Εγω δεν το βρηκα βαρυ το captαιn και ειμαι απο αυτους που δεν αντεχουν τα βαρια αρωματα.
Το βρηκα απλα ασχεtο με old spice. Ωραιο ομως.
Old Spice
- Spyros Delta
- Γυμνάσιο
- Has thanked: 2553 times
- Been thanked: 3849 times
- Επικοινωνία:
Σπύρος Δέλτα.
- Unusualathlete92
- Νήπιο
- Has thanked: 40 times
- Been thanked: 33 times
Σπύρο δεν ξέρω τι λες εσύ, απλώς εγώ όταν το φόρεσα στην Ανάσταση πέρυσι, μια κυρία που στάθηκα δίπλα της για να ακούσω την λειτουργία με προσέβαλε λέγοντας: 《ότι ήταν πολύ έντονο, σχεδόν αποπνικτικό το "άρωμα" που φορούσα》 και γενικά τραβούσα τα βλέμματα οπότε και προτίμησα να φύγω παρά να κάτσω και να διώξω άλλους, περισσότερους... Έκτοτε τα'χω φοβηθεί τα after shave και γενικά μου αρέσουν τα πάρα πολύ ήπια σε μυρωδιά (ακόμα και άοσμα) τα οποία θέλω και να μπορώ να τα βρίσκω στο supermarket και να μην κοστίζουν πολύ.
Μπάμπης
- Spyros Delta
- Γυμνάσιο
- Has thanked: 2553 times
- Been thanked: 3849 times
- Επικοινωνία:
Aqua velva ice blue τοτε και Μενουνος No 10. (απο αυτα που εχω δοκιμασει - θα ειναι και αλλα).
Tα λεμονακια δεν ενοχλησαν κανεναν. Ελαφρια και δεν διαρκουν πολυ.
Σουπερ μαρκετ μπορει να μη τα βρεις, αλλα σε κανενα hondos μαλλον ναι.
Το χειμωνα θα σου πηγαινει και κανενα speick και pitralon που ειναι ελαχιστα πιο εντονα απο αυτα. (για καλοκαιρι, απο τα Pitralon, το Polar παει ανετα)
Tα λεμονακια δεν ενοχλησαν κανεναν. Ελαφρια και δεν διαρκουν πολυ.
Σουπερ μαρκετ μπορει να μη τα βρεις, αλλα σε κανενα hondos μαλλον ναι.
Το χειμωνα θα σου πηγαινει και κανενα speick και pitralon που ειναι ελαχιστα πιο εντονα απο αυτα. (για καλοκαιρι, απο τα Pitralon, το Polar παει ανετα)
Σπύρος Δέλτα.
- rhtoras
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 2711 times
- Been thanked: 1753 times
Tο έβρισκα συχνά όταν ήμουν φοιτητής το 2007-12.bill3377 έγραψε: ↑30 Μαρ 2024, 22:09 Επανέρχομαι μετά από καιρό με ένα ποστ για ένα αγαπημένο Aftershave. Βρήκα το παρακάτω Old spice sensitive σε ένα μίνι μάρκετ ξεχασμένο και σκονισμένο. Είναι της P&G αλλά δεν βρίσκω πουθενά στο διαδίκτυο στοιχεία ούτε καν εικόνα για αυτό. Η μυρωδιά είναι έντονη και πολύ κοντά σε αυτό της shulton, αν τη θυμάμαι καλά. Το γνωρίζει κανείς; Επίσης βρήκα και κάτι ξυραφάκια wilkinson για τα οποία θα γράψω στο αντίστοιχο νήμα.
![]()
Κάπου εκεί χάθηκε. Ωραίο αλλά δεν είναι Shulton. Πιο ωραίο από το τωρινό και ήπια αίσθηση.
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
-
- Δημοτικό
- 2
- Has thanked: 7011 times
- Been thanked: 6636 times
δεν θα το έλεγα, το ινδικό εμένα δεν μου άρεσε καθόλου, όπως και το τωρινό άλλωστε που είναι απαράδεκτο για old spice... κρίμα γιατί ήταν υπέροχο άρωμα
τώρα αν θες εμπειρία old spice shulton παίρνεις μπάριστερ spice και κάνεις την δουλειά σου, είναι οτι πιο κοντινό (διαπιστωμένο και συζητημένο με πατέρα, θείους κλπ κλπ 70άριδες ΄και άνω, που υπήρξαν μανιώδεις χρήστες old spice τον καιρό εκείνο...)
τώρα αν θες εμπειρία old spice shulton παίρνεις μπάριστερ spice και κάνεις την δουλειά σου, είναι οτι πιο κοντινό (διαπιστωμένο και συζητημένο με πατέρα, θείους κλπ κλπ 70άριδες ΄και άνω, που υπήρξαν μανιώδεις χρήστες old spice τον καιρό εκείνο...)
- rhtoras
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 2711 times
- Been thanked: 1753 times
το παλιο το Ινδικό λένε οτι δεν ειναι ιδιο με το τωρινό
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.