Εργασίες στα ξυράφια μου
- boltsis
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 366 times
- Been thanked: 320 times
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Ηλίας
- boltsis
- Εξειδίκευση
- 14
Είναι ξυραφάρα slur!Άρα αυτά που λέγαμε πιο πάνω για τις τεχνικές ισχύουν?Κάνω τη "The 45 degree X-Stroke¨τεχνική?
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Ηλίας
Ηλίας
- Slur
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 149 times
Έπρεπε να του φάω τη μύτη.
Έκανα υπομονή τόσο καιρό να μην το πειράξω για αισθητικούς λόγους αλλά σε κάθε ξύρισμα η μύτη με χαράκωνε. Αυτό συμβαίνει διότι είναι μικρό εργαλείο, φτιαγμένο για Γιαπωνέζικα μαγουλάκια και χεράκια, και εγώ έχω στρογγυλό πρόσωπο, με αποτέλεσμα η μύτη να βυθίζεται στο μάγουλο και να το ματώνει.
Πριν:

Μετά:

ΥΣ: Συγνώμη για την ποιότητα των φωτογραφιών, αλλά ξέρετε, το γνωστό πρόβλημα.
Έκανα υπομονή τόσο καιρό να μην το πειράξω για αισθητικούς λόγους αλλά σε κάθε ξύρισμα η μύτη με χαράκωνε. Αυτό συμβαίνει διότι είναι μικρό εργαλείο, φτιαγμένο για Γιαπωνέζικα μαγουλάκια και χεράκια, και εγώ έχω στρογγυλό πρόσωπο, με αποτέλεσμα η μύτη να βυθίζεται στο μάγουλο και να το ματώνει.
Πριν:

Μετά:

ΥΣ: Συγνώμη για την ποιότητα των φωτογραφιών, αλλά ξέρετε, το γνωστό πρόβλημα.
εἶς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἦι
- hero
- Γυμνάσιο
- 14
- Has thanked: 73 times
- Been thanked: 249 times
Τρωγοσουν καιρο τωρα να το κανεις , πιστευω οτι αφου ειχες προβλημα απο το να μην το χρησιμοποιεις
καλα του εκανες :megagrin
καλα του εκανες :megagrin
Νίκος
"Αδύνατο να μάθεις τα φρονήματα, τη σκέψη, την ψυχή του κάθε ανθρώπου προτού πάρει στα χέρια του εξουσία." Σοφοκλης
"Αδύνατο να μάθεις τα φρονήματα, τη σκέψη, την ψυχή του κάθε ανθρώπου προτού πάρει στα χέρια του εξουσία." Σοφοκλης
- boltsis
- Εξειδίκευση
- 14
Σημάδια σου έχουν αφήσει αυτές οι χαρακιές?
Ηλίας
Ηλίας
Δείχνει πολύ καλό, βλέπω το'κανες "square point" αλλά με δίγωνο σημείο εκεί - ωραίος!
Φυσικά το μήκος της λεπίδας τώρα μίκρυνε λίγο, αλλά αν είναι να ηρεμήσεις από την ταλαιπωρία του να κόβεσαι συνέχεια τότε ούτε συζήτηση...
Φυσικά το μήκος της λεπίδας τώρα μίκρυνε λίγο, αλλά αν είναι να ηρεμήσεις από την ταλαιπωρία του να κόβεσαι συνέχεια τότε ούτε συζήτηση...