Καλημέρα παιδιά,
λοιπόν θα ήθελα την πρόταση σας για να παντρεψω τα asl μου με κρεμες που ταιριάζουν, ας πούμε, αρωματικά
Τα asl που έχω είναι Brut, Aqua Velva, Pitralon πράσινο, και Clubman το κλασικό. Τωρα ετοιμάζομαι να τελειώσω το στικ της speick που έχω. Ιδανικά, θα ήθελα να μου προτείνετε 2 Κρέμες. Αν γνωρίζετε για σαπουνια, προτείνετε μου σαπουνια.
Θα ήθελα μόνο να μπορώ να τα βρω στην Ελλαδα και δεν προτιμώ εξώφυλλα με νεκροκεφαλές ή κάτι αλλα που βάζουν ζώα απ έξω ντυμένα σαν άνθρωποι.
Πρόταση για Κρέμες
- ElNavajero
- Γυμνάσιο
- 14
- Has thanked: 598 times
- Been thanked: 978 times
-
- Γυμνάσιο
- 2
- Has thanked: 8258 times
- Been thanked: 7645 times
@ElNavajero Σου γράφω πρόταση με βάση τα εξής κριτήρια 1ον] Να τις έχω χρησιμοποιήσει και να τις γνωρίζω καλά (δηλ πάνω από μισό σωληνάριο χρήση). 2ον] να βρίσκονται σε κυκλοφορία και 3ον] Να μπορείς να τις βρεις Ελλάδα. Και κάνω μια παραδοχή: Οι λοσιόν που έχεις ταιριάζουν όλες, άλλωστε ελάχιστες κρέμες και σαπούνια έχουν τόσο έντονο άρωμα που να μπερδεύεται με αυτό της λοσιόν μετά.
α) φτηνές επιλογές
προράσο μπλέ
Omega ευκάλυπτος
Alpa Windsor (ίσα ίσα που μυρίζει)
β) πιο ακριβές επιλογές αλλά πολύ δυνατές
TOBS όποια θες, πχ λεβάντα που είναι ασφαλής επιλογή, προσωπικά προτιμώ την St James και το σανδαλόξυλο
Dr Harris όποια θες - αυτές θέλουν περισσότερο νερό και δούλεμα σε σχέση με τις TOBS - εμένα μου άρεσε πολύ η μάλμπουρο και άρλινγκτον, αλλά και το σανδαλόξυλο καλό είναι
γ) Σαπούνια - μόνο στάνταρ φίρμες, ούτε μπελαλίδικα, ούτε μερακλίδικα, απλά πράγματα που δουλεύουν κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες
TABAC - ότι καλύτερο για γρήγορο, ασφαλή και επιτυχημένο αφρό. Το άρωμα του εμένα μου αρέσει, αν έχεις θέματα με τις μυρωδιές βρες ένα και μύρισε το πρώτα
Προβατάκι - χασλινγκερ. Κατά πάροδοξο τρόπο εμένα δεν μου ταιριάζουν όλα παρά μόνο αυτό με άρωμα φύκια, που το έχω αυτή την περίοδο σε χρήση, υστερεί σε σχέση με το ταμπάκ, αλλά οκ είναι δοκιμασμένο προϊόν.
Goodfellas Amber Fouger - περισσότερο σαν κρέμα είναι, τίμιο και με υπεροχή στη γλίστρα
Faena Pelasgia πολύ τίμιο, είναι ελληνικό προϊον, καλό ποστ, μετά το ξέπλυμα δεν μυρίζει απολύτως τίποτα.
α) φτηνές επιλογές
προράσο μπλέ
Omega ευκάλυπτος
Alpa Windsor (ίσα ίσα που μυρίζει)
β) πιο ακριβές επιλογές αλλά πολύ δυνατές
TOBS όποια θες, πχ λεβάντα που είναι ασφαλής επιλογή, προσωπικά προτιμώ την St James και το σανδαλόξυλο
Dr Harris όποια θες - αυτές θέλουν περισσότερο νερό και δούλεμα σε σχέση με τις TOBS - εμένα μου άρεσε πολύ η μάλμπουρο και άρλινγκτον, αλλά και το σανδαλόξυλο καλό είναι
γ) Σαπούνια - μόνο στάνταρ φίρμες, ούτε μπελαλίδικα, ούτε μερακλίδικα, απλά πράγματα που δουλεύουν κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες
TABAC - ότι καλύτερο για γρήγορο, ασφαλή και επιτυχημένο αφρό. Το άρωμα του εμένα μου αρέσει, αν έχεις θέματα με τις μυρωδιές βρες ένα και μύρισε το πρώτα
Προβατάκι - χασλινγκερ. Κατά πάροδοξο τρόπο εμένα δεν μου ταιριάζουν όλα παρά μόνο αυτό με άρωμα φύκια, που το έχω αυτή την περίοδο σε χρήση, υστερεί σε σχέση με το ταμπάκ, αλλά οκ είναι δοκιμασμένο προϊόν.
Goodfellas Amber Fouger - περισσότερο σαν κρέμα είναι, τίμιο και με υπεροχή στη γλίστρα
Faena Pelasgia πολύ τίμιο, είναι ελληνικό προϊον, καλό ποστ, μετά το ξέπλυμα δεν μυρίζει απολύτως τίποτα.
- Algebar
- Λύκειο
- 4
- Has thanked: 17222 times
- Been thanked: 18939 times
Θα σου προτείνω την εξαιρετική Castle Forbes 1445 την οποία συνδυάζω πολλές φορές με Brut.
Γιάννης
- Spyros Delta
- Γυμνάσιο
- 1
- Has thanked: 3654 times
- Been thanked: 5422 times
- Επικοινωνία:
Brut , Aqua Velva και Pitralon πράσινο τα χρησιμοποιω μαζι με Mitchell’s Wool Fat, Palmolive Menthol, La Toja, Haslinger Sheepmilk & Lanolin
Ενω το Clubman Pinaud - Virgin Island Bay Rum, το εχω για χρηση μαζι με το Captain Fawcett - Scapicchio's Fig, Olive and Bay Rum
Ενω το Clubman Pinaud - Virgin Island Bay Rum, το εχω για χρηση μαζι με το Captain Fawcett - Scapicchio's Fig, Olive and Bay Rum
Σπύρος Δέλτα.
-
- Νήπιο
- 1
- Has thanked: 1597 times
- Been thanked: 1563 times
Η κρέμα 60's Cologne από Ariana & Evans είναι κλώνος του Brut. Από τις πιο καλές κρέμες (για τα δικά μου γούστα).
Σπύρος