Μικρά πράγματα της μέρας που μας τσατίσανε!

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Γρηγόριος
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
5
Has thanked: 5558 times
Been thanked: 8619 times

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος
αγαπητέ μου φίλε @Razor.
Δυστυχώς κάποιοι χαρακτήρες ΔΕΝ αλλάζουν,
απλά φυτό-"ζούν" ανάμεσά μας!!!
Kill the past, come back to life...
⚜️ memento mori memento vivere ⚜️
Άβαταρ μέλους
qsplan
Λύκειο
Λύκειο
3
Has thanked: 9623 times
Been thanked: 7758 times

Μικρό ΔΕΝ το λες...

Έχω φάει τον τόπο να βρω το Desairology της Southern Witchcraft, αλλά άφαντο και δεν θυμάμαι που μπορεί να το έχω βάλει...

Μάλλον ου γαρ έρχεται μόνον του το γήρας...
:ty .'. Κώστας .'. ένας vintage έφηβος :thankyou

Heck, Bay Rum was invented to refresh sailors who were pirating ‘round the Caribbean; if that’s not a group that knows how to beat the heat, I’m not sure who is.
Άβαταρ μέλους
stratri1
Δημοτικό
Δημοτικό
11
Has thanked: 1250 times
Been thanked: 864 times

Επειδή δεν κατάλαβα τι είναι αυτό που έχασες, έψαξα στο ιντερνετ. Τι βρήκα:
Desairology, named for the mortuary practice of grooming the dead, is a spooky twist on classic barbershop scents...... =o =o =o :omg
Δεν νομίζω να το ήθελε κανείς!!! Μήπως βρήκε την περιγραφή και η γυναίκα σου και... το σούταρε;;;
Άβαταρ μέλους
noobshaver
Δημοτικό
Δημοτικό
1
Has thanked: 3496 times
Been thanked: 2529 times

Εικόνα

Στην αριστερή μεριά της φωτό λοιπόν και στον αντίποδα της ευγενέστατης χειρονομίας του Κώστα qsplan, έχουμε γνωστό μαγαζί της Θεσσ/νίκης από το οποίο παρήγγειλα τις λεπίδες και το alum block επωφελούμενος της περιόδου εκπτώσεων. Σύνολο: 15,50 ευρώ. Στα σχόλια της παραγγελίας ζήτησα δείγμα από συγκεκριμένο σαπούνι (μέτριας τιμής - κάτω των 20 ευρώ), το οποίο και δεν στάλθηκε ποτέ.

Έπρεπε να μου το στείλουν? Ήταν υποχρεωμένοι? Σίγουρα όχι!

Σε πελάτη όμως που το τελευταίο 8μηνο έχει κάνει αγορές 732,7 ευρώ (ναι..., έκατσα και άθροισα) ένας λογικά σκεπτόμενος πωλητής βλέπει το όνομα που επαναλαμβάνεται κάθε μήνα μαζί με τα σχετικα ποσά και σκέφτεται "άρρωστος με καταναλωτισμό μοιάζει αυτός - ας το του στείλουμε και μπορεί να αγοράσει όλο το σετ σαπούνι - λοσιόν - μπαλμ".

Βέβαια ο υποφαινόμενος καταναλωτής που κάνει τα μαθηματικά και τρομάζει από το νούμερο που βλέπει στο calculator, σκέφτεται τα εξής: α) Δηλαδή αν δε κάνω παραγγελία 100-150 ευρώ, δωράκι ούτε για δειγμα (και κυριολεκτικά)" και β) τι θα σας κόστιζε δηλαδή να πάρετε ένα τηλέφωνο και να βρείτε μια δικαιολογία τύπου "δεν έχουμε δείγμα γι' αυτό το σαπούνι που ζήτησες", ώστε να μην έχεις τον πελάτη να γράφει τέτοιου είδους κείμενα σε φόρουμ που "ασχολείται με το άθλημα" και το διαβάζουν κι άλλοι δυνητικοί πελάτες σας.

Για να είμαι ακριβοδίκαιος: η παραγγελία φτάνει την άλλη μέρα, ειδικά λόγω εγγύτητας Θεσσ/νίκης - Καβάλας. Αυτά....
Because when you're cool, the sun shines on you 24 hours a day.

--- Ηλίας ---
Άβαταρ μέλους
andreas
Διαχειριστής
Διαχειριστής
16
Has thanked: 11686 times
Been thanked: 11851 times
Επικοινωνία:

Ακόμα δεν έχω λάπτοπ και το στερητικό σύνδρομο αρχίζει και γίνεται όλο και πιο δύσκολο.
Φαγούρα στα χέρια, στις παλάμες κυρίως και στις άκρες των δακτύλων.
Σήμερα αποπειράθηκα να δουλέψω με το κακαρωμενο, μάταια προσπαθούσα να το ανάψω.
Να το φτιάξω ακόμα δεν προσπάθησα το αφήνω για τις πολύ δύσκολες πλέων μέρες που οι πόνοι θα είναι ανυπόφοροι.
Αντέχω ακόμα, αλλά δεν ξέρω για πόσο.
Κι αυτοί οι Γερμανοί έχουν τελειοποιήσει τις μεθόδους των βασανιστηρίων και πάνε με το πάσο τους για να μου το στείλουν.
Που θα πάει όμως; Θα το στείλουν και τότε δεν θα τους ξαναχρειαστώ.🤌
ἐξ ὄνυχος τὸν λέοντα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα”