Ποια Razorock?
Έχω τις Razorock Game Ghanger 68p, 76p και τη Razorock Lupo 58. Η Lupo 58 σαφώς καλύτερη επιλογή κατά τη γνώμη μου καθώς πλησιάζει την αποτελεσματικότητα της 76p με τη φιλικότητα της 68p. Με άλλα λόγια ξυρίζει καλά και δε μου ερεθίζει το δέρμα. Έχω και την αλουμινένια Lupo η οποία έχει παρόμοια αποτελεσματικότητα με την Lupo 58 αλλά δε μου αρέσει η αίσθηση του αλουμινίου.
- gkarave
- Λύκειο
- 4
- Has thanked: 15115 times
- Been thanked: 15494 times
- Επικοινωνία:
...δύσκολη η επιλογή φίλε @gms ...σε κάθε περίπτωση πάντα να "ακούς" τη διάθεση σου πριν το ξύρισμα....άλλοτε θα θέλεις πιο επιθετικό και βαθύ...κάποιες φορές θα αισθάνεσαι ότι χρειάζεσαι ένα πιο εύκολο και γρήγορο πέρασμα...έτσι επιλέγεις και την κατάλληλη για την περίσταση μηχανή....απόψεις...
Δεδομένου ότι έχω την Lupo 58, αγόρασα μόνο την πλάκα της Lupo 72 και τελικά την προτιμάω περισσότερο από την Lupo 58. Επειδή αυτό το διάστημα δεν ξυρίζομαι καθημερινά δεν μου ερεθίζει το δέρμα. Για να πω την αλήθεια δεν τη θεωρώ πολύ πιο επιθετική από την Lupo 58. Είναι σίγουρα πιο αποδοτική, ειδικά στο πρώτο πέρασμα που τα γένια είναι αρκετά μεγάλα....