvertip & ZENITH 508BC XL MB Manchurian.
Δεν αποκλείω και κάποιο από Simpsons μόνο που εκεί η τιμή ανεβαίνει.
Κανενα πινελακι ασβου βρε παιδια;
- Spyros Delta
- Γυμνάσιο

- 1
- Has thanked: 4145 times
- Been thanked: 6373 times
- Επικοινωνία:
@Knight_77 Ειχες ποτε ασβο?
Θυσανος πανω απο 26mm κανει για το προσωπο του Κυκλωπα.
Ανοιγει πολυ.
Θυσανος πανω απο 26mm κανει για το προσωπο του Κυκλωπα.
Ανοιγει πολυ.
Σπύρος Δέλτα.
- qsplan
- Λύκειο

- 3
- Has thanked: 10013 times
- Been thanked: 7972 times
Αν ανέβεις πάντως από θέμα budget και δεν το βιάζεσαι θα σου πρότεινα Trotter...
Αν απλά, δεν το βιάζεσαι θα σου πρότεινα Chisel & Hound καθώς και Wolf whiskers...
Άλλες καλές επιλογές είναι τα Shavemac...
Όπως σου είπε και ο Σπύρος, το 26ρι είναι στα όρια...
Αν απλά, δεν το βιάζεσαι θα σου πρότεινα Chisel & Hound καθώς και Wolf whiskers...
Άλλες καλές επιλογές είναι τα Shavemac...
Όπως σου είπε και ο Σπύρος, το 26ρι είναι στα όρια...
Heck, Bay Rum was invented to refresh sailors who were pirating ‘round the Caribbean; if that’s not a group that knows how to beat the heat, I’m not sure who is.
-
Gian_Arg
- Δημοτικό

- 1
- Has thanked: 4997 times
- Been thanked: 2777 times
Ναι ο 26αρης ασβός πιστεύω και εγώ πως αν όχι μεγάλος θα είναι οριακά μεγάλος θύσανος! Ίσως και στα όρια του δύσχρηστου! Πέρα που για να τον χορτάσεις σαπούνι θα πρέπει του δώσεις πολύ υλικό! Τον τελευταίο καιρό έπεσε στα χέρια μου ένας ασβός 17mm που θεωρητικά είναι πολύ μικρός αλλά είναι απόλυτα λειτουργικός και απολαυστικός!
- Algebar
- Εξειδίκευση

- 5
- Has thanked: 17800 times
- Been thanked: 19843 times
Τα 26mm είναι ιδανικό μέγεθος για μένα, θέλει όντως μπόλικο σαπούνι αλλά είναι σκέτη απόλαυση, από εκεί και πάνω γίνεται υπερβολικό.
Το Zenith Silvertip που έχω είναι αρκετά καλό για την τιμή του, το two band (και καλά manchurian και παραμύθια της χαλιμάς) μου βγήκε ψιλομάπα γιατί έχει τεράστιο glue bump ενώ το κέρασα και ένα ντεκαπάζ να μαλακώσει.
Το Zenith Silvertip που έχω είναι αρκετά καλό για την τιμή του, το two band (και καλά manchurian και παραμύθια της χαλιμάς) μου βγήκε ψιλομάπα γιατί έχει τεράστιο glue bump ενώ το κέρασα και ένα ντεκαπάζ να μαλακώσει.
Γιάννης