Μυρωδιά από Προράσο Κόκκινο

ManosRK

Ναι, το γνωρίζω, δυστυχώς. Εσύ ποιά έχεις ? Και μπορείς να τα περιγράψεις με λίγα λόγια ? Αν σου είναι εύκολο δηλαδή...
Άβαταρ μέλους
Κάβειρος
Νήπιο
Νήπιο
7
Has thanked: 126 times
Been thanked: 375 times

Επειδή είχα αυθεντικό έλαιο σανδαλόξυλου, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η μυρωδιά του Proraso είναι η κοντινότερη που έχω μυρίσει σε ξυριστικο προϊόν.
Καλοί μου άνθρωποι!
Άβαταρ μέλους
zanxion
Νήπιο
Νήπιο
3
Has thanked: 667 times
Been thanked: 631 times

@ManosRK Έχω τα TOBS, Dr Harris, Trumper, Proraso.

@Κάβειρος Να που έμαθα από αυτά ποιο μυρίζει σαν σανδαλόξυλο.
I mustache you a question...
But I'm shaving it for later.
ManosRK

Αυτό της ToBS το έχω μυρίσει και δε μου άρεσε καθόλου!!!!! Μάλιστα έκανε εντύπωση εκεί στο μαγαζί που πήγα γιατί είναι η πιο/ από τις πιο ευπώλητες ετικέτες της εταιρείας κι εγώ το έβγαλα τελειως μάπα!!! 🤣 Οπότε αυτό το αποκλείουμε σαν υποψήφια αντιγραφή 🤪
Άβαταρ μέλους
Vavous
Συντονιστής
Συντονιστής
9
Has thanked: 28398 times
Been thanked: 39889 times

Αν μου επιτραπεί να εκφέρω την ταπεινή μου άποψη, το μόνο σαπούνι που χρησιμοποιεί αυθεντικό έλαιο σανταλόξυλου είναι το Ethos.
Και πιστέψτε με, το αληθινό 'σκέτο' σανταλόξυλο μυρίζει σαν ξύλο. Γιατί ξύλο είναι.
Όλα τα άλλα, που τα έχω μυρίσει, είναι προσμίξεις και δεν ξέρω αν έχουν καν σχέση με το αληθινό σανταλόξυλο.

Ίδιο με τη χημικούρα του Προράζο δύσκολα θα πετύχεις.
Το Λοντρίνο σανταλόξυλο είναι κοντά στο αυθεντικό ξυλώδες άρωμα που από μόνο του δε μυρίζει και τόσο ωραία. Το σανταλόξυλο χρησιμοποιείται στην αρωματοποιία κυρίως σαν άρωμα βάσης γιατί έχει διάρκεια.
Ανδρέας, Μ.Δ.
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ερωτήσεις αρχαρίων”