Shaving Soap - Anniversary Edition

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
noobshaver
Νήπιο
Νήπιο
Δημοσιεύσεις: 34
Εγγραφή: 29 Νοέμ 2023, 21:07
Has thanked: 664 times
Been thanked: 386 times
Ηλικία: 32

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη!

1η μου δημοσίευση και ελπίζω να ακολουθήσουν αρκετές πάνω στα θέματα του forum. Όπως και το ξύρισμα, έτσι και το φόρουμ το ανακαλύπτω σιγά σιγά και χρειάζεται χρόνος για να μπορέσω να απολαύσω το 100% της δυναμικής του!

Με αφορμή βιντεάκια στο youtube από το Another Day Another Shave, οδηγήθηκα εδώ και δε δίστασα να εγγραφώ αμέσως.

Έχοντας δει πως η Grooming Cult (πλέον) βγάζει κάποια σαπούνια αποκλειστικά για τα μέρη του φόρουμ κατόπιν προπαραγγελίας, ξέρουμε αν πρόκειται να υπάρξει κάποια σχετική πρωτοβουλία φέτος? Αν ναι, πως μπορούμε να δηλώσουμε ενδιαφέρον?

Έχω προμηθευτεί το Barbossa και έχω μείνει έκπληκτος με την απόδοση και πιστέυω πως κοιτάζει στα μάτια τα σαπούνια όπως Varesino και του Ισπανού.
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Δημοσιεύσεις: 10568
Εγγραφή: 15 Δεκ 2011, 20:57
12
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Has thanked: 26482 times
Been thanked: 25952 times

Καλή σου μέρα φίλτατε και καλώς όρισες στην παρέα μας.

Τα επετειακά μέσω του forum, δεν γίνονται κάθε χρόνο για διαφόρους λόγους. Αυτό βέβαια που θα δεις να συμβαίνει αρκετά συχνά, είναι διάφορα δρώμενα (όπως πχ pass arrounds, raffles, giveaways κλπ) όπως το pass arround της Tatara που τρέχει αυτόν τον καιρό και η κλήρωση στο τέλος σε κάποιον τυχερό.

Με την συχνή συμμετοχή σου, θα αποκτήσεις πρόσβαση και σε πεδία του forum που δεν έχεις πρόσβαση αυτήν την στιγμή. Θα χαρούμε να συμμετέχεις στις συζητήσεις μας και να τα λέμε πιο συχνά και φυσικά να συμμετέχεις στα επόμενα δρώμενα της κοινότητάς μας.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ερωτήσεις αρχαρίων”