Ταξιδεύοντας πάλι, με γένια 4 ημερών. Όχι πως βαρέθηκα το καλό ξύρισμα, αλλά με τα τρεχάματα δεν μου περίσσεψε όρεξη για σχεδόν τίποτα. Ένα καλό ξυρισματάκι λοιπόν πριν φύγω για το γραφείο.
- Simpsons Highbury Faux Horn synthetic brush
- Fatip Classico Grande nickel, Dorco ST300 #1
- Muhle Sea Buckhorn shaving soap
- NAUR Series scentless after shave balm
Προετοιμάζοντας τα συμπράγκαλά μου για το ταξίδι τα φρόντισα όλα, οδοντόβουρτσα/οδοντόπαστα, ξυριστική μηχανή, πινέλο, aftershave. Αλλά, ο διάολος κρύβεται στις λεπτομέρειες. Ξέχασα το σαπούνι. Σ’ ένα από τα κιόσκια των Βρυξελλών, από αυτά που είναι ανοιχτά 24/7, βρήκα αφρούς και δυο σαπούνια, το κλασσικό κόκκινο Proraso και το Muhle σε τρία αρώματα (aloe vera, sea buckhorn και grapefruit and mint). Μακάρι να είχε το Muhle Sandalwood, αλλά τεσπά. Αρκέστηκα στο sea buckhorn.
Το απόλαυσα τελικά. Ωραίο αρωματάκι, ασθενικό σαν αυτά των Haslinger, αλλά με πολύ καλό αφρό. Το μικρό πινελάκι της Simpsons με βόλεψε αφάνταστα. Φόρτωμα με το σαπούνι στην παλάμη, δούλεμα στα κερατο-γένια, και μπόλικος ωραίος κι αρωματικός αφρός. Στην Fatip έβαλα μια φρέσκια Dorco ST300 και με τα τρία τυπικά χέρια δεν άφησε τίποτα. Το πόστ από το σαπούνι πολύ καλό, περίπου στην ίδια γραμμή με αυτή των Haslinger.
Το after shave του
@qsplan με βόλεψε πολύ. Ήλπιζα πως θα έμενε το άρωμα από το σαπούνι, αλλά μετά το ξέπλυμα το άρωμα είχε πάει περίπατο. Το after shave άφησε το δέρμα μαλακό και καθόλου λιπαρό.
Πρωινό τώρα κάτω στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και σιγά-σιγά με τα πόδια στο γραφείο. Είναι 6-7 χλμ δρόμος, αλλά ειδικά σήμερα δεν θέλω να είμαι από τους πρώτους κει μέσα…
Υγιαίνετε και, ει δυνατόν αγαλλιάστε! Καλημέρα και καλή δύναμη σε όλους!