Φυσικές κρέμες ξυρίσματος

Απάντηση
akis1981
Νήπιο
Νήπιο
14

Καλησπέρα, για τις φυσικές κρέμες ξυρίσματος (korre - apivita) τι γνώμη έχετε? Έχετε χρησιμοποιήσει?
http://www.pharmacyallday.com/naturalco ... t=0&srtd=0
Άβαταρ μέλους
andreas
Διαχειριστής
Διαχειριστής
16
Has thanked: 11686 times
Been thanked: 11853 times
Επικοινωνία:

Φίλε Άκη να υποθέσω καλώς όρισες στην παρέα μας.
Σε παρακαλώ αν θες γράψε μας μερικά πράγματα για σένα εδώ.

Και για να σου απαντήσω στην ερώτηση τουλάχιστον εγώ όχι δεν έχω δοκιμάσει κάτι.
ἐξ ὄνυχος τὸν λέοντα
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Καλημερα Ακη και καλως ηρθες!

Οι πιο πολλοι εδω (αν οχι ολοι) εχουμε καταργησει αφρους και gel ξυρισματος. Καποια μελη χρησιμοποιουνε προϊοντα της Apivita. Για μενα τα προϊοντα του Κορρε ειναι φαρμακι, μιας και δεν μενω Ελλαδα! Προσωπικα δεν ειμαι fan των ASB, για να πω οτι ενα βιολογικο προϊον θα ειχε ευκαιριες σε μενα. Οταν ξυριζομαι με ενα συγκεκριμενο σαπουνι (Mühle Sanddorn) βαζω μερικες σταγονες απο αυτο το λαδι της WELEDA, ενω αν ερερθιστει το δερμα χρησιμοποιω την Kaufmann's Kindercreme (ο,τι ειναι καλο για τον πισινο ενος μωρου ειναι κορυφη για τη μουσουδα μου!..). Δεν πιστευω οτι καποιος που δεν εχει ΠΟΛΥ ευαισθητη επιδερμιδα θα χρησιμοποιουσε τετοια προϊοντα.. Οταν εχεις το Knize Ten, τα ASL του Geo F. Trumper αλλα και καποια αλλα (δεν θα κατσω εδω και τωρα να τα απαριθμησω) δε νομιζω να πας να παρεις ενα balm το οποιο θυμιζει μεν λιβαβι, αλλα δε σε κανει να πορωνεσαι που το φορας. Εγω καποια στιγμη ΙΣΩΣ κανω την εξαιρεση και παρω το ASB Sienna απο την Crabtree & Evelyn, οχι γιατι με τρελλαινει η ιδεα, αλλα γιατι δεν υπαρχει σε ASL και με τρελλαινει το αρωμα!

Αυτα τα ολιγα, αλλα μελη θα εχουν να πουνε πιο πολλα πιστευω..

Και παλι καλως ηρθες και καλα να περασουμε ολοι μαζι!

Φιλικα
Στεφος
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
iogi
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
15
Has thanked: 24766 times
Been thanked: 7864 times

Εχω το ASB του Κορρε, καλό είναι αλλά...
Moccahead έγραψε: ...δε σε κανει να πορωνεσαι που το φορας....
Γιάννης
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
16
Has thanked: 1394 times
Been thanked: 653 times
Επικοινωνία:

Σε ότι αφορά τον Κορρέ η κρέμα του είναι Brushless, για χρήση δηλαδή χωρίς πινέλο. Ήταν η κρέμα με την οποία ξυριζόμουν πριν μπω στη διαδικασία του πινέλου και του DE. Και ενώ σαν brushless κρέμα είναι εξαιρετικά καλή και συνδυαζόταν πολύ καλά με το Gilette Fusion (με τις 118 λεπίδες!) με το DE πολύ απλά δεν έπαιζε λόγω της πυκνότητας και της υφής της. Συμπέρασμα πολύ καλή εναλλακτική του απλού αφρού, σαφώς υποδεέστερη από κρέμα για πινέλο.
Το After Shave του Κορρέ εμένα μου έφερνε κοκκινίλες και με έτσουζε. Μάλλον έχω αλλεργία σε κάποιο από τα συστατικά του, αφού δεν έχει οινόπνευμα.
Την κρέμα της Apivita δεν την έχω δοκιμάσεις και δεν ξέρω καν αν είναι για πινέλο ή όχι. Ξέρει κανείς?
Το AfterShave της Apivita το θεωρώ από τα καλύτερα της κατηγορίας!

Πολύ καλά προιόντα σε αυτή την κατηγορία είναι της Weleda.
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
Yannis
Νήπιο
Νήπιο
15
Has thanked: 1 time
Been thanked: 6 times

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΙΝΕΛΟ. ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ Η ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΤΕΡ ΣΕΪΒ ΤΗΣ ΑΠΙΒΙΤΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΡΕ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Stefanos την 08 Οκτ 2010, 23:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Σε παρακαλώ μη γράφεις με κεφαλαία! Ευχαριστώ - Στέφος
:hellas1
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”