Gillette Fusion ProShield
- babkoug
- Λύκειο
- 8
- Has thanked: 10022 times
- Been thanked: 13270 times
Ευτυχώς που βρήκες το φόρουμ και θα κάνεις οικονομία.... Ο Θεός σε έσωσε...
Μπάμπης
-
- Δημοτικό
- 2
- Has thanked: 6397 times
- Been thanked: 6195 times
εξοχως πνευματώδες.....
δεν είναι το φόρουμ όμως που κάνει τη ζημιά... η φύση του σπορ είναι που διαολίζει... ααχχχχχ
δεν είναι το φόρουμ όμως που κάνει τη ζημιά... η φύση του σπορ είναι που διαολίζει... ααχχχχχ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foxtrot την 04 Ιουν 2024, 15:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Δεν χρειάζεται παράθεση του αμέσως προηγούμενου post
Λόγος: Δεν χρειάζεται παράθεση του αμέσως προηγούμενου post
- dtsapman
- Νήπιο
- 1
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 113 times
Για μένα δεν είναι θέμα χρημάτων, ξυρίζομαι κάθε μέρα και με πρόχειρο υπολογισμό που είχα κάνει με τα Gillette είμαι λίγο πιο πάνω σε τιμή ( προσωπικά τα αλλάζω κάθε μήνα) αλλά μεγάλο κέρδος σε χρόνο! Εξαρτάται που εστιάζεις, το φόρουμ εστιάζει στην ποιότητα - απόλαυση και καλά κάνει, εγώ δυστυχώς στο χρόνο.terism364 έγραψε:Βρήκα αυτό το θέμα και σκέπτομαι πόσα λεφτά έχω πετάξει τόσα χρόνια στα ανταλλακτικά
- terism364
- Νήπιο
- Has thanked: 82 times
- Been thanked: 79 times
Είδα ένα βίντεο στο YouTube, που έλεγε πως,αν ξυριζεσαι με ξυράφια με πολλές λεπίδες, υπάρχει πιθανότητα, κάποιες τρίχες να,μεγαλώνουν προς τα μέσα, όσοι ξυριζεστε η ξυριζοσασταν, με τέτοια ξυράφια σας έχει τύχει κάτι τέτοιο,εγώ πριν αρχίσω το παροσιακο ξύρισμα, ξυριζομουν με τέτοια ξυράφια αλλά ποτέ δεν μου έτυχε τρίχες να μεγαλώνουν προς τα μέσα