TOBS Oud, με τι Aftershave;
- zanxion
- Δημοτικό
- 4
- Has thanked: 2864 times
- Been thanked: 3215 times
Πρόσφατα απόκτησα την TOBS Oud κρέμα και δεν έχω ιδέα με τι aftershave να το συνδυάσω. Υπάρχει το αντίστοιχο TOBS Oud λοσιόν aftershave, αλλά 35-40€ για 50ml είναι ακριβούτσικο. Με τι άλλο θα μπορούσε να συνδυαστεί;, Υπάρχει τίποτα εκτός ΤΟΒS με παρεμφερές άρωμα (και καλύτερη τιμή, διαφορετικά πάμε για TOBS);
"If anyone here believes in telekinesis, raise my hand"
Νίκος
Νίκος
- Vavous
- Συντονιστής
- 10
- Has thanked: 30307 times
- Been thanked: 41496 times
Να πας για TOBS. Έχω το σετάκι Royal Forest που είναι στην ίδια σειρά / κατηγορία με το δικό σου, η λοσιόν έχει ψεκαστήρι και χρειάζεται ελάχιστη ποσότητα.
Ανδρέας, Μ.Δ.

-
- Γυμνάσιο
- 2
- Has thanked: 8226 times
- Been thanked: 7591 times
ε ναι! καλύτερα να πάρεις το σετάκι να το ευχαριστηθείς, τα αρώματα της TOBS είναι σένια, έντονα και εκλεκτά, δεν θα μετανιώσεις...
- Spyros Delta
- Γυμνάσιο
- 1
- Has thanked: 3625 times
- Been thanked: 5366 times
- Επικοινωνία:
Ποτε πηγαν εκει οι τιμες?zanxion έγραψε: ↑06 Αύγ 2024, 05:50 Πρόσφατα απόκτησα την TOBS Oud κρέμα και δεν έχω ιδέα με τι aftershave να το συνδυάσω. Υπάρχει το αντίστοιχο TOBS Oud λοσιόν aftershave, αλλά 35-40€ για 50ml είναι ακριβούτσικο. Με τι άλλο θα μπορούσε να συνδυαστεί;, Υπάρχει τίποτα εκτός ΤΟΒS με παρεμφερές άρωμα (και καλύτερη τιμή, διαφορετικά πάμε για TOBS);
25ε ειχα παρει το sandalwood απο well shaved. Δε θυμαμαι μονο αν το ειχα παρει με εκπτωτικο κουπονι, που κι ετσι να ηταν, με ενα 10% παραπανω, θα ηταν στα 28€
Σπύρος Δέλτα.
- zanxion
- Δημοτικό
- 4
- Has thanked: 2864 times
- Been thanked: 3215 times
@Spyros Delta , έχουν ξεφύγει. Την κρέμα την πήρα στα 20€ και το AS το δίνει 40€. Στα 25€ θα το χτύπαγα σαν σετ, αλλά τα 40€ μ' έβαλαν σε σκέψεις.
@Vavous, @fusarium Μάλλον έτσι θα γίνει. Είχα την ευκαιρία να μυρίσω και άλλα Oud, αλλά καθένα είχε διαφορετικό άρωμα (κάτι σαν 40 Έλληνες, 50 γνώμες ρε παιδί μου!).
Προστέθηκε μετά από 12 λεπτά 46 δευτερόλεπτα:
@Vavous , Bthw, το Royal Forest σου άρεσε;
@Vavous, @fusarium Μάλλον έτσι θα γίνει. Είχα την ευκαιρία να μυρίσω και άλλα Oud, αλλά καθένα είχε διαφορετικό άρωμα (κάτι σαν 40 Έλληνες, 50 γνώμες ρε παιδί μου!).
Προστέθηκε μετά από 12 λεπτά 46 δευτερόλεπτα:
@Vavous , Bthw, το Royal Forest σου άρεσε;
"If anyone here believes in telekinesis, raise my hand"
Νίκος
Νίκος
- Vavous
- Συντονιστής
- 10
- Has thanked: 30307 times
- Been thanked: 41496 times
η TOBS έχει και πιο ακριβή σειρά (δεν ξέρω γιατί) που αποτελείται από τα Oud, Royal Forest, Lime Zest, Tobacco Leaf. Μου αρέσουν όλα πολύ.
Το Royal Forest είναι παντός καιρού με εύκολο, ευχάριστο άρωμα. Προς το Φθινόπωρο θα χτυπήσω κι ένα Ουντ που είναι πολύ πετυχημένο με το ρόδο που περιέχει.
Το Royal Forest είναι παντός καιρού με εύκολο, ευχάριστο άρωμα. Προς το Φθινόπωρο θα χτυπήσω κι ένα Ουντ που είναι πολύ πετυχημένο με το ρόδο που περιέχει.
Ανδρέας, Μ.Δ.