Old Spice

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Spyros Delta
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
Has thanked: 2553 times
Been thanked: 3849 times
Επικοινωνία:

Εγω δεν το βρηκα βαρυ το captαιn και ειμαι απο αυτους που δεν αντεχουν τα βαρια αρωματα.
Το βρηκα απλα ασχεtο με old spice. Ωραιο ομως.
Σπύρος Δέλτα.
Άβαταρ μέλους
Unusualathlete92
Νήπιο
Νήπιο
Has thanked: 40 times
Been thanked: 33 times

Σπύρο δεν ξέρω τι λες εσύ, απλώς εγώ όταν το φόρεσα στην Ανάσταση πέρυσι, μια κυρία που στάθηκα δίπλα της για να ακούσω την λειτουργία με προσέβαλε λέγοντας: 《ότι ήταν πολύ έντονο, σχεδόν αποπνικτικό το "άρωμα" που φορούσα》 και γενικά τραβούσα τα βλέμματα οπότε και προτίμησα να φύγω παρά να κάτσω και να διώξω άλλους, περισσότερους... Έκτοτε τα'χω φοβηθεί τα after shave και γενικά μου αρέσουν τα πάρα πολύ ήπια σε μυρωδιά (ακόμα και άοσμα) τα οποία θέλω και να μπορώ να τα βρίσκω στο supermarket και να μην κοστίζουν πολύ.
Μπάμπης
Άβαταρ μέλους
Spyros Delta
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
Has thanked: 2553 times
Been thanked: 3849 times
Επικοινωνία:

Aqua velva ice blue τοτε και Μενουνος No 10. (απο αυτα που εχω δοκιμασει - θα ειναι και αλλα).
Tα λεμονακια δεν ενοχλησαν κανεναν. Ελαφρια και δεν διαρκουν πολυ.
Σουπερ μαρκετ μπορει να μη τα βρεις, αλλα σε κανενα hondos μαλλον ναι.
Το χειμωνα θα σου πηγαινει και κανενα speick και pitralon που ειναι ελαχιστα πιο εντονα απο αυτα. (για καλοκαιρι, απο τα Pitralon, το Polar παει ανετα)
Σπύρος Δέλτα.
Άβαταρ μέλους
rhtoras
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 2711 times
Been thanked: 1753 times

bill3377 έγραψε: 30 Μαρ 2024, 22:09 Επανέρχομαι μετά από καιρό με ένα ποστ για ένα αγαπημένο Aftershave. Βρήκα το παρακάτω Old spice sensitive σε ένα μίνι μάρκετ ξεχασμένο και σκονισμένο. Είναι της P&G αλλά δεν βρίσκω πουθενά στο διαδίκτυο στοιχεία ούτε καν εικόνα για αυτό. Η μυρωδιά είναι έντονη και πολύ κοντά σε αυτό της shulton, αν τη θυμάμαι καλά. Το γνωρίζει κανείς; Επίσης βρήκα και κάτι ξυραφάκια wilkinson για τα οποία θα γράψω στο αντίστοιχο νήμα.
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Tο έβρισκα συχνά όταν ήμουν φοιτητής το 2007-12.
Κάπου εκεί χάθηκε. Ωραίο αλλά δεν είναι Shulton. Πιο ωραίο από το τωρινό και ήπια αίσθηση.
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.

Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
makridisp
Νήπιο
Νήπιο
4
Been thanked: 205 times

Το old spice made in India μοιάζει πολύ στο παλιό
fusarium
Δημοτικό
Δημοτικό
2
Has thanked: 7011 times
Been thanked: 6636 times

δεν θα το έλεγα, το ινδικό εμένα δεν μου άρεσε καθόλου, όπως και το τωρινό άλλωστε που είναι απαράδεκτο για old spice... κρίμα γιατί ήταν υπέροχο άρωμα

τώρα αν θες εμπειρία old spice shulton παίρνεις μπάριστερ spice και κάνεις την δουλειά σου, είναι οτι πιο κοντινό (διαπιστωμένο και συζητημένο με πατέρα, θείους κλπ κλπ 70άριδες ΄και άνω, που υπήρξαν μανιώδεις χρήστες old spice τον καιρό εκείνο...)
Άβαταρ μέλους
rhtoras
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 2711 times
Been thanked: 1753 times

το παλιο το Ινδικό λένε οτι δεν ειναι ιδιο με το τωρινό
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.

Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Pre-, After shave λοσιόν και -κρέμες”