Razorock Lupo 95:Σύντομη παρουσίαση και αντιπαράθεση με την GC 0.84-P .
-
kostaszak
- Νήπιο

- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 1 time
Καλησπερα ως νεος στο ΠΞ εχω μια merkur 34c η οποια με εχει βολεψει. Σκεφτομαι την αγορα μιας lupo 95 απο οσα εχω διαβασει για γενια 3-4 ημερων οταν χρειαζεται και να κρατησω για καθημερινο την 34. Τα γενια μου ειναι αρκετα και σκληρα και τις περισσοτερες φορες λογω δουλειας χρειαζομαι καθημερινο ξυρισμα. Θα προτεινατε κατι αλλο εσεις για μια πιο επιθετικη μηχανη απο αυτη που εχω; Ευχαριστω εκ των προτερων
- Vavous
- Συντονιστής

- 10
- Has thanked: 30676 times
- Been thanked: 41642 times
Καλώς όρισες @kostaszak
Θα έλεγα να ρίξεις μια ματιά στο νήμα ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΡΧΑΡΙΩΝ κι αν δε βρεις απάντηση, θέσε εκεί το ερώτημά σου.
Θα έλεγα να ρίξεις μια ματιά στο νήμα ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΡΧΑΡΙΩΝ κι αν δε βρεις απάντηση, θέσε εκεί το ερώτημά σου.
Ανδρέας, Μ.Δ.

Εγώ χρησιμοποιώ μόνιμα πλέον τις Lupo 95 και 72. Ξυριζόμουν για καιρό με την Lupo 72 με τη λαβή Super Knurl και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος. Από περιέργεια αγόρασα και την πλάκα 95. Βλέποντας το διάγραμμα Razor Scale της Razorock όπου η Lupo 95 είναι στις top aggressive ενώ η Lupo 72 στις top medium φοβόμουν ότι η 95 θα ήταν πολύ επιθετική και θα πέταγα τα λεφτά μου. Διαπίστωσα όμως ότι έχουν ελάχιστες διαφορές. Η Lupo 95 είναι λίγο πιο αποτελεσματική από την Lupo 72 αλλά όχι κάτι το τρομερό. Αντίθετα η Lupo 72 έχει αισθητή διαφορά από την Lupo 58. Αν και μου φαίνεται παράξενο, πολλές φορές έχω την αίσθηση ότι η Lupo 95 είναι πιο ασφαλής από την Lupo 72 στα δύσκολα σημεία όπως το σαγόνι. Προς το παρόν ξυρίζομαι εναλλάξ με τις Lupo 95 και Lupo 72 μήπως και καταλάβω ποια μου κάθεται καλύτερα. Προβάδισμα πάντως έχει η Lupo 95....