Μια φιλότιμη προσπάθεια

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Nikoshount
Νήπιο
Νήπιο
1
Has thanked: 25 times
Been thanked: 28 times

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Προστέθηκε μετά από 15 λεπτά 46 δευτερόλεπτα:
Μιας και άρχισα να ασχολούμαι με το ξυράφι, έκανα μια βόλτα στα παλαιοπωλεία της Θεσσαλονίκης μήπως μου κινήσει κάτι το ενδιαφέρον.βρηκα αυτό το puma και την Coticule στα 40 ευρω. Αν παρατηρήσετε τα γράμματα από το steel καθώς και ο αριθμός του ξυραφιού είναι φαγωμένα, πιστεύω από regriding, όμως είπα γιατί όχι; ας του δώσω μια ευκαιρία μιας και δεν είδα ανάποδο χαμόγελο , υπερβολική σκουριά και εμφανή δοντάκια στην κόψη. Ο μόνος μου φόβος ήταν μήπως δεν έχει γίνει καλή εργασία και δεν ξυρίσει ή να μην κρατάει κόψη, ήταν ένα ρίσκο που τελικά άξιζε τον κόπο, μετά από περίπου 3 ώρες τρίψιμο με αλοιφή για μέταλλα, δυο 5λεπτα σε ultrasonic με ζεστό νερό απορρυπαντικό πιάτων λευκό ξύδι και μαγειρική σόδα, απολύμανση με detol και ακόνισμα σε μια άλλη Coticule που έχω, πηρα ένα πολυ καλό ξύρισμα, δεν έχω άλλο puma για να ξέρω αν αυτό το παλιό έδωσε το 100% αλλά το αποτέλεσμα μου έδωσε ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Τέλος είμαστε αρκετά παιδιά που μας αρέσει το ξυράφι, εύχομαι να ξαναδώσουμε ζωή στο forum 😃
Άβαταρ μέλους
SrTv
Συντονιστής
Συντονιστής
4
Has thanked: 4465 times
Been thanked: 4843 times

@Nikoshount To εύρημα είναι φοβερό! Όχι τόσο για το ξυράφι αλλά για την πέτρα! Τα puma θα ξυρίζουν πάντα καλά ακόμη και όταν έχουν φτάσει στο τέλος τους (δεδομένων των αναλογιών).
Το Forum (σε αντίθεση με εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης) είναι μια κιβωτός αρχειοθετημένης γνώσης που μπορεί να βοηθήσει νέα (αλλά και παλιά) μέλη.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Συντήρηση - ανακατασκευή”