Mitchell's Wool Fat, αξίζει τον κόπο;

Άβαταρ μέλους
Vavous
Συντονιστής
Συντονιστής
10
Has thanked: 30293 times
Been thanked: 41494 times

Ενδιαφέρουσες και μάλλον ρεαλιστικές απόψεις θα διαβάσετε ΕΔΩ

Το Μίτσελς ποτέ δεν το ηγάπησα, το δε Ταμπάκ, καίτοι έχω καβάτζα από το παλιό να κληροδοτήσω και στο γιο μου, βρίσκω ότι είναι μια χαρά και χωρίς τάλλοου.
Ανδρέας, Μ.Δ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
apnik
Νήπιο
Νήπιο
2
Has thanked: 630 times
Been thanked: 1220 times

Wool fat χωρίς λίπος τζατζίκι χωρίς σκόρδο 🤪🤪
Άβαταρ μέλους
Spyros Delta
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
1
Has thanked: 3612 times
Been thanked: 5344 times
Επικοινωνία:

Δεν έχω δοκιμάσει το παλιό με Tallow για να εκφέρω γνώμη, αλλά διαβάζω σχόλια πολλών που το είχαν και σε Tallow και σε vegan και είναι πιο ευχαριστημένοι με τη vegan φόρμουλα.
Σπύρος Δέλτα.
Άβαταρ μέλους
lozioditalia
Νήπιο
Νήπιο
4
Has thanked: 150 times
Been thanked: 1049 times

Χαιρετισμούς αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι από την Ελλάδα και Καλή Χρονιά σε όλους. :hellas3 :hellas3

Spyros Delta έγραψε: 15 Δεκ 2024, 18:13 Κριμα, σαπουνι με τοσους φαν παγκοαμιως να σταματαει η παραγωγη του.
Εξ αρχης δεν εχω καταλαβει γιατι τοσο κλασικα tallow σαπουνια, σονι και καλα επρεπε να το γυρισουν σε non tallow.
Απο τοτε πηρε την κατω βολτα πιστευω.

Εγω παντως που εχω ενα non tallow refill, παρηγγειλα ενα refill ακομα και ενα στο πορσελανινο βαζο (που το βρηκα και σε προσφορα) να τα εχω εστω και non tallow.
Πολύ λυπηρά νέα.

Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι συζητείται επίσης στα αμερικανικά και βρετανικά φόρουμ, όπου ακόμη και εκεί δεν είναι σίγουροι για την τύχη της εταιρείας.
Γίνεται λόγος για κλείσιμο ή ακόμα και για μεταβίβαση της επιχείρησης σε άλλους, αλλά μου φαίνεται λογικό να διαβάζω τόσες πολλές κριτικές και αντίθετες γνώμες για τα σαπούνια τους από τη στιγμή που έχουν καταργήσει το ταλίπαρο.

Συμφωνώ ότι είναι απλά θέμα προσωπικής προτίμησης δεν θα το σχολιάσω.
Αν τα σαπούνια της MWF είναι δυσεύρετα υποθέτω ότι μπορούν να αντικατασταθούν από τα σαπούνια της Kent που μπορούν ακόμα να βρεθούν?
Όσοι είναι πιο έμπειροι από εμένα θα το δηλώσουν αυτό.
Κρυφό περιεχόμενο
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Άβαταρ μέλους
Spyros Delta
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
1
Επικοινωνία:

lozioditalia έγραψε: 03 Ιαν 2025, 10:56 Αν τα σαπούνια της MWF είναι δυσεύρετα υποθέτω ότι μπορούν να αντικατασταθούν από τα σαπούνια της Kent που μπορούν ακόμα να βρεθούν?
Η Kent είχε αλλάξει προμηθευτή, πριν μάθουμε για το MWF.
Σπύρος Δέλτα.
Άβαταρ μέλους
foxtrot
Συντονιστής
Συντονιστής
10
Has thanked: 31170 times
Been thanked: 32663 times

Σπύρο γνωρίζουμε, ποιός είναι ο νέος προμηθευτής της Kent και αν διατηρεί το tallow στα συστατικά ??
Γιάννης
Άβαταρ μέλους
Spyros Delta
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
1
Επικοινωνία:

Δεν γνωριζω νεο προμηθευτη.
Tallow δεν εχει.
Δεν ειχε tallow απο οταν ειχε σταματησει και το MWF να εχει. Το ειχα ψαξει οταν δεν εβρισκα MWF με tallow,
Συστατικα: Sorbitol (??!!), Stearic acid, Sucrose, Propylene glycol, Glycerin, Lauric acid, Water, Sodium hydroxide, Myristate acid, Vitamin E, Sodium chloride, Lanolin, Coconut oil, Olive oil, Shea butter, Jojoba seed oil, Fragrance.
Σπύρος Δέλτα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”