@babkoug Αν έβρισκα το Geo στα 0.80€ θα είχα στοκάρει όσα θα είχε το μαγαζί. Το σαπουνάκι του Παπουτσάνη δεν μου λασπώνει. Βρέχω το πρόσωπο και έχοντας ανοίξει την κορυφή της νάιλον συσκευασίας το "σπρώχνω" έξω και τρίβω την πάνω πλευρά του στο πρόσωπο. Επειδή είναι γλυκερίνη κι επειδή η γλυκερίνη τραβά πολύ νερό, μέχρι να τελειώσω τη δουλειά έχει ήδη στεγνώσει. Μετά το σπρώχνω πάλι μέσα και το αφήνω ανοιχτό πάντα στα ξυριστικά μου.
Πρόσεξα όμως κάτι περίεργο. Όταν χρησιμοποιήσω σαπούνι γλυκερίνης και στο τέλος το Thayer's Facial Toner, στο δέρμα σχηματίζονται κάτι μαυράκια σαν να κροκιδώνεται κάποιο από τα συστατικά του (δεν είναι του προσώπου, δεν είμαι βρομιάρης ). Δεν πάνε μαζί.
Πάντως, αν δεν θέλεις σαπούνι, μπορείς να πάρεις καθαρή γλυκερίνη και να την χρησιμοποιείς διαλυμένη με νερό. Την Chemco που πήρα και για άλλες δουλειές, μου κόστισε το λίτρο 3.60€.
Σαπούνι γλυκερίνης
- babkoug
- Λύκειο
- 8
- Has thanked: 9637 times
- Been thanked: 12765 times
@zanxion Βασικά Αυτό σκέφτηκα, πως αν τα είχες βρει με 0.80€ θα είχες στοκάρει, οπότε σου ζήτησα λινκ για να σε ρίξω στο φιλότιμο . Της Chemco έχω πάρει κ εγώ, φτηνή κάπου τόσο όσο λες. Τη βάζω κ σε αφτερ σέιβ κ σε κάποια σαπούνια που νομίζω πως χρειάζονται κατιτίς σε γλίστρα. Αυτό που ήθελα να πω για το γλυκερίνης Παπουτσανης, ήταν πως δεν είναι για να το χρησιμοποιείς συχνά, όπως για πλύσιμο χεριών ας πούμε. Όπως το χρησιμοποιείς, φαντάζομαι θα είναι μια χαρά κ τζάμπα.
Μπάμπης
- zanxion
- Νήπιο
- 3
- Has thanked: 814 times
- Been thanked: 819 times
@babkoug Βασικά για τα χέρια χρησιμοποιώ κρέμα σαπούνι γιατί σχεδόν ότι σαπούνι έχω πάρει λιώνει και κάνει τον νιπτήρα χάλια.
I mustache you a question...
But I'm shaving it for later.
But I'm shaving it for later.
- Spyros Delta
- Δημοτικό
- Has thanked: 1633 times
- Been thanked: 2624 times
- Επικοινωνία:
- babkoug
- Λύκειο
- 8
- Spyros Delta
- Δημοτικό
- Has thanked: 1633 times
- Been thanked: 2624 times
- Επικοινωνία:
2pcs Drain Soap Holder Leaf Shape Soap Box Suction Cup Tray Drying Rack for Shower Sponge Container Kitchen Bathroom Accessories
Θελει καλο βεντουζαρισμα μονο, για να μη ξεκολλαει.
Αν βεντουζαρει καλα, δεν φευγει με τιποτα.
Σπύρος Δέλτα.
- babkoug
- Λύκειο
- 8
@aenaos15 Κάνε μία αναζήτηση με το όνομά του και θα βρεις άλλους που στέλνουν ελλάδα.
Εδώ ας πούμε.
Εδώ ας πούμε.
Μπάμπης