Review: Grooming Cult Eternal Watch

Απάντηση
Gian_Arg
Νήπιο
Νήπιο
Δημοσιεύσεις: 85
Εγγραφή: 23 Νοέμ 2023, 00:42
Has thanked: 1191 times
Been thanked: 690 times
Ηλικία: 34

Μετά από τρεις δοκιμές του σαπουνιού και με την μικρή εμπειρία που έχω στο παραδοσιακό ξύρισμα , έχοντας χρησιμοποιήσει κατά την γνώμη μου hardware του οποίο θα μου δώσει μια πιο ολοκληρωμένη γνώμη ήρθε η ώρα να κάνω την πρώτη προσπάθεια για ένα review. Αναφέρω ότι η μηχανή και στις τρεις δοκιμές ήταν το κτήνος Muhle R41 με PolSilver, PermaSharp και Bic Astor. Η μεγαλύτερη διαφοροποίηση ήταν στο πινέλο που την πρώτη φορά ήταν το συνθετικό της Yaqi , Sagrada Familia 24mm την δεύτερη ένα No name Pure Badger 20mm και την τρίτη ο γνωστός χοίρος Omega No.48 (10048) . Προτίμησα να μην βάλω ASL αλλά ούτε και Balm για να αφήσω το σαπούνι να δείξει όλες του τις δυνατότητες στο Post Shave. Κατά την άποψη μου το σαπούνι αγαπάει τα συνθετικά πινέλα, όχι ότι ο ασβός τα πήγε άσχημα αλλά έχω την εντύπωση πως με το συνθετικό ήταν πιο απολαυστικό (που είναι και η ουσία στην τρέλα μας). Στον χοίρο θα έλεγα πως δουλεύει , απλά με περισσότερο κόπο. Το νερό του το θέλει και με το παραπάνω αλλά το αποτέλεσμα είναι ένας εκπληκτικός αφρός μέτριας δομής που γυαλίζει και σου δίνει να καταλάβεις τις ιδιότητες του πρίν καν πιάσεις το ξυράφι στο χέρι. Δουλεύει και με λιγότερο νερό χωρίς κανένα πρόβλημα , μην του το στερήσετε όμως δώστε του νερό και χρόνο και αυτό θα σας χαρίσει απλόχερα τις ιδιότητες του.Ο αφρός στο πρόσωπο εμένα μου έκανε ένα μούδιασμα απαλό και ευχάριστο σαν να είχα πάνω μου μια πολύ ποιοτική μάσκα προσώπου. Δεν έχω την εμπειρία για να αναφερθώ στην βάση Orion για αυτό θα το αφήσω να το κάνουν αυτοί που γνωρίζουν καλύτερα. Ας πάμε τώρα στην γλίστρα και την προστασία! R41 σε καθημερινό ξύρισμα και αναρωτιέμαι αν τελικά είχα λεπίδα στην μηχανή κάνοντας πατινάζ πάνω στο πρόσωπο μου! Δεν χρειάζεται να αναλύσω κάτι παραπάνω! Δύο περάσματα με την φορά τής τρίχας και δεν έμεινε τίποτα! Για να πάρω και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα το buffering ήταν απαραίτητο και το residual slickness ήταν εκεί για να επιτρέψει στο ξυράφι να κάνει την δουλειά του! Για το Post Shave έχω να πω πως το δέρμα ήταν πουδρένιο απαλό και μετά από τρεις μέρες καθημερινού ξυρίσματος ήταν αναζωογονημένο σε σύγκριση με τις προηγούμενες μέρες! Πολλοί το ανέφεραν ως σαπούνι ξυρίσματος - καλλυντικό εγώ θα συμφωνήσω και θα το αφήσω εδώ! Τελειώνοντας θα αναφέρω για το άρωμα του. Η εταιρεία δηλώνει αρωματικές νότες από: Σαφράν, μοσχοκάρυδο, λεβάντα, ξύλο oud, πατσουλί και μόσχος. Στην δική μου μύτη δεν μπόρεσα να διακρίνω ξεχωριστά τα αρώματα, βγαίνει μια ενιαία γλυκιά κάπως ξυλώδη μεθυστική μυρωδιά που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο! Κλείνοντας η τιμή του στα 27€ δεν είναι ούτε το πιο οικονομικό αλλά ούτε και το πιο ακριβό σαπούνι της εταιρίας αλλά σίγουρα τα αξίζει και με το παραπάνω. Είναι μια εκπληκτική δουλειά από την Ελλάδα και πρέπει να νιώθουμε περήφανοι που τέτοια προϊόντα είναι από την πατρίδα μας! Και είναι σίγουρο ότι θα συζητηθούν πολύ και θα αφήσουν το στίγμα τους στο εξωτερικό!

Υ.Γ. Ήταν πρώτη μου προσπάθεια για ένα review και ελπίζω να είστε επιεικής μαζί μου. Ευχαριστώ για τον χρόνο που αφιερώσατε για να το διαβάσετε!
Άβαταρ μέλους
stakyr
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
Δημοσιεύσεις: 633
Εγγραφή: 28 Ιουν 2022, 12:31
1
Τοποθεσία: Αθήνα
Has thanked: 3576 times
Been thanked: 3399 times
Ηλικία: 42

Πολύ ωραίο review! Ευχαριστόυμε πολύ για όλη την πληροφορία που μας έδωσες φίλε Γιάννη.

ΥΓ: Βάζε και καμιά φώτο να ομορφαίνει λίγο το σεντόνι:)
Σταύρος
:text-nocomment:
Gian_Arg
Νήπιο
Νήπιο
Δημοσιεύσεις: 85
Εγγραφή: 23 Νοέμ 2023, 00:42
Has thanked: 1191 times
Been thanked: 690 times
Ηλικία: 34

Μίας που ο φίλος @stakyr έκανε μια πολύ σωστή παρατήρηση για τις φωτογραφίες! Διαπίστωσα πως δεν αναφέρθηκα στο κομμάτι της συσκευασίας που μόνο με φωτογραφίες μπορείς να περιγράψεις την ποιότητα της!
Εικόνα
Βλέπουμε μια καλοδουλεμένη μακέτα με υπέροχα γραφικά , τρομερή ανάλυση και υλικό αναλλοίωτο σε οποιαδήποτε επαφή με νερό! Με χοντρό πλαστικοποιημένο αυτοκόλλητο που ιριδίζει ανάλογα με το φως! Τι ίδιο ισχύει και την περιφερική ετικέτα! Υλικά τα οποία δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ξανά και δύσκολα συναντήσουμε στο μέλλον! Το μπολ γνωστό με άσπρο καπάκι! Η ποσότητα του σαπουνιού είναι στα 114γρ.
Εικόνα
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”